• Zonda

Ahoj lidi,

máte někdo zkušenosti s přehazovačkou Shimano XT RD-M786 SHADOW+

0 0
    • smash_mouth  

jo mam

0 0
      • JudyN15  

Registruješ nějaký posun vpřed oproti starším systémům..?

0 0
        • smash_mouth  

Jo jo

Nemlati retez

Bohuzel ale pri aktivovanym sh+ jde podstatne vice ztuha radit, da se na to zvyknout. Osazeny to mam komplet xt.

0 0
    • capo  

Nevíte někdo kde dnes nebo zítra v Praze sehnat závěs na tuhle hazku? Díl Y5Y098010, skladem maj v Teplicích (http://www.koloshop.cz/…781-786.html)…

0 0
    • capo  

Myslel jsem dnes nebo zítra ;)

0 0
    • capo  

Začínám věřit že v Praze dneska bez šancí…

0 0
    • capo  

Super, tak po tom co jsem úspěšně sehnal ten závěs (koloshop) jsem si teprve všiml že je ulomenej i kus vnitřního ramínka, viz obrázek. Ještě jsem neměl možnost to otestovat, ale určitě nejsem první komu se to stalo. bude to padat nebo to nepoznám?

0 0
      • danielh  

Tak to se mi za cely zivot jeste nestalo, vzdyt to ani nejde to takhle ulomit kdyz pri rane zespod je retez nize nez boky te klece okolo a kryje ranu zespoda. Na funkci to vliv nejspis mit nebude kdyz pri normalnim stavu se retez te ulomene casti vubec nedotyka, cili o ni ani nevi ze tam je. :-)

0 0
      • capo  

Tak abych dodal vlastní zkušenost – minulej tejden 150km v terénu úplně v pohodě, ale dneska při 30km cestě do práce mi 2× řetěz skočil mimo kladku. Opruz, nutnost zastavit a nahodit. Objednáno nové vnitřní vodítko, fajk je to potřeba :)

0 0
    • capo  

No já nevím, jak mám zadní kolo normálně dratovy a ne plný :). A když se ti u řve celá hazka tak do drátů to není daleko… Takhle to asi vzniklo. Něco mi říká že všichni výrobci vědí proč tam ty chrániče jsou…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.