Závod - Montes ferrei Gravel 2021

16 nepřečtených
    • jakub_kencl  

      Když v pondělí pracovní kalendář na září dovolí, tak bych to prubnul :-)

      1 0
    • Mohy  

      Jo já tam jedu:)

      1 0
      • Mohy  

        Teď sem mluvil se Semim (organizátor) a bude to prej rychlý a „gravel friendly“:)

        0 0
        • Jan D.  

          Super. Jsem zvědavý na trasu. Chci do konce týdne zaplatit startovné. Tak snad všechno klapne a bude hezký počasí.

          0 0
        • jakub_kencl  

          Nebylo, ***** nebylo. Chvílemi jsem měl pocit, že by se hodil full a 2,5" gumy :-D Ale příroda pěkná, trasa vedená zajímavou krajinou, jen ty všudepřítomné šutráky všech velikostí s ostrými hranami mi ten dojem nějak kazily. Tři knoty vzadu a pak salto ve sjezdu na louce pod Zbyslaveckou ozdravovnou mě totálně vypnuly a po 180km jsem to zabalil a poslušně se vrátil zpět do Hlinska po silnici :-(

          0 0
          • Mohy  

            Ale prd;) bylo to skvělý! Já to čekal spis ještě o trochu ostřejší. Těch pasáží kde sem si ironicky říkal „je to gravel friendly“ bylo jen pár a sjet se dalo prakticky všechno.

            0 0
            • jakub_kencl  

              To že to bylo skvělý nezpochybňuji :-D Zážitky musí být hlavně intenzivní… no a to byly :-) Pro mě to byla nová zkušenost do budoucna.

              0 0
            • Jan D.  

              Skvělý to bylo, ale pod tímto tvrzením, cituji: „Trasa je z 90% odlišná od jarní MTB verze. Tato verze je natrasována s plným ohledem na možnosti gravel kol. Jsou vynechány technické a drncavé pasáže. Přidáno více asfaltu. Předpokládaný průměr je 22 km/h. Bikeři jsou též vítáni – jen to bude prostě rychlejší.“, jsem si představoval trochu jiný terén. Bohužel jsem neměl čas nastudovat trasu dopodrobna předem. Jinak bych aspoň dopředu nahodil širší plášť a dal menší převodník.

              Tady je aspoň hezky vidět, jak široký pojem „gravel kolo“ je. Každopádně bylo trochu srandovní, že sám organizátor Semi jel na XC kole:) Kdybych to měl jet znovu, a pokud pojedu za rok zase, vezmu taky XCčko.

              Jinak zážitek super. 23hodinový švih jsem dosud ještě nezažil:D

              0 0
    • tsunami  

      Mohl byste se někdo podělit o trasu? Je mi jedno zda krátká nebo dlouhá. Místo MF jsem sbíral rodinobody na oslavě a rád bych si to projel aspoň mimo závod. Předem děkuji :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse