• tromboonen

Nejak nemuzu nikde najit relevantni zkusenosti nebo recenze tehle kol, tady na foru bylo par zminek, ale zatim zadny skutecny majitel, ve fotkach kol jsou tusim na dvou kolech, ale majitele nemaj v profilu mail..

Jsem temer rozhodnuty pro FuRa Quattro, podobny kola, jen Quattra maji o neco vyssi rafek a jsou tezsi, papirove o 200g, ve skutecnosti pry o dost vice (nekde jsem videl skutecnou vahu 1900 g+, coz uz by bylo na povazenou – ma nekdo zvazeno?).

Na ty Visiony nikde nemuzu najit dost zkusenosti, zajimala by me hlavne tuhost a vydrz, FuRa jsou drzaky, to je jasne, tak aby ty FSAcka nebyly neco na co se clovek krive podiva a rozcentruje se to..

0 0
    • štája  

Akorát jsem si v zimě tyhle kola pořídil, tak ti moc info nedám, mám na nich najeto tak 1000km, určitě jsou tužší než Fulcrumy 5, to je hned poznat a jsou o 400g lehčí, zatím nehází a nějakou tu díru jsem i vymetl. Vážim 74kg. Víc infa nejsem zatím schopný dát.

0 0
      • Řepík  

kolik ty kola tedy váží?

0 0
        • tromboonen  

Papirove 1560g nebo tak neco, realna vaha by me taky zajimala..

0 0
        • štája  

1543g bez upínáků, na fotkách to máte přesně co kolik váží.

0 0
          • Řepík  

Tak to je celkem pěkná váha, řekl bych… Ten ořech je na Campu nebo Shimano?

0 0
      • tromboonen  

Tak to by melo byt v poho, Fulcrumy 5 urcite nebudou mekci nez nizsi Ksyria, ktere mi taky slouzily…

Ty polepy se daji sundat? A realnou vahu nahodou nemas?

0 0
        • štája  

ohledně polepů kouknu doma, myslím že by ale měli jít sundat. Případně se dělají v šedivé variantě, ta byla i lépe dostupná v obchodech.

0 0
          • tromboonen  

Dik moc za podrobne info, jeste tak dlouhodobejsi zkusenosti by se hodily, ale verim, ze na tom budou slusne..

0 0
      • karliner  

No to jsou teda ošklivý kola. Až se úplně stydím, že jsem o nich uvažoval :-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.