• jonti

Vzhledem k množství kol a komponent doma jsem se rozhodl, že letos až do Black Friday vydržím a nebudu kupovat nic ve výprodejích, žádné nové kolo, výhodné upgrady ani hezké hadry. Všeho mám dost. Koupím maxímálně rozbité nebo sjeté díly.

Míň nakupovat a víc jezdit!

V listopadu dám vědět, jak to šlo.

0 2
    • va-bo  

Nemůžu, musím servisovat, tudíž nakupovat.

0 0
    • krabica  

Tak tohle je hodně nebezpečná myšlenka. :-D Osobně jsem dělal jen upgrade tlumicí části vidle, ale dalšímu se bránit nebudu.

0 0
    • Tomcat  

Stejně jako koupit si až ten novější lepší telefon nebo počítač…

Jinak slevy kol,materiálu a oblečení nejsou synchornizované na jeden den, víkend ,týden či měsíc.

0 0
    • TK75  

2025 jsem měnil jen řetěz u Nordestu

2024 si nepamatuji, ale když jsem teď v prosinci prehazel díly z Nordestu na novej rám, tak se během pár jízd toho dost rozsypalo )) takže ono to chce, když už jen jezdit, tak do toho hlavně potom nesahnout ) ale je naprd když se to potom začne sypat při vyjíždce.Jezdit jen s jednou brzdou a podobný radosti nejsou úplně fajn

Jinak ale počítám že mi teď vydrží zas nejakej čas co mám nové.Ten rok s řetězem a destickama jde dát

Servis vidle nepočítám…to je nutny

PS: je možný že manželka by řekla, že houby jen řetěz 2025…a ukázala seznam kolik toho bylo reálne

0 0
      • jonti  

Já blbnul až příliš, předloni nový full a skládačka gravel, k tomu dvě nové vidlice, jedna sada AXS, x gum a drobností. Hodně z toho na základě slevového vlákna, ale dohromady to bylo docela drahé. Navíc je výrazně jednodušší něco nové koupit než staré kola a věci prodat, už na to doma nemám místo. V šuplíku mám asi deset nových nebo málo jetých gum, dvě vidlice, dva tlumiče, asi pět představců, jednu mechanickou silniční sadu a spoustu drobností. Dražší a větší věci jako záplety jsem už prodal, ale ty položky v hodnotě stokorun ani nestojí za tu námahu a čas s inzercí a prodejem.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.