• orca

    Mám dotaz kterou výstelku by jste dopopručili ? a proč cyklodresy.cz/con­tent/view/14/44/

    0 0
    • Bulda  

      ještě musíš dát fotku pr… která na ní bude sedět, jinak ti nikdo fundovaně neporadí :))) …případně typ sedla :)))

      0 0
    • DW6  

      Na bývalych kratasech byla vložka Hap,kratasy jsem vozil celou předminulou sezonu,zadek v pohodě,ale časem(nevím,kolik km,ale vozil jsem je téměř pořád) po té sezoně se vložka celkem dost ošoupala a značně tlačila,a hlavně navíc pak dřela do třísel z tech bočních stran..ale vozi ji napr cely Cyklomax

      0 0
      • orca  

        No plánuji že si je koupím od té firmy a jednoduše si je přešiji . jde mi jen o to jaké kdo má zkušenosti popřípadě na co si dát pozor .

        0 0
    • Paja  

      Kdyz jsem u Sykory kupoval navleky na tretry, bavil jsem se s tou slecnou i o vystelkach – do nejlepsich davaji (jak jinak podle popisu:-) tu extreme, kvalitni bude urcite i HAP od Eschlera, ikdyz mi pripada dost siroka. Uz cca 10 000 km mam ujeto s vystelkou „panska gel“ od c.texu v cyklogatich od Atexu – takze s vydrzi i pohodlim taky spokojenost.

      0 0
      • DW6  

        jj,široká je,ale zas ty boční strany jsou volné.někomu to může vadit,pač to po čase dře..

        0 0
    • MlokCZ  

      Já myslim, že především tu co ti sedí nejlíp a že obecně se nedá říct, že je nějaký typ lepší. A každému sedí úplně jiná.

      Já kupoval na podzim a vyzkoušel jsem asi 20 různých kraťasů a hrozně dlouho nemoh sehnat s vložkou, která mi bude dobře sedět. Pak jsem je testnul a když se definitivně osvědčili po pár delších vyjížďkách, tak jsem rychle koupil ještě pár kusů (protože posledně když jsem koupil jedny, který ještě mám, tak už jsem je teď nikde nesehnal, že se nevyrábí a nový model je úplně jiný a nesedí).

      Kraťasy jsou pro mě z nakupování oblečení nejhorší noční můra, protože hrozně nerad obcházím krámy a je to jediný kus, kde jsem měl takový problém sehnat ty správný.

      0 0
      • orca  

        No nevím jak je zkoušíš ty ale v krámě mi sedí každé :-) Ale na 3 hodiny na kolo mi je nikdo nepůjčí … Jde mi jen a jen o výstelku , se střihem nemám problémy . A abych si koupil při „padnutí“ ještě několik kusů – uf takhle bohatej nejsem abych to mohl koupit do foroty a naráz…

        0 0
        • MlokCZ  

          Tak to mě už v krámu jich většina nesedne vůbec (např. velikost kraťasů je akorát, ale vložka je moc velká a různě se mi pak krabatí nebo hned vidim, že má nějaký nevhodný šev, který mi bude tlačit) a rovnou je vyřadim a pak pár jich v krámu šlo, z těch jsem vybral tu nejlepší a pak ověřoval při jízdě. Tak to máš na koupení ještě těžší než já, když v krámu sednou všechny.

          0 0
        • m.k.2  

          Sýkora šije pro Pells, takže jestli máš možnost si od někoho jejich kraťasy půjčit a vložka by ti sedla, není problém ji koupit.

          0 0
    • grafik  

      nemam moc rad typ: mekke-levne-molitanove; osobne preferuji tuhe-tvarovane, sel bych do PÁNSKÁ HT-LINE

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.