• Dalas

    vysledoval jsem místní závody. Po dlouhé době si chci opět nějaký zajet..mám tu na výběr 4 závody..další jsou ještě v Rožnově pod Radhoštěm, ale tam asi ne..

    Určitě pojedu-podle počasí- http://www.maniacpedals.cz/ ..je to pro mě nejblíž a znám to tady..viz foto mapky

    Nejradši bych jel všechny 4, ale to bych nejspíš nerozchodil :)

    http://www.maniacpedals.cz/ -Karpatský pedál.. 18.7.2009

    http://www.otrokovicka50.cz/index.htm -Otrokovická 50..  1.8.2009

    http://www.sportovox.cz/V50/default.htm -Valašská 50..   26.9.2009

    http://www.cyklomaratontour.cz/…/o-zavode-58 -Agnesi okolo Zlína.. 4.10.2009-tento je v neděli, což je nezvyk..

    Můžete taky napsat svoje zkušenosti z těchto některých závodů…

     

    Anketa: Chystáte se někdo na některý z těchto závodů?

    1x
    17%
    0 0
    • rasputin  

      Ten Pedál jsem nejel, ale vypadá zajímavě. Na Otrokovické jsem byl před 2 rokama a to byla nic moc, hodně asfaltu a terén skoro žádný, loni to prý změnili a přidali terén. Valašská 50 je velice pěkná tam určitě pojedu zas, můžu jen doporučit ;) Velice pěkné prostředí a ještě krásnější příroda, prostě super. A také na Okolozlína se chystám, ještě nevím jaká bude trať, ale rád bych ho zkusil.

      0 0
      • Dalas  

        Jel jsem kdysi Karpatský bikemaraton sram-žitný a trasa je hodně podobná…krásná příroda na Javořinsku a taky skoro celý závod terénem-supr

        0 0
    • Zerocool  

      pedál i valašská jsou super závody, hlavně žádné masovky…

      0 0
    • jIrI___  

      Letos určitě nevynechám tradiční Galaxy Petyša Tour v Rožnově a dva závody ze série Rožnovská brázda, protože je mám v podstatě pár kilometrů od domu a není problém s dopravou. Pak bych si taky rád zajel Valašskou 50. To už plánuju tak 3 roky, ale vždycky mi do toho něco vlezlo. Pokud se mi podaří sehnat auto, mám v plánu i Rusavskou 50 a Valašského MTB Krále. bych rád zvládl i Otrokovickou 50 a Okolo Zlína. To je ale všechno ve hvězdách, uvidí se podle času a stavu peněženky :)

      0 0
      • Dalas  

        Ta Rusavská50 15.8.2009 by taky nebyla od věci-…zapisujeme:) Valašského mtb krále se pojede jako loni nějak začátkem září? u Huslenek mám známé, tak to bych tam možná i frnknul i tak..

        0 0
    • Mejša  

      Karpatský pedál jsem jel letos poprvé, no vůbec první závod…naprostá spokojenost, jen co tam bylo mínus, tak jedna odbočka, na které si to prej pár lidí zkrátilo :(, ale super!!! :-)… jinak chystám se na Otrokovickou 50 a na Rožnovskou brázdu poslední serii! :)… a pokud seženu odvoz, tak bych rád i zkusil tu Valašskou padesátku a taky určitě okolo Zlína :)… uvidíme podle času a hlavně podle odvozu!!! :)

      0 0
    • Marika88  

      Valašská je nádherný závod, i když trochu náročnější padesátka bych řekla. Časově mi bohužel nevychází, chystám se jen na Otrokovickou.

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce