Zavádějící motocykl na KPž Železné hory

41 nepřečtených
  • cespa

    Chtěl bych touto cestou poděkovat „borcovi“ na zavádějící motorce, co na střední trati sjel z trati a první balík tak připravil o možnost umístění z důvodu zabloudění. Fajn pocit,když máš vyjeté první místo v kategorii, zabloudíš né svojí chybou a nakonec tě diskvalifikují z důvodu opuštění tratě. Pak jsem u rozhodčích vysvětloval, co se stalo a ty mi ještě v mezivětě řekli, že zbytek 1.balíku byl potrestán tím, že blouděním si trat prodloužili a vrátili se po cca 4km. Stát se to Elitákům, tak přepočítávaj výsledky, takle ???? Děkuji, ale velice zvážím, zda-li se ještě někdy na tuto akci přihlásím. P.S. Ftipné je, že ani oficielní soubor GPX na stránkách KPž nesouhlasí s letošní trasou.

    0 0
    • McBlacky  

      na ´střední´ tedy do nedávna fitness trati by se to elitě nestalo :)

      ale chápu, že to nasere

      0 0
      • cespa  

        Nechci srovnávat výkony borců na dlouhé a střední,ale spravedlnost posuzování…

        0 0
        • McBlacky  

          mě šlo spíš o to, že hlavní úsilí pořadatele je zajistit B trať a na zbytku jen vydělávat prachy

          0 0
          • mrozu  

            Na B to nebylo o nic lepší, hned na startu nás seřvali, že do prvního koridoru se zepředu řadí jen prvních 15, ať to obejdem vrátkama… přitom všude jinde je to 30; regulovčíci byli prakticky jenom na křížení trati se silnicí, v terénu si hledej značky sám. A pak přijedeš do cíle a zjištíš, že M30 vyhrál Džobr a nikomu to nepřijde divný ani po tom, co nepřišel na vyhlášení… kdybych nepotřeboval body do KPŽ, tak už mě tam nikdo neuvidí.

            0 0
    • pee.tr  

      Jsi byl moc rychlej :-) Ne, chápu, to musí pěkně nas… Mě už se stalo 2× (oboejí ve Valticích), že mě vůbec nesejmulo čidlo na mezičase a tím mě posléze diskvalifikovali (ač jsem v původních výsledcích byl), i když jsem mezičas normálně projel přes „koberec“. V druhém případě už jsem tušil, co bude následovat, tak jsem si to u časomíry byl uhádat. Loni v Plzni jsme zase spurtovali s kámošem do cíle, on projel minimálně o délku kola dřív a přesto jsem měl o nějakou tu desetinu lepší čas já. Jako důvod mi z časomíry odepsali, že se jedná o nekonzistenci magnetického pole toho snímacího zařízení a může se to tím stát. Holt stane se. Je fakt, že někde jsou tratě značené dobře (většina míst v KV tím vápnem na cestách), někde to je hrůza bloudit (loňská Plzeň).

      0 0
      • Trainman  

        Vidíš to, já zas na minuloročních Brdech neprojel mezičas, ale klasifikován v cíli jsem byl :D Inu, kolo-o-život!

        0 0
    • noviisek  

      A fakt to byl zavádějící motocykl?

      0 0
      • sharkeeCZ  

        jelikož je naváděl špatně (závadně zaváděl), tak ano

        jinak by to byl zaváděcí

        0 0
      • bathed  

        Z jiného sportu: enduro. Slovenský mistrák, Velký Medzev. Bylo tam takové strašlivě dlouhé a strmé stoupání. Jel jsem sám, protože mí dva klegové v minutě byli pomalejší a tak jsem se snažil jim vždycky ujet, abych byl na startu do enduro vložky před něma – není nic horšího, než když musíte někoho takového předjíždět, jedouce na čas. Většinou to předjetí vyjde do místa, kde to fakt není možné a co je nejhorší – takový pilot pod tlakem přesně tam spadne…

        A jak se tak sápu do toho kopce, vidím před sebou dva borce. Si říkám – aha, asi jsem dohnal tu minutu přede mnou… Jak se k nim přibližuju, furt čumí za sebe a horečně zrychlujou… Tak se jich snažím držet.

        Trvalo mi asi 3 minuty pekelné jízdy po hřebeni, že to byli diváci a snaží se mně setřást…

        0 0
    • Cryzyy  

      Pokud jsi nepodal oficialni protest, dle toho jak to maji v pravidlech, tak s tim uz nic neudelas, ale brect tady muzes, to jo.

      0 0
    • bathed  

      Tak já dělal vodiče párkrát na valašské padesátce. Nikdy jsem nezabaraboval, ale je taky fakt, že trať dokonale znám. Chce to být opravdu velice pozorný a hlavně komunikovat se špičkou. Vždycky jsem šel za borci, kteří měli předpoklady na to jet vepředu a domlivili jsme se na tom, jak daleko před něma mám jet, jestli mám zůstat stát na odbočkách, popřípadě i troubit abych je upozornil, že bude změna směru. Popravdě – fakt to není žádná prdel… Na druhé straně je jasné, že by pořadatel měl najít někoho, kdo to apriori neposere.

      0 0
      • McBlacky  

        věřím že to není prdel, zejména když v technickým sjezdu motorka kotví a musí se předjíždět :)

        znalost trati je nutná do detailu

        0 0
        • bathed  

          Tak já jim z kopce vždacky ujel, to není problém. Ten nastal, když pod sjezdem zase bylo třeba uhnout z cesty. Většinou jsem v tom kalupu troubil aby věděli že je pod kopcem něco čeká. Ale zase jsme u toho – musíš tu trať fakt dokonale znát.

          0 0
      • bagr84  

        Je to jen o pristupu poradatele.

        Prochazka co organizuje Selu psal v nejakym rozhovoru ze si motorkare „trenuje“ od podzimu, musi znat vsechny odbocky z trati a znat to jak svy boty.

        0 0
        • kámen úrazu1  

          S pořadateli se osobně znám a kamarádím. Tak vím, že motorkáři projíždějí trať předem a učí se ji. I jsem je kdysi potkala.

          0 0
    • karliner  

      Docela čumim, že na fitness trati někdo řeší závodění…

      0 0
      • pee.tr  

        Tak ona čela těch 1/2 tras nejedou o moc pomaleji než na dlouhé. Rozhodně to na fitness jízdu nevypadá (ta je až na D).

        0 0
      • cespa  

        Ja bych to fitnesem nanazyval, C-kova trat je bodovana pro kadety a i jeji delka byva cca jen o 15k-20km kratci.

        0 0
        • karliner  

          Tak to jo, to chápu, já si myslel, žes závodil ty. To už kadetský věk není :-)

          0 0
        • Trance  

          No, 40 km, to uz teda poradna porce kilometru…snad nekdy natrenuju, abych se taky mohl postavit na start :-)

          0 0
          • cespa  

            Nechápu tě, proč se tu vysmíváš nad délkou tratě… poohlídni se kolem sebe, třeba v zaměstnání a podívej se,kolik lidí by těch 40km s průměrkou kolem 30km/hod ujelo ???

            0 0
        • maajkee  

          Věk máš ale ideální na vytrvalce, nechápu proč se honíš na takhle krátký trati.

          0 0
          • MichaelSimek  

            rekni to Gunn-Rite Dahle nebo Sabine Spitz

            0 0
          • mrozu  

            No hádej, na dlouhý by zapad v šedivým průměru, na dětský zamachruje na bedně ;)

            0 0
            • arny71  

              Zakladatel vlákna napsal normální příspěvek, pak se objevily 2–3 normální reakce a zbytek je exhibice trollů a dementů, co si musí pohonit triko.

              Čím déle čtu BF, tím víc mám pocit, že si blbové snad na tohle fórum posílaj odkaz,aby si tady zařvali.

              Cespa: chápu nasranost, ale jak píše výše,to chce rovnou podat protest. Tak snad příště, pokud tě taková smůla potká znovu.

              0 0
          • cespa  

            Duvod byl jednoduchý, v neděli jsem měl mistrovský závod v UAC…

            0 0
    • -Alan-  

      Protest a nebo napsat na KPŽ. Je to sice z jiného soudku, ale když jsem kdysi na KPŽ dokonce 2× nedostal triko, z toho jednou myslím v Chrudimi, tak jsem napsal na podporu KPŽ slušný dopis, zda to mám brát jako jejich vizitku. Přišla mi omluva, trika poslali i když v jednom případě jen všeobecné, anžto k závodu fakt jich bylo málo. Tak bych zkusil i v tvém případě upozornit, třeba budeš překvapen příjemně.

      Ale je fakt, že ti to nikdy nevrátí tu možnost být na bedně. Měl jsem k tomu vžycky daleko, ale mě by v takové situace v první chvíli asi trefil šlak. Ale stávají se v životě i horší věci.

      0 0
    • Rubi  

      zadal bych jednoznacne opakovani ceremonialu

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.