Žďárské vrchy-ubytování,kemp NMNM

20 nepřečtených
  • xcbike

    Ahoj,chtěl bych se zeptat na slušné ubytování,nebo kemp blízko NMNM,v květnu se tam chci vypravit i s kolem podívat se na světový pohár MTB na celý víkend.Rozhodující je cena..Pokud máte někdo nějaké zkušenosti se stanováním,nebo nějakým hodně levným ubytováním v okolí,podělte se.Nebráním se i spaní jen tak někde u vody ve stanu,ale raději bych spíše alespoň nějaký základní servis :) Díky za rady

    0 0
    • Maadaf  

      Slusny jednoduchy a levny ubytovani byvalo v Yukonu na Trech Studnich – http://www.klubyukon.cz/…-studne.html

      0 0
      • McBlacky  

        souhlas

        0 0
      • MaroH  

        to muzu taky jedine doporucit, a pak jeste muzu doporucit toto : http://www.nomad.cz/breziny/ je to v baracku u jednoho paru duchodoveho veku, ktery si tim zrejme privydelava maji tam prijemne bydleni je kde shovat kola a nadhernou zahradu za ceny vylozene lidove (strava samozrejme vlastni)

        0 0
        • xcbike  

          to se mi líbí :)

          0 0
        • MartinT1  

          No akorát Březiny už jsou kousek od NMNM.

          0 0
          • MaroH  

            prehlidl jsem nmnm, pokud se bude chtit jit podivat na nakou akci tam tak to neni dochazkova vzdalenost ale na kole uplne v klidecku, pokud tam chce pojezdit, tak to neni spatna volba. jinak yukon je samozrejme takove centrum vseho odkud je vsude blizko, ale z tech brezin nei problem 3 4 dny pojezdit po ruznych trasach

            0 0
    • Emiliano  

      Mimo tradiční hotelová zařízení bude po celou dobu konání závodů SP v Novém Městě na Moravě možnost ubytování v kempu (stan / karavan).

      Kemp bude fungovat od pátku 24. května (09:00 hod) do neděle 26. května (20:00).

      Služby pro ubytované:

      sprchy s teplou vodou

      pitná voda

      toalety

      Poplatek (kemp):

      120 Kč (osoba / noc)

      180 Kč (přípojka el. proudu / den)

      http://www.mtbworldcup.cz/…ion/marathon

      0 0
    • Cavendish  

      Já jsem pro Yukon.Ubytování super a hlavně užasné bikovaní…

      0 0
    • nitraq  

      Last minute dotaz.

      Sháním ubytování někde v trojúhelníku Svratka – Herálec – Sněžné (Křižánky included). Termín 3. až 7. července, 15 až 20 lidí, ideálně nějaká chalupa jen pro nás.

      Je možný ještě něco takovýho sehnat nebo už je to nesmysl? Případně něco poblíž v okolí :)

      0 0
      • Cvoky  

        No tak jestli něco najdeš, tak se tam třeba potkáme – taky tam plánujeme akci pro 14–17 lidí přesně v tomhle termínu :). My máme ubytko kousek za Svratouchem. Když jsme hledali nějaké alternativy narazili jsme na tohle – http://www.ceskehory.cz/…ratouch.html

        0 0
        • nitraq  

          Diky za odkaz na web, konecne nejakej, kterej vypada velmi pouzitelne. Zatim jsem nachazel jen vselijaky chalupa webu a tam to rozhrani bylo takovy slabsi.

          A taky budes jedinej traser, nebo vas je vic, co povedete skupinu? Ja na to budu sam a loni to bylo max 10 lidi, tak z toho mam letos trochu vitr:D

          0 0
          • Cvoky  

            Tak my jedeme banda od nás z Hradce co se známe, takže trasy nějak poladíme u píva a navíc se tam před akcí chci jet podívat a malinko si to osvěžit :)

            0 0
          • maajkee  

            Samozřejmě, že hlavní traser budu já! :))

            0 0
            • Cvoky  

              jasně kouči – cokoliv řekneš :)

              0 0
            • nitraq  

              Olala, i maajkee jede:) Já myslím, že dvě tak velký skupiny se tam prostě musej potkat, asi budeme nakonec taky bydlet ve Svratouchu.

              0 0
        • McBlacky  

          co plánujete jezdit + jaký vzdálenosti denně? Svratouch je moc dobrý výchozí místo.

          0 0
          • maajkee  

            Trasy zhruba něco takovýho

            0 0
            • McBlacky  

              když pojedete zrovna tohle tak: Z místa startu na Kalrštejn klidně po té čárkované lesem, červená ze Svratky je o hovnu. Buchtův kopec určitě až nahoru a pak po červený dolů ta je hezká. Červená přes Dráteničky je pěší turistika, lepší kusa asfalt na Blatiny a pak podle lesa po louce na zelenou. Červená nahoru na Malínskou je brutál sjezd, nahoru pěšky minimálně půlku, poslední čtvrtina se nedá jet ani dolů. Lepší objet po cyklostezce J-JZ. Lisovská skála určitě po červený lze jet oběma směry, i když smerem od 9 skal je to brus výjezd, dolů parádička v šutrech. 9skal žlutá to ted dojebali makadamem, až k Židovy fajn triálek, pak je asi lepší modrá a zelná zpět na trasu.

              Já právě váhám jestli pojedu Drásala, nebo na jednu akci do Orliček, ale i Vysočinu mám v hledáčku. Akorát já tam mám výlety spíš kolem 60–100km. Až směrem k Maštalím, Trhový Kamenici, Výru atd. Roky jsem tam jezdil na chatu nad Svratouch, kterou prarodiče prodali.

              0 0
              • maajkee  

                No my jezdíme na chalupu do Železek a semtam jsme zajeli na bajku i do žďárek, je to kousek, ale nikdy jsem to tam neprozkoumal důkladněji, ale nějaký cesty znám i z pohledu pěšího turisty a vždycky mě mrzelo, že tam zrovna nemám bajk.

                0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.