XC/Freeride NORCO Rampage velikost rámu

10 nepřečtených
  • Zyxel

    Zdravím všechny,

    chci si přes zimu postavit bike,s rámem norco rampage viz: http://www.norcobikes.cz/…page_ram.php ,ale přemýšlím jakou velikost rámu,kolo bych chtěl na freeride,ale i na nějakou tu delší vyjíždku do lesa,a tak.Měřím 187

    co myslíte,jakou velikost toho rámu ?

     

    vidlici tam nacpu nejspíš tuhle,má totiž i LOCK: http://www.kupkolo.cz/…mm_4374.html a myslím že by se s ní dalo i vyblbnout :)

    sice za stejnou cenu bych měl i dvoukorunku MAR­ZOCCHI 888 RV 200mm s kterou by to vypadalo ještě líp,ale na tý vyjíždce a do kopce bych asi zdechnul :)

      

    budu rád za jakékoliv rady,a doporučení :)

    0 0
    • goofy  

      Resil jsem kdysi uplne stejny problem.. Merim 187cm a chtel jsem to kolo nejenom na freeridy, ale i na obczasne endurko (v te dobe to slovo prakticky jeste neexistovalo :-D). Vzal jsem M-ko a nelituju.. Se 400mm sedlovkou se vpohode da ujet kolem 60 kilaku (podle kondice).. Mam sice starsiho Manika, ale geoska tusim zustava priblizne stejna.

      A co se tyce vidle: pokud chces opravdu i jezdit, tak 888 vynech :-) 55 poslouzi urcite lepe, a do kopce muzes vyuzivat spis snizovani nez lock.. Ten je dle me k nicemu

      0 0
    • kali222  

      skoda ze tu nemas zverejneny mail :). urcite bych se vyhnul te 888

      0 0
    • Pá-dlista1  

      Goofyho a Kubiczka neposlouchej. Vubec tomu nerozumi. 888 je na pevnaka idealni volba ;) Sam jsem to tak vozil.

      A ted vazne. Vozil jsem ji na 170mm a bylo to kolo „DH only“. Rozhodne bych na nem nejel dal nez do startovni budky. Z tehlech dvou vem tu 55ku. I tak s tim das v pohode i sjezdovou trat.

      A velikost… bych vzal asi eMko.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.