• Macek

    Zveme všechny XC nadšence na již pátý ročník klasického XC do města Odolena Voda, jen kousek na sever do Prahy. Koná se tuto sobotu 2.7.2011. Těšit se můžete na legendární sjezd k jezírku, náročný výjezd po kostkách, ale také na spoustu cen, tombolu, malý dárek od Penca či na ionťák zdarma od Estimu a hlavně pohodovou atmosféru nemasovky. Další novinkou je pro letošní ročník měření času čipy. Dle posledního měření bude mít trasa 26 km. Těšíme se na Vás..http://www.mtb-odolenavoda.cz

    0 0
    • tulda  

      je ta trasa už teď nějak označená? kdybych si to chtěl projet

      0 0
      • Macek  

        zatím ne, dneska tam vyrážíme teprve prosekat les a když bude čas, tak tam dáme nějaké značení, ale nevím ,zda to bude pro orientaci stačit. Bohužel nemáme s vytyčováním předem dobré zkušenosti (moc tam toho do dne závodu nezůstalo.)

        0 0
    • kenapets  

      Musím chválit, byl jsem už potřetí a opět max spokojenost. Vše funguje jak má, trať zajištěná, letos další plus v podobě čipů a navíc příjemná atmosféra. Vytknul bych jen dvě drobnosti (ač obojí je dost subjektivní)- nepřeháněl bych to tak s tím cyklokrosem na louce, a za druhý si nemyslim, že čím větší pohár tím lepší. Medaile poslouží stejně dobře a možná byste ještě oproti těm půlmetrovým kýčům (sorry:-) ušetřili nějakou kačku. Tak snad zase za rok..

      0 0
      • JakeF  

        Já byl poprvé a souhlas. Toho cyklokrosu by stačila klidně polovina a k pohárům bych ještě dodal, že když už se dělaj, tak by se mohly rozdat správným kategoriím :).

        0 0
        • Macek  

          Musím uznat, že zrovna já z vašema připomínkama souhlasím, ale je to názor každého pohledu. Někdo je rád, že dostane pohár a cyklokros se mu líbí. Já se medajlím nebráním a aspoň se dostaneme více do plusu :-). Jinak jsem rád, že se Vám náš závod líbí. Vetšinou lidé nevěří, že se na sever od Prahy dá udělat hezká trať.

          0 0
      • prvniodkonce  

        Pohár se nevejde do kapsy u dresu, co? :D

        0 0
      • Medunka  

        cyklokros na louce je z XC Mšeno a náhodou super zpestření :-)

        co se týká pohárů/medajlí – mám šuplík medajlí u kterých nevím odkud sou, to se nedá říci u pohárů – když už si někdo dá práci s poháry, tak je tam vyryto i info :-) a taky se daj poháry použít jako květináče na kaktusy, takže dvojí užitek :-D

        0 0
    • Macek  

      tak už jsou první fotky na rajčeti: http://mesicak.rajce.idnes.cz/…a_Voda_2011/

      0 0
      • JakeF  

        Pěkný, nekterý jsou fakt povedený. Když to fotí někdo, kdo to má v ruce a se slušnou výbavou, tak je to hned znát…

        0 0
        • Scalpy  

          Já jsem jel Odolku po druhé a před tím jsem jen fotil,ale trať je naprosto úžasná a to i s cyklokrosovou částí,dá se tam nahnat dobrý čas a pro diváky a fotografy je to pastva:-)

          Čipy mi naprosto překvapily,or­ganizace opět na jedničku.Jen jestli mohu poprosit nějaké další fotografy,zda by nemohli zveřejnit nějaké další fota a za rok zase AHOJ!!!

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.