• svickoh

    …povídejte, jaké byly letošní WTB? Já zůstala doma v posteli s vysokou teplotou :( Tak zase příští rok a třebas budou WTB na sněhu:)

    0 0
    • Honzas  

      no zážitek velikej;-) honem rychle, dokud to mam jeste v hlave, pac ta me zejtra bude bolet… jsem ve stvrt na jedenact prijel do Let, tam asi milijon lidi… a prej, prihlasky uz nejsou, cisla taky ne. nakonec byly, nicnmene jsem se rozhodnul jet napred a taky se jednou podivat, jak jedou Ti rychli vepredu… tak jsme s Vlastourem vyrazili napred, jakoze nas spicka dojede nekde v kopci. no nedojela, ale mne dojel hladak. dojel jsem nahoru, sned jeden born (modri a ucastnici bejkselynz uz vedi) a pockal na spicku. stojime na krizovatce a uz se blizi ctyrkolka a prvni zavodnik. najednou z protismeru vyjede asi osm dementu na styrkolkach, odhadem tak sedesat jedou. o pul minuty pozdejc a byl to asi peknej pruser:-( s naskokem tak ctvrt minuty jel nekdo v ktm dresu pak skupina asi deseti lidi. vepredu jsem videl lempla, buldu (ted nevim, kdo z nich byl vepredu vic), pak blacky, goood, … kdyz projel beeda s jancou? (cyklotrenink na prdeli?), tak uz nam byla docela zima, tak jsme se zaradili. vlastourovi to jelo, mne ne, takze kolem mne projeli asi vsichni ucastnici zavodu. no a protoze jsem nezavodil, tak jsem sjel po zeleny do Haloun. A tam to bylo dobry jako vzdycky, sympaticky lidi, pivo, polivka, pivo, pivo, caj se slivovici, patnact deka sekany s feferonkovym salatem, caj se slivovici… asi se tam zejtra zas pojedu podivat;-) tak vyjedem tak ve tri z hospody a tam holka zoufala sedi na zemi u nakyho zianta s pretrzenym retezem (asi silu jak kun mela;-) a vola nemate bambusy nemate bambusy??? nejtovacku mam ale nemam bambus, kterym bych to vovladala… tak si vyplnim policko v modrym zivote a venuju ji rychlospojku (na nejtovani jsem dost vozralej a asi bych to nezvlad – toho panaka holt priste, v cili jsem necekal – viz nize) a jedu smer cil. chvatam, pac bych si dal caj. se slivovoci. no stoji tam fronta toho milijonu lidi co zavodili. hmmm. tak na to seru, jedu domu. dneska se tu promita dyvydy z teho bejkselynzu, takze je tu Zuzka, par desitek pif, par litru vina, budou tu kamaradi a bude mi fajn…

      Takze zavod hodnotit nemuzu, ale musel bejt fajn. Ale Michalovi gratuluju, pac dostat pet set lidi na kyklisticky zavody v listopadu je majstrstyk. jen tak dal;-)

      0 0
      • svickoh  

        Honzo, dík :) Příště si sbalím peřinu a jedu… Už jsem dostala echo od kamarádů a je mi líto, že jsem tam nemohla být alespoň jako divák… možná by mi ten čaj se slivovicí pomohl víc než peřina:)

        0 0
        • Honzas  

          nejni zac. caj se slivovi je lek vsech vseleku;-)

          jinak jeste jsem zapomnel rict, ze mne docela mrzi, ze jsem se nezucastnil oficialne… s Michalem a ostatnima organizatorama cejtim takovou nejakou nedefinovanou spikleneckou ucast (pote, co jsem se ucastnil volnych vyjizdek po WTB a ExBB). ale na jejich zavody mi nejak nevychazi cas (trans brdy firemni akce, ExBB korsika, lonske WTB amrdam…:-( berounskej maraton taky neco…). tak pristi rok to snad vyjde…

          0 0
      • Floydie  

        to nechapu, proc ten retez nezkratila?

        0 0
      • Martina_26  

        Honzasi díky moc za pomoc s řetězem ještě jednou, vydržel až do cíle a dál na vlak i dom. Na takovém závodě jsem byla poprvé, v životě najela na horáku jen asi 70 km, tak to ještě nemám vychytané, ale slibuju, že se příští rok polepším (není dobré mít nejtovačku a imbusy na jednom nástroji, ale jednou na to člověk přijít musel). A toho panáka máš u mne schovanýho, spolu s novou spojkou.

        0 0
    • wewerka  

      Jsem te tam dneska vyhlizela a ty nikde. Ani kolegu z prace jsem nezahlidla, tak jsme to pred vyhlasenim otocili a jeli zase domu. Nezavodila jsem teda :) jen jsem jela otestovat pujcene sedlo a mam hroznou radost, ze jsem vubec dojela domu :))

      0 0
      • svickoh  

        Ahojky, je mi jasné, že tam byly samé známé tvářičky – ksichty:) Moc jsem se na Vás všechny těšila.. A jaké sedlo jsi testovala??? No jo naše prdelky…:)

        0 0
        • wewerka  

          Fizik Aliante. Jeste zkusim Vitesse a pak uvidim. Jinak mam Specialized Jett Gell 05 a 60km na nem ujedu bez problemu, ale po 60km zacina male peklo :( Na Aliante se neda sedet uz po 20km, dojela jsem jen diky sklopeni sedla brutalne dopredu… U tebe v krame se nedaji sedla na par dni pujcit? :) Za zalohu samozrejme.

          0 0
    • SNAIL  

      Závod super. Začátek startu byl kvůli množství startujících odložen o čtvrt hodiny a když došly čísla ty se psaly jen na kus papíru, už jsem myslel že nepojedu. Nevystačit na mě lístky na jídlo a pití, asi bych to vzdal. Chudáci ty za mnou, měli stsrtovné sice za polovic, ale bez jídla. Bylo evidentní, že pořadatelé s takovouto účastí v žádném případě nepočítali. Pak už nás ale žádné záludnosti nečekali a závod byl moc pěkný – tedy a až na to že byla hrozně znát moje půlroční nedobrovolná přestávka :-) Kousek za občerstvovačkou někdo ztratil lahev, ale v cíli jsem nenašel nikoho, kdo by byl schopen a ochoten ji někde vystavit :-) Kdyby to náhodou četl její majitel a stál o ni, má ji u mne.

      0 0
    • Radek Broz  

      Přeju Kibicovi brzké uzdravení;-) Hlavně, že sis to nechal na konec sezóny!

      0 0
      • Honzas  

        co se delo? vypravej… jinak taky rycle uzdraveni preju,,, na vic ted nemam;-)

        0 0
      • svickoh  

        tak to mě by také zajímalo!! A přeji Kibicovi brzké uzdravení, mě už to také v posteli nebaví…:(

        0 0
    • gyngy  

      Pohodicka na druhu. Len musim priznat, ze ma stvala jedna vec. Parkrat som na trati zazrel prazdne odhodene tuby z gelovych sajrajtov. To sa robi v lese? odhadzovat plastove odpadky? Kua. Co sa tyka usporiadatelov, tak robili co mohli. Bol som jeden z poslednych, ktory chceli cislo. Mal som dostat 501, ale nakoniec to dopadlo tak, ze mi priradili cislo, ktore si nevyzdvihli nejaky sutaziaci.

      Suma sumarum, pacilo sa!

      0 0
    • McBlacky  

      no pro mě teda závod no… asi z 10 fleku kousek za jezírkem jsem píchnul, dofukuju náhradní duši a urval jsem ventilek… ta chvili jel Goood a dal mi duši, vyměnil jsem ji a foukám a je píchlá… další duši mi dal Snail a ta už byla dobrá. Tak jsem docela zpruzeně pokračoval a šláp do toho zase až po občerstvovačce. V Halounech jsem se ješte pohádal s debilem co blokoval cestu nákladákem a nechtel mě pustit -už to vypadalo na bitku. Nakonec 39 flek ale teda hodně pestrej závod :)

      SAuna, pivka a griotka po závodě to už je jiná. Noční cesta z5 taky výživná :)

      0 0
    • favorit.  

      me se to moc nelibilo. Skoro zadnej teren. A jel jsem to, jaks slusi a patri na posledni zavod sezony, na pohodu. To znamena, ze jsem na obcerstvovacce stravil napriklad pres dvacet minut :-)

      0 0
    • favorit.  

      jo a potkal jsem tam Katzen a nejakou slecnu tady z Fora, co ma bike Fallen Angel

      0 0
    • Mike TB  

      Moc vsem dekujeme na trpelivost pri registraci, i kdyz manzelka se z toho stale nemuze vzpamatovat. Opravdu nas zaskocil pocet zavodniku, kteri se hlasili na miste. 220 lidi se nehlasi ani na jarnich TB. Rezerva v cislech a prihlaskach byla po lonske zkusenosti (startovalo 120 zavodniku) pro 100 lidi. Vysokou ucasti byly take zpusobeny fronty na jidlo a myti kol. Areal sokolovny pojme v pohode tak 150 cyklistu. Pristi rok zrejme tedy presuneme start a cil na naves jako jarni TB. Doufam, ze jidlo v cili a na obcerstvovackach vyslo na vsechny a ze si zavodnici uzili sauny a koupele v Berounce :). Tak se vsem, kterych se to tyka omlouvame a pokud alespon nekoho tato zkusenost donuti prihlasit se s predstihem, tak budeme moc radi. Jo a uz se mnozi dotazy, jestli nechceme delat zavod i v prosinci. Ze by jste toho nemeli v sezone dost? Je fakt, ze alespon nekoliduji terminy s jinymi zavody. Ze by byla posledni vyjizdka v prosinci, v lednu, unoru a breznu? Cus Mike

      0 0
      • karliner  

        Já jsem naprosto spokojenej. Díky.

        0 0
      • Bulda  

        jo, jo, sauna a koupel byla super (přesto se někteří rozhodli durhej den zkusit, jestli na Americe neni lepší – a výsledek? touto dobou už ne :))), jestli jsme „trochu nacákali“ :)), tak se omlouváme … prima akce, díky natřikrát

        0 0
      • Chuck  

        já myslim, že se fakt nemáte za co omlouvat. těžko se dala předpokládat taková účast a jak sem viděl, všichni dělali co mohli a snažili se situaci zvládnout. A že se na někoho nedostalo s jídlem, číslem atd. je chyba těch dotyčných, mají se včas registrovat přes web.

        poslední vyjíždka může být klidně každej měsíc :o)

        0 0
      • SELMIRA  

        No jó, jste šikovní! :o) a jestli na to ještě máte chuť, nervy, sílu, prostředky… tak závůdek se hodí vždycky a na sněhu je to prča největší! Aspoň XC nějaký…

        0 0
      • Twister  

        Paráda jako vždycky. A to, že bylo hodně lidí nebylo ani moc poznat – díky plnému nasazení organizátorů. :)

        0 0
      • bikaf  

        Opět super závod… A prosinec by byl dobrej :o)))

        0 0
      • McBlacky  

        dejte to v lednu, at je to řádnej hardcore. Trasa i letních TB se dá projet tak do 30 čísel, když je běžkařská stopa :) Ale je to trošku únavný.

        Myslím že by se dala postavit trasa i na leden/únor: klasicky na hřeben (U šraňku), pak po letních TB (přes „rokli“) na spojení tras (červený kříž) by se odbočilo k „jezírku“ žlutou a poslala by se modrá do Haloun – v zimě veleluxusní sjezd. Odtud po cestě zpět na hřeben na trasu (na soudném) pak hřebenovka a po kousku vlevo na červenou na knížecí studánku, odtud na stožec a to bud po červené nebo krátký přejezd po cestě a po modré. Ze stožce pak bud po WTB nebo po modré na trasu WTB a do cíle :)

        a v cíli samo že sauna :)

        0 0
        • Gung-Ho  

          Tak pod tohle se podepisuju!!! Myslim, že když „zimní“ TransBrdy…bylo by fajn, kdyby byly na sněhu…Možná by stačila druhá půlka prosince, ale leden by byl přeci jen jistější. V únoru už to zase zavání tím, že by moh bejt samej led, což by sice byl hodně adrenalin, ale možná až moc. Vim, že loni zrovna před závodem sníh napad, ale to byla asi fakt velká klika. A jak to pak bylo SUPER!! Takže rozhodně hlasuju pro posunutí termínu, nejmíň o měsíc…možná bysme to mohli sfouknout ještě letos :-)))))

          Jo a pak mám ještě jeden tip. Zdůrazňuju, že na tom nemám žádnej vlastní zájem neb o tom zatim nijak neuvažuju. Ale co byste řekli tomu zavést kategorii SingleSpeed. Myslim, že by to stálo za to. A rozhodně by mě udělalo radost, když by zrovna Brdský závody byli v tomhle průkopnický:-)) Když jsme si trasu projížděli, tak s náma byli i kluci na SS a rozhodně se trasa projet dá a bylo by Super, kdyby si mohli i zazávodit ve vlastní kategorii. Sem přesvědčenej, že by jich bylo víc než tandemů…Zkuste o tom zapřemejšlet:-))

          0 0
        • Honzas  

          To je hrozně těžký říct, udělejte to v lednu, páč to bude sníh. Poslední dva roky v tomhle termínu (půlka listopadu)sníh byl a dva roky zpátky bylo v lednu patnáct stupňů. To by se musely závody / vyjížďky organizovat podle počasí tejden předem a to všichni uznáme nejde. Termín je si myslim dobrej (a to i vzhledem k tomu, co jsem psal výše a počtu zúčastněných) a pro mne je to ponaučení (letos už několikátý – WTB, Malevil a hlavně Sudety a spaní ve stanu v teplotách blížících se nule), že rozhodovat se o tom, že pojedu na závody (resp. místo, kde se má sejít hodně lidí) v pátek před odjezdem není to pravý ořechový.

          0 0
        • Bulda  

          a byl by takovej problém se dohodnout a tu saunu si tam nějak zařídit, dyt by stačila akorát anketa ke G-Hovo vyjíždkám …chcete saunu, nechcete saunu :))) řek bych, že někdo bystrozrakej :)) tu zná Mika a ten by moh vědět, jak to sfouknout :))

          0 0
          • Bajker16  

            Sauna v Letech je každou sobotu od 16:00 pro ženský a od 18:00 pro chlapy :-)

            0 0
            • Bulda  

              nechybí ti tam nějaký písmenko :))?? konkrétně měkký i před tim pro chlapy?? to jako že bysme si hlídali kola, nebo co??

              0 0
    • Mike TB  

      A jeste neco. Rychle vysledky jsou jiz na maratony.spor­tbusiness.cz

      0 0
    • Bajker16  

      Tady jsou moje fotky petr-bike.rajce.net/WTB_200­6/

      0 0
    • Ice-goofy  

      Me se to tez libilo tatka me vytahl a ja jel za fotografa pak jsem hezky pokecal a par fotek (pak uz jsem spise jen kecal ;) ) zde www.teamgoofy.com/Lety/index.htm … pohodova akce

      0 0
      • Gorgov  

        pěkný fotky. Jo bylo to zdařené.

        0 0
      • Martinaa  

        Ahoj.Fotky jsou supr,stejně jako závody.Už se těšim na další, i když teď budu bohužel delší pauzička…no co se dá dělat.A k těm závodům na sněhu – jen do toho, bude legrace.I když teda vim, jak pády občas dost bolej

        0 0
    • Smazaný účet  

      Docela príma, eště že sem se přihlásil včas. Půllitrovou flaštičku (na prt) sem vyměnil za tyčinku s kamarádem, kerej tyčky nežere ale flaštička se mu hodí na silnici. Tyčinku sem sežral 5 km před cílem, kdy mi žaludek zpracoval nálož z občerstvovačky a dál to nešlo. :o) Šelmíra je proradná chrtka, místo aby držela slovo a vyžrala jídlo na občerstvovačce, sotva tam zastavila. Csss. Si v klidu po druhym čaji s griotkou čůrám, řikám si, ta je někde za mnou… a najednou frrr… ;o) A dokonce sem vezl domů eště zbytek medoviny. Asi je nějaká nemocná nebo co. (musim si rejpnout, hehe) Cestou jsem půjčil nejtovačku jakýmusi Tomášovi, o kerym Blacky řikal že je vodcaď, tak doufám že se mu s ní podařilo ten řetěz vylaborovat, je to poněkud náročnější na obsluhu, ten strojek. BTW moje číslo sis pamatoval skoro správně. :o) Jinak docela dobrá atmosféra, aspoň mně přišlo, že to lidi tolik nežrali, jenom jednou si to předemnou dva lidi rozdali ve sjezdu na lokte, což předjíždějící neustál (dobře mu tak, jeho vina), tak to bylo asi jediný… takový se najdou dycky. No jelikož sem měsíc na kole neseděl a hlavní cíl byl (tradičně) nedat se zaříznout Šelmírou, což se nám ve spolupráci se Seržou povedlo, tak to bylo (i přes tradiční křeč do stehna na schodech na most) fajn. Tušim asi 162/163. :o) Příště doufám bude ten sníh.

      0 0
      • SELMIRA  

        dyž já ysem myslela, že můj prestižní support by můj obvyklý přístup k občerstvení nemusel pochopit normálně jsem dokonce odhodila 1/2 tatranky, páč mi překážela v ruce a druhou půlkou jsem se dusila až do cíle Jsem ji měla přilepenou na patře, ale nebyl čas se tim zabejvat, jelikož jsem vás přece musela stíhat :o))) To s tou medovinou by se možná dalo ještě napravit?

        0 0
      • Tomas_001  

        Jeste jednou dik za tu nytovacku, no na prvni pokus jsem to sni dohromady nedal, ale nakonec se mi to podarilo :) musel jsem ten retez 2× zkratil a nakonec spojit az na kole pres rychlospojku :) Dostal jsi nazpatek tu nytovacku?

        0 0
        • Smazaný účet  

          JJ, v pohodě, sem baštil guláš kousek od pódia. Chce to trochu cviku. A nemít zmrzlý prsty. Ale už sem s ní zkracoval i na sněhu. ;o)

          0 0
    • SELMIRA  

      Na to, že jsi ležela doma, jsi zajela pěkné 14. místo. Někde asi bude chybka… :o)

      0 0
      • Elwing  

        tý jo to je paráda, Tomáš říkal, že jsi jela jak drak :) gratuluju

        0 0
        • SELMIRA  

          no, já jsem se teda vlezla do desítky, ale myslim, že jsem jela spíš jako dost línej a netrénovanej drak. :o) Akurát ten Bajaja, co jel se mnou mi opravdu hodně pomohl. Muchos gracias!

          0 0
          • Elwing  

            naja viděla jsem výsledky :)

            0 0
            • SELMIRA  

              a jéjey. Doufám, že teď nezrušíš angažná v ZMMNATU. :o))

              0 0
              • Elwing  

                ani nápad! nejlepší tým! nerozdává věcné sponzorské dary ale dobro náladu, a to je nejdůležitější :)

                0 0
                • SELMIRA  

                  jé, tak to máme radost, jsi jedna ze 3 našich nejlepších a nejoblíbenějších závodníkůch a náš hlavní sponzor Midlander rozdává medovinu (the best, domácí!) dyž nezapomene :o)

                  0 0
                  • Elwing  

                    medovina a dobrá nálada to je dost podobný :o)))

                    0 0
                    • SELMIRA  

                      yoy. Já už se těšim na vánoční besídky! Musíme si nějakou uspořádat! :o))

                      0 0
                      • Manas  

                        A ochutnavkou domacich produktu!

                        Dobrovolne se prihlasuji k testovani chuti :-)

                        0 0
          • jecnak  

            Fakt jsi jela skvele. Na te rovince co nasleduje po sjezdech jsem jenom ziral jak jsi se rozjela. Jeste trochu potrenovat techniku dolekopcom a po korenech a bude to super (bude z tebe chlap ;-).

            BTW doufam, ze te moje pritomnost nenutila k smrticimu tempu. Ja si stale rikal, kdy ze to odbocime na palacinky a ono nic ;-)

            0 0
            • SELMIRA  

              :o) já spíš myslim, že rezervy byly ještě mocný, ale k těm já zásadně nesahám :o))) se mam hodně ráda a nerada se tejrám no a Tys byl tak shovívavej…jsem naopak čekala, když řekneš, že 8/kmh Tě vážně neba a budu muset začít makat…:o)) Chlap bejt nechci, (nic proti, ale bych se potom musela rozčilovat s babama…) by mi stačilo bejt Janča enbo Lucka. Ale nechci trénovat! :o)) Tak asi příště si dám palačniku.

              0 0
              • jecnak  

                Ale nepovidej, nejela jsi vubec pomalu (tachac jsem sice nechal doma) a vubec jsi maskovana chrtka, jen se nevykrucuj.

                0 0
                • SELMIRA  

                  no, tak jako to se neposlouchá špatně…:o)) Děkuji, děkuji, mam radost. :o) I když subjektivní pocit je, že jsem na tom prostě bídně, jelikož letošní sezónu jsem totálně proflákala, ale
                  třeba už se napřesrok konečně polepšim, překonám magickou hranici 3000 km a pak…vyhraju OH! :o)))

                  0 0
            • SELMIRA  

              a neylepčí bylo, žes mi půjčil kapesník to mi asi zachránilo život! :o)

              0 0
      • svickoh  

        jsem holka šikovná…:)

        0 0
    • SELMIRA  

      ale GRATULACE rokkafi 2 místa na bedně…hmmmmmmmmmm zřejmě slušnej oddíl! :o)

      0 0
    • goood  

      Pekny to bylo, jelo se mi docela dobre, ale asi 10km pred cilem jsem pichnul a nemel jsem dusi co jsem pujcil Blackymu :-) , takze jsem se z asi 30.fleku propad nekam k 60. Oprava defektu trvala asi 8 minut, budu muset pres zimu trenovat vymenu dusi :) Ale jinak vydarena akce, az na to pocasi, zadnej snih. Za rok to snad bude lepsi !;)

      0 0
      • McBlacky  

        díky moc máš to u mě. kdybys přijel o kus dýl tak bych ji už nepotřeboval :)
        Měl jsem chut prásknout kolem o strom jako nikdy…

        0 0
    • JancA  

      Trat byla pekna,kupodivu dost sucha,botu jsem zmacela az tak kilak pred cilem. Prekvapil me pocet startujicich a bitka o cisla v kancelari prezentace. Subjektive jsem jela jak nejvetsi kokoska, chudak Daf s Beedou byli u toho, za coz se jim omlouvam. V tom prvnim kopci sem malem exla.Ale jela sem den pred tim docela svizne a dlouho,takze me bolely nohy jak prase.Taky ctyri kila navic sou v kopcich cejtit.No proste peklo a jestli nebudu trenovat,na zavodech me uz nikdo neuvidi.Napul me to neba.Atmoska atd.ale super.Dekuju moc Dafovi za odtahnuti do cile.

      0 0
      • SELMIRA  

        Mělas lepší čas než loni Eva Hubená. Sice byl tenkrát sníh, ale i tak. Podle mně to letos v tom bahně a na klouzavých kořenech bylo horší než loni na sněhu.

        0 0
      • Bulda  

        myslis ty ctyri kila, o ktery ma Lucka tezsi kolo :))?? .....nemuze bejt kazdej den posviceni, koukni na Kibice, ten dopad podstatne hur …porad si byla na bedne, takze zenska cast Bf to chlapum nandala 2/0 :(( …takze kdopak by tu mel trenovat, mame co delat, panove :))???

        0 0
        • Manas  

          Kibic je tusim prave pod kudlou … nebo to uz ma snad za sebou.

          0 0
          • SELMIRA  

            Chudák Kibic, co se mu stalo???

            0 0
          • JancA  

            a co se mu stalo?

            0 0
            • Manas  

              Zlomenej kotnik, jeho mamka mi to dneska sdelila po ICQ. Dostane taky sroubky do nohy, pry.

              0 0
              • JirkaD  

                Jejda, to na tom daleko hur nez ja! Ja mam jenom jeden v rameni.Preju rychlý uzdraveni!

                0 0
            • Elwing  

              blbě upadnul, uklouzlo mu to na kořeni a svalil se na jednu stranu, asi mu noha zustala v spd nebo blbě došlápl. prostě to nejdřív vypadalo jen jako vyvrknutý kotník, i když nemohl nato vůbec stoupnout. no odvezla ho sanitka a večer mu volám a on že prd výron ale zlomené a na šroubování, dneska by mu to měli dělat.

              0 0
              • Elwing  

                ne té kořenové pasáži do kopce těsně před občerstvovačkou

                0 0
              • Bulda  

                tak doufam, ze mu daj aspon titanovy srouby a upravej roztec tak, aby sel pridelat kufr :)))

                0 0
              • SELMIRA  

                to měl teda chudák smůlu :o( Tak snad mu to dobře spravěj, rychle to přestane bolet, perfektně se zahojí a neodradí ho to.

                0 0
          • ydaho  

            ted jsem s Kibicem mluvil, je po operaci a zněl celkem optimisticky.­.........

            0 0
            • Ice-goofy  

              preji mu brzke uzdraveni.To je neprijemne , kdyz se neco takoveho stane. Ja to mel … zlomeny kotnik, pretrhane vazy a jeste neco s achilovkou a sice trochu doba leceni trvala, ale dnes uz vse ok a dobre ba primo dulezite je neodflaknout rehabilitaci…

              0 0
              • ydaho  

                taky o tom neco vim :) 3 x operace a 20 šroubků v kotníku… Kibic řikal, že to zjara vidí spíš na silnici :)

                0 0
                • cabbage  

                  jj,

                  ydaho (03:42 PM) : asi po mesici po operaci sem sel na vyndani sroubu ze slach...... si me pozvali jakože na operaci a von mi vo vyndal normálně šroubovákem na chodne..... :-) cabbage (03:43 PM) : ty krávo… ydaho (03:43 PM) : dal mi ho do ruky a rika, "sem te nechtel zdržovat! mazej domu :-) ydaho (03:43 PM) : sem mel sok, ze em skoro spadnul z toho stolecku pojizdnýho cabbage (03:43 PM) : looooooool cabbage (03:44 PM) : tos mi neměl psát:-D ydaho (03:45 PM) : jak je operacni sal, tam je predsali… si me položil nohou pod monitor, kouknul kde ten sroub je, sahnul do kapsi, zastoural se v kotnicku a za 5 sekund sem ho mel v ruce...... já nevedel, že je to Korbelář!! sem myslel, že je to nejakej udržbář nejdřív :-)

                  Kibic se strachy klepe pod stolem ;-)

                  0 0
                  • pos3k  

                    muhehe, nic ve zlem, to jen v ramci empatie

                    0 0
                  • Ice-goofy  

                    Uf hezka to konverzace jen co je pravda.. tak hlavne to zdravicko preji vsem a nemocnym brzke uzdraveni…

                    0 0
                  • ydaho  

                    ať víš, co je to za týpka :) btw… máš tam jen šrouby, nebo i dlahy ??

                    0 0
            • Manas  

              To je dobre …

              0 0
        • JancA  

          no to snad ne,ta moje hajtra je dost tezka,ale tim to fakt neni..Lucka to ma v nohou,chi.Si nestezuju ani na nic nevymlouvam,proste sem jouda a nejelo to,no.To je prvni bedna,ze ktery fakt nemam radost.Tys jel excelentne,ne?

          0 0
          • Bulda  

            si delam srandu, sou tam preci samjlici :)), ale ze jde Kibic pod kudlu, to sem fakt nevedel, az tak spatny to je? aby si chudak jeste zajezdil, dostat se doktorum pod kudlu …brrr …o to vic si vaz toho tretiho mista

            0 0
          • Bulda  

            jo, jo, dik, jelo se mi fakt pekne, mel sem z toho docela radost, kdyz je na korenech rychlost, tak je prelitnes a je to uzasnej zazitek :)) …navic sem mel porad motivaci, jen sem se zbavil na obcerstvovacce toho nestridaciho klistaka, tak sem uvidel pred sebou Lempla :)))

            0 0
      • Daf  

        Janco neni vubec zac. Videt te v akci byl pro me opravdu zazitek. Na to brblani do kopce a vriskot z kopce jen tak nezapomenu :))) Aspon jsem se nemusel tak casto ohlizet, abych se ujistil ze jeste zijes :) Pro me je protrapeny zavod motivace k treninku, tak se snaz. Jinak do Brd jsem si jel zajezdit a taky trochu pokecat. To se myslim povedlo na 100%. Zkratka byla to fajn sobota.

        0 0
    • Bulda  

      no, po patecnim koncertu ZNC a navratu domu devet hodin pred startem sem cekal, ze nohy budou poslouchat o dost min :)) …nakonec se zjistilo, ze tim „narezem“ utrpela spis hlava, zapomenout doma helmu, to uz je skoro na vereje pokarani :))) takze dik Medunce za kokosku a brejle, tomu organizatorovi nahore za pocasi a vodu v Berounce a tomu dole za vse ostatni, zvlaste pak saunu :))) …jo a nekterym clenum BF za prisun tekutin do ni :))

      0 0
      • SELMIRA  

        jé, Ty posloucháš ZNC?

        0 0
        • Bulda  

          tak jest .....6.12. sou u G-H (neboli ve vosim doupeti :)))

          0 0
          • McBlacky  

            ha! poznávací znamení dres a první lajna :)

            0 0
          • SELMIRA  

            že bych oživila vzpomínky na mladý léta? …no jo, to choděj čerti ne? Se zeptám Katzen, jestli půjde se mnou. Jinak bych se bála. :o)

            0 0
      • Medunka  

        No jo ;-) Ale jeste se ke me prilbicka nedostala – zustala zapomenuta v aute. Jinak WTB fajn, hodne lidi, jela jsem kousek jako doprovod nove slecny meho kamarada – docela masakr na prvni zavod na kole, na to na ta tento rok jen 300 km a zadny teren, tak obdivuhodny vykon ;-) Jitrnicka byla fajn, sauna taky – co se clovek nedovedel ;-) Griotka teda nic moc, hodne chemicky pribarvena a fyzicke skoro nasili – kdyby aspon za tim stal ten alkohol ;-)

        0 0
        • Gorgov  

          Ahoj, hele ten sprostej kluk jak si ho tam večer přišla seřvat se ti moc omlouvá, prej se do tebe asi zamiloval, řekl mi, ať ti napíšu, chtěl by se s tebou sejít. Telefon na něj: 608466299 Tak se mu, prosím, ozvi, fakt by tě rád viděl.

          0 0
          • McBlacky  

            řekl bych že jen přes Gooodovu mrtvolu :)

            0 0
            • Gorgov  

              jo, já do toho nevidim, chtěl abych ji to napsal, moje vec to neni, dal se do jim do toho vkladat nebudu:)

              0 0
              • Ice-goofy  

                Takze nakonec i seznamka tady ;) Jo tak jak ctu skoda jen , ze nebyl cas na nejakou tu griotku :D i kdyz vzpominky na ni nejsou nejlepsi z mladi zrovna ;)

                0 0
                • Gorgov  

                  jo skoda ze si nepobyl dele, bylo moc veselo, v cca pul jedenacty sme jely na kolech do Praglu…

                  0 0
                  • Ice-goofy  

                    no priste uz to tak naplanuji ;) abych si udelal cas a nadruhy den abych mel volno … To klasika na vyleceni ;)

                    0 0
                    • Gorgov  

                      Ja sem volno nemel, jel sem s tim mistnim blaznem (Hudym) a lemplem na svih. A jak sem ted na tom mesic nesedel, dost me ty 4 hodky zmohly…dost:)

                      0 0
                      • Ice-goofy  

                        No po narocnem veceru se pak neni cemu divit ne ;) ja to udelal jednou, ze jsem jel po parce na domluveny svih ;) a reknu Ti nic moc teda jak ja se tesil zpet do postele…

                        0 0
                      • McBlacky  

                        měl jsi jet s náma, pohodovejch 60 se super obídkem :) i kopce byly a žádná hrotírna…

                        0 0
                        • Gorgov  

                          to sem teda fakt měl. Tohle bylo hodně nepohodovejch- aspoň v tu chvíli pro mě, 110… s přežránim se v černošický pekárně. To mě ale zachránilo, 2 koblížky se šlehačkou a jablková taštička… Já vlastně ani přesně nevim kde se scházíte…To mi někdo někdy popíše…

                          0 0
                • Martinaa  

                  jj. přesně tak, kdyby si zůstal dýl, tak vypiješ 8 griotek a jedeš zpět do Prahy. byla to fakt supr cesta:)

                  0 0
          • goood  

            Tak at se zase kouka odmilovat :-)

            0 0
            • SELMIRA  

              a TY myslíš, že to jde? :o))

              0 0
            • McBlacky  

              až vystřízlivý z těch litrů griotky tak mu to dojde :)

              0 0
              • Gorgov  

                Ne, to už byl střízlivej, když mi to říkal, ale asi to nemyslel uplně vážně:) Chtěl si prostě tak popovídat na Palačáku :-)

                0 0
          • Medunka  

            dik za telefon, nevim, co bych s nim delala

            0 0
            • Gorgov  

              tak proc mi za nej dekujes?

              0 0
              • cabbage  

                …koeficient Medunka;o)

                0 0
                • Gorgov  

                  tj ;) co ty jak si na tom?

                  0 0
                  • cabbage  

                    počítač 2m od postele – to se dá přežít:o)

                    jinak zima a asi i kus jara bez biku..

                    0 0
                    • Gorgov  

                      to ne, jaro bude v pohode, tata si zlomil kotnik ted v zime, a jaro uz byl na kole. A to tam mel zlomeny vsechno, slachy pretrhany taky vsechny a a mel tam srouby a jeste naky desticky…Uklouz v tretrach kdyz sel od garaze:)

                      0 0
                • Medunka  

                  Koeficient Cabbage – aneb podekovat vsem, co nabidli pomoct a pak mit drze kecy. A to je jediny co umis, blbe kecat

                  0 0
                  • cabbage  

                    blbé kecy jen na ty co se smály:-P

                    0 0
                    • Medunka  

                      Co ti na to rici. Smal ses jak blby ty – omlouva te jen sok. Ja mela dost slusnosti se zeptat, zda je treba nejaka pomoc a nepotrebuji se k tomu ptat tebe, kdyz tam byla kompetentní osoba za organizatora v podani pana motorkare – jsi ho pekne vodil za nos!!!! A budes se velmi divit, zeptala jsem se ho vicekrat – pote, co motorkar jel na obcerstvovacku, jestli nepotrebuji zajistit odvoz tebe do Let, kdyz vyrukovali se sanitkou, jestli nemam nekomu rici, aby prijel pro kolo a Sarku… Takze svuj prispevek "blbé kecy jen na ty co se smály:-P " nezarad za muj

                      0 0
                      • cabbage  

                        Že sem si zlomil kotník ve výjezdu mi přijde vtipný ještě teď a nejsem sám. čím jsem vodil motorkáře za nos?(jako jo, všem sem tvrdil že je to jem vymknutý, sám jsme byl o tom pevně přesvědčen ještě 20minut poté co jsem dostal sádrovou dlahu) nějak nechápu proč to řešil právě s tebou(jinak by pomohlo kdybys rozlišovala -ji/-jí takhle to má 2 významy) sem netušil že odvoz můj, El a kol je tvoje práce, nějak sem měl pocit že je to řeší na místě okolo mě…to sorry, se neveděl, si tě pamatuju jen jako osobu co se potěšeně zasmála a jela dál…

                        můj předchozí přízpěvek byl mojí tradiční zahřívací reakcí na osoby co se naštvou „snadno a rychle“:-)

                        0 0
                        • McBlacky  

                          to je v pohodě, já už se taky ve výjezdu rozsekal, akorát jsem jel rychlejc asi tak ke 30ti, šotolinka je svině :)

                          potom co jsi dotunil bajka tuníš ridera co :) sis tam měl nechat dát minimálně titan, nebo alespoň alu s eloxem v barvě bajka!

                          0 0
                          • cabbage  

                            elox ne, bych musel mí ty destičky 2 a pořád je prohazovat;-)

                            0 0
                        • Medunka  

                          pamatuj si me jako osobu, co se s potesenim zasmala a jela dal ;-) ja si te zapamatuji jako cloveka za dobrotu na zebrotu a pozral vsechnu moudrost sveta

                          Dobra vlastnost cloveka je pomoci druhemu v nesnazi.

                          0 0
                  • Gorgov  

                    prober se pls!

                    0 0
              • Medunka  

                Tomu se rika slusnost ;-)

                0 0
        • favorit.  

          hele nestala pred vasim autem modra Felda combi? A neprijel s vama kluk, co mel bike Pells X6 a se svetle zelenou vidli Rock Shox Sid? Prej ste asi za nama stali (prijeli jsme tou modrou feldou)

          0 0
    • Bajker16  

      Máte někdo prosím nějaký fotky z trati ? :o)

      0 0
    • cabbage  

      užil jsem si je opravdu do morku kostí:-)

      p.s. Bajkře, máš můj foťák?

      0 0
      • cabbage  

        Chtěl bych moc poděkovat nenámému bikerovi a především Elwíře/ dělala mi společnost při skoro dvouhodinovém čekání na sanitku/ že mě snesli na cestu, sám bych se musel plazit jak Meresjev:) a taky motorkáři a saniťákům. Jecnakovi patří dík za to, že mi odvez a umyl kolo. a vůbec díky všem co zastavili a zeptali se jestli nepotřebuju pomoc:)

        0 0
        • Elwing  

          V pohodě. Hlavně že se nevyplnila má proroctví, když sem ti celou dobu dokola říkala, že tam budeme mrznout, trápit se hlady (ty nato že máme ještě suck ;) ) až nakonec zemřeme vyčerpáním a ještě předtím nás roztrhá divá zvěř ;)

          0 0
          • cabbage  

            ne, já sem jen rád, že jsi při tom skákání okolo nešlápla na mě:o)

            0 0
      • Peslezedirou  

        A já ti minulý týden tvrdil, že si na bajku nebezpečnej pro sebe a okolí :o)

        Tak přeju ať se dáš brzo do kupy…:)

        0 0
      • bajkr  

        myslíš ten olympus? tak ten sem neviděl :o)

        0 0
      • Elwing  

        jé takový pěkný potůček tam byl…

        0 0
        • Bajker16  

          Do něj jsem loni šlápnul :-)) a to jsem po tom pekelně zrychlil, abych byl už v cíli a co nejrychlejc si ohřál nohu. :-D

          0 0
    • Ice-goofy  

      Tak ja tu dam hodnoceni meho kamose , kterej jel prvni zavod svuj.. "Tak zážitky bys chtěl? No dobrá tedy.

      Fakt, že jsem dokázal odolávat celoročnímu Iciho lanaření téměř na každý závod, kterého se zůčastnil, považuji dnes za osobní vítězství. Na sobotu 18.11. jsem se ukecat nechal, páč to mělo bejt „na pohodu“, dlouho jsme se neviděli a co si budeme nalhávat, byl jsem zvědavej na amosféru závodů (i když to neměla být žádná masovka, počítal jsem tak 350 lidí).

      Před samotným závodem oba Icíci zkušeným okem skoukli můj bajk a oba se svorně shodli, že mám tak sjetý pláště, že budu tutově měnit duši, páč na těch kamenech a kořenech to tutově prorazím. Trošku ve mě hrklo, ale na nějaký větší spekulace nebyl čas, páč se blížila jedenáctá hodina, čas startu a nějak se to začalo u toho nafouknutýho nesmyslu, pomalovanýho reklamama, houfovat. V jedenáct nám pořadatel oznámil, že kapánek nestíhají, bo se přihlásilo asi o 150 lidí víc než čekali a pořád dělají prezenčku. Došla čísla, takže si někteří přidělávali na řídítka i kusy papíru s číslama napsanýma fixou. Start se šoupnul o 15 minut. V té chvíli mi bylo naprosto jasné, že mé vteřinové načasování formy do jediného závodu sezóny je v čudu a přestal jsem pomýšlet na umístění na předních místech. Před startovním výstřelem nám bylo ještě oznámeno, že trať je poměrně mokrá, takže si máme dát bacha. Já to nebudu dlouho rozmazávat, pak se někdo vepředu zastřelil, zacvakalo asi 500 nášlapů a masa se hnula. Prvních 7 kilometrů byl kopec jako kráva. Z toho převýšení se mi regulérně zamotal močák tak, že jsem si musel udělat pauzu v lese u stromečku. Pak se to na horizontu kapku srovnalo a cesta pokračovala v poklidu až do doby než se vjelo do lesa. Já osobně jsem teda ještě nikdy po mokrejch kořenech a kamenech v blátě nejel, takže vočáky jsem měl vytřeštěný dost. Zadní kolo mi lítalo jak na závodech v driftování. Docela už hotovej jsem se doplazil do poloviny na občerstvovačku. Někteří matadoři co tam postávali, vypadali, že už tam jsou tak 20 minut a celou dobu se napájeli grogem a griotkou. Kdybych věděl, co mě čeká za dalších 150 metrů, tak jsem si toho rumu dal tak aspoň 2 deci. Přišly sjezdy! To sem naposled viděl v Kitzbühlu na Hahnenkammu. Jak já jsem si od té doby přál aby se vlastně jelo celou dobu jen do kopce. Opět to nebudu dál rozmazávat a unavovat svou nováčkovskou daní za nezkušenost prostupností terénem. Do cíle jsem nakonec dojel „na pohodu“ docela vyřízenej. Ale stálo to za to, to musím uznat. Jsem rád, že jsem se nechal ukecat, ale Brdy už nejedu!

      BTW: Doma jsem zjistil, že byla docela klika, že jsem neprorazil tu odepisovanou duši, páč rezervní Kenda, co sem si vezl v brašničce, se doma ukázala jako děravá od prasklé montpáky – sem klikař. Ale jak jsem slyšel, každý defekt je stejně jen chyba jezdce"

      0 0
      • Gorgov  

        Krásný hodnocení, musíš ho překecat příští rok víckrát, už kvůli takhle povedenýmu shrnutí průběhu:)

        0 0
        • Ice-goofy  

          No ja se pokusim ;) … Sak ty vis o koho jde jel jsem s nim jak jsi nas dojel ..

          0 0
    • Martinaa  

      já jsem se taky ráno rozhodla,že závody pojedu.Počasí vypadalo slušně, tak jsem si řekla, proč ne.Je teda fakt že u registrace byl trošku chaos a patřila jsem už k těm, co měli číslo na papíře a bez papů v cíli.co se dalo dělat,když už jsem do Let dorazila, tak jsem byla odhodlaná závod dojed.Kopeček na začátku jsem vyjela snad silou vůle…Vytoužená občerstvovačka mě trošku dala do kupy, ale jen do té chvíle, než jsem zas vlezla na kolo.Do kopce jsem se pak motala jak kdybych vypila láhev rumu a tak neni divu,že jsem nakonec skončila i v lese mimo trať.No nic, cesta byla ještě daleká, tak jsem se tam dlouho nezdržovala a zas jela dál.Ani mně se nevyhla potíž s proraženým pláštěm, ale vše dobře dopadlo a já s dobrým pocitem, že jsem to zvládla, dojela do cíle. Nutností ale pak bylo se pořádně zahřát griotkou. a kolem 22hod. nás čekala cesta zpět do Prahy, která byla neobvykle veselá. Občas jsem měla pocit, že se vlníme jak had. Domu jsme dojeli nakonec v pohodě, takže supr vydařený závody.Už se těšim na další:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.