XSIV DBH 12 - jsem si zase něco koupil

6 nepřečtených
  • pajadan

    Ahoj,,

    předem se omlovám za možná stupidní dotaz, ale udělal jsem si zase po dlouhé době radost a koupil si tyto brzdy. Spíše z toho důvodu, že se mi moc líběj, ale k věci,,moc jsem o nich nikde v historii nenašel a zajímá mě jestli jsem udělal dobře. ne kvůli vidlici která to asi odnese nebo kolům ale jestli jsou jako brzdy OKA, i když to už je asi jedno, když je mam na kole :) dík

     
    0 0
    • Vilém  

      Tak tedy nevim co chces slyset. Kazdopadne jsou moc pekny. Osobne mam jeden par sram9 a jednu brzdu Xt br-m755, coz jsou dost podobny brzdy. Ze zniceni vidle bych nemel strach, hlavni vyhodu techto 4 pistku vidim v lepsi davkovatelnosti, ucinek neni o moc vetsi nez na 2 pistkove brzde.

      0 0
    • hanz  

      kdysi jsem je měl, měli problem se zavzdušnováním, výkon taky neoslnoval ale na tvoje použití to bude v poho. Udelej si sadu na odvzdušnování a nauč se plnit tudle brzdu. Kluci co si je nechali tak to delali tak 3× ročně aby je udrželi fit.

      no nevím jestlis todle zrovna potřeboval slyšet.

      0 0
    • Blind  

      každopádně máš moc hezkou kočku B-)

      0 0
    • zery  

      Měl jsem hydry sram9 čtyřpístkové když mi udešlo na nich těsnění na nádržce tak na ně pasovalo těs. z těch XSIV DBH12 jinak XSIV ty Sramy9 pro ně vyráběl nějaké zvláštní problémy jsem s nima neměl ani se zavzdušnováním

      0 0
    • Bikes  

      A-Hoj

      já je měl na RB, než si ho někdo pujčil a zapoměl vrátit ( nenechal ani vizitku). každopádně jsem zatím neviděl lepší brzdy. Hezčí asi ano, ale na mojíé váhu 95–100kg byly supr se 160 kotoučema. Byly to Sramy9, ale to je jedno, rozdíl mezi něma je jen v povrchové úpravě stejně je dělála Grimmeca. Teď mám Magury Marthy a nemůžu říct, že by se alespoň srovnaly s těma Sramama.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.