• pee.tr

    Na TransBrdech jsem buď jen ztratil, nebo zlomil a ztratil spodní část zámku sedlovky FSA-SLK s nulovým offsetem a průměrem 30,9. Tím moje první prosba, kdyby tento díl náhodou někdo našel. Zároveň bych rád poprosil, kdyby měl někdo jakoukoli radu, jak tento díl sehnat, nebo nahradit (nevím, zda je třeba díl shodný s jinými sedlovkami od FSA) jiným bez nutnosti kupovat celou novou sedlovku za 1600,–. Děkuji. Dovozci jsem už psal, prý se zkusí zeptat výrobce.

    0 0
    • Tina  

      A ktorého dovozcu máš na mysli? Výhradný dovozca pre ČR a SR je Dema Senica.

      0 0
      • pee.tr  

        Ano, s Demou jsem v kontaktu.

        0 0
        • Tina  

          Ak potrebuješ niečo od FSA (aj reklamaciu) kľudne môžeš v budúcnosti napísať aj mne. S Demou mám zmluvný vzťah a riešim aj záležitosti ohľadom reklamácií FSA a Novatec pre ČR.

          0 0
          • pee.tr  

            Děkuji. A byla bys schopna zjistit, zda má vůbec smyls reklamovat sedlovku, kde chybí část zámku, ať už se s ní stalo cokoliv? Zřejmě praskla a následně vypadla, ale to už přesně nezjistím ani já, ani jim to nemám jak dokázat. Jisté je, že cca 1000km najezdila bez potíží a na Brdech jsem ji takto pohřbil (podotýkám bez pádu). Nerad bych řešil třeba i měsíc reklamaci, abych se pak stejně dozvěděl jen zamítnutí. Rád bych jezdil.

            0 0
            • Tina  

              Otázka je či si sedlovku kupoval spolu z bajkom, alebo samostatne. Pokiaľ bola osadená na bajku, potrebujem vedieť výrobcu a model a rok výroby. Pokiaľ si sedlovku kupoval samostatne od niekoho musíš reklamovať u toho obchodníka. Je to originál FSA, alebo kópia? Máš nejaké foto?

              0 0
              • pee.tr  

                Bajk mi stavěl scalar, ale říkal, že moc nevěří vyřízení reklamace, když chybí díl. Proto pátrám po jiném řešení. Ale je mi jasné, že pokud máš s dodavatelem nějaké bližší kontakty, kolikrát se dá vyřešit i bežně neřešitelné a hlavně rychleji. Sedlovka je originál.

                0 0
                • Tina  

                  Ach! Tak tento diel nie je možné zohnať samostatne :( Spodný diel jedine z nejakej inej sedlovky z rovnakým rádiusom spodného dielu. Prípadne vyrobiť z Alu trubky. Zdá sa mi, že Thomson niečo také ponúka pre svoje sedlovky.

                  0 0
    • alinceb  

      Pokud jde o kolíbku, tak by mohla jít nahradit třeba kolíbkou ze sedlovky Thomson Elite – nevím ale, jestli mají stejný poloměr. Můžu ti to doma změřit.

      Kdyby to nesedělo, tak novou karbonovou kolíbku ti za 550,– udělá Zdyn (Zcomponents) – tady na fotce.

      0 0
      • pee.tr  

        Díky, když si vzpomeneš, tak mi to tedy můžeš změřit. Já to bohužel nemám kde poměřit pro případ výroby z karbonu. Počkám ještě, co napíší z té Demy.

        0 0
      • pee.tr  

        Tak ta moje sedlovka potřebuje zámek s kolíbkou o průměru cca 30mm. Zkoušel jsem tam položit trubku uříznutou při zkracování krku vidle a ještě se tam lehce kutálela, i když asi i z ní by se dala náhrada uříznout. Moc bych její výdrži ale nedůvěřoval. Obával bych se zborcení krajů.

        0 0
        • pee.tr  

          Rozměry musí odpovídat přibližně jako je na obrázku. Ta šíře je rozměr na místě opření zámku do sedlovky, tzn. zámek by měl být širší, chápu-li to správně. Děkuji.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.