• kámen úrazu1

    Prosím vás o tipy na výraznou, ideálně fluorescenční zelenožlutou či oranžovou, zateplenou cyklistickou bundu. Žádaná barva viz: www.pearlizumi.com/phpThumb.php? src=/data/uplo­ads/products/NDU1N19TW­S5qcGc=&w=290&h=290

    Na netu jsem našla v těchto barvách jen větrovky. Čekám na další specifikaci oblečení od Castelli, plus nový zimní katalog. To samé Pearl Izumi a Sportful. Víte o dalších výrobcích nabízejících barevně nepřehlídnutelné bundy, nejlépe zateplené? Nemusí být dámskýho střihu.

    Větrovku už mám, při horší viditelnosti na ni dávám sportovní rozlišovací jasně oranžovou vestu, ale není to to pravé ořechové, něco tomu chybí. Možnost používat dvě větrovky (výraznou na silnici a stávající na bika) si nechávám jako krajní řešení.

    Zatím nejvýraznější teplou bundu jsem našla u Kalaše. www.eshop.kalas.cz/default.asp?… Barevně to ale není úplný ideál. To samé Ilumine.

    Víte o nějak vhodné, poradíte mi? Díky.

    Katka

    0 0
    • kámen úrazu1  

      Žádaná barva: www.pearlizumi.com/phpThumb.php?…

      0 0
    • Smazaný účet  

      www.illuminite.cz/ myslim, že líp to ani nejde… mám od nich jednu černo-žlutou, nádhera! :-)

      0 0
      • Volf  

        Nebejt těch ilustračních fotek, kde září i dopravní značka, tak bych tomu skoro věřil:-))

        0 0
        • Běžec  

          Věř tomu, funguje to.

          0 0
        • ReBel73  

          V noci po nasvícení dopravní značka září, obzvlášť při použití dálkových světel … tak asi tak …

          0 0
          • Volf  

            A proč nezáří na první fotce?????

            0 0
            • Honza729  

              Protoze cyklista sviti svetlem na kole jen na te druhe.

              0 0
            • ReBel73  

              Hmm, tak to je fakt … :-( To vypadá, jak když na té první fotce na toho cyklistu v „obyčejné“ bundě svítěj potkávačkama a na té druhé pro větší efekt dálkovejma, ale určitě i při tlumenejch bude s touhle bundou líp vidět než s reflexním švem na rukávech a blikačkou …

              0 0
      • kámen úrazu1  

        Děkuju Ti za snahu pomoci. Na žlutočernou Iluminite jsem pokukovala a nechci ji. Jedná se mně o viditelnost ve dne, chci výraznou barvu. Ta Iluminte je zezadu prý víc černá než žlutá (dle diskuze na jejich stránkách) a to by mně bylo platný jak mrtvýmu deštník. Zepředu podle fotky taky nic moc, ale určitě lepší než bundy tmavé, červené, modré… Dámská žlutá Kalaš je na tom mnohem líp.

        Dneska má skoro už každá cyklistická bunda spoustu reflexních prvků, další mám na kole, přilbě, používám reflexní pásky na nohy, takže v noci je dobrá viditelnost zajištěna. Navíc mě od Iluminite odrazuje, že nemají aktualizovaný stránky a nenabízí letošní oblečení, ale starou kolekci. Plus co píše Volf… taky jsem si všimla, že fotky dokládající působení výrobků Iluminite jsou nafoceny poněkud jinak než fotky „bez“. :-) Ale i tak si myslím, že to funguje.

        0 0
        • Smazaný účet  

          je fakt, že na zádech je převážně černá, právě v tom černém materiálu jsou vpletená ta reflexní vlákna, takže pak svítí celá plocha – to nikdo jinej nemá… zkoušel jsem na to doma potmě svítit baterkou a svítí to jak Hradčany :-) zkus napsat mail Strakovi (myslím, že ho tam někde má napsanej), třeba mají i něco co není vidět na stránkách… BTW já tu bundu viděl když měli stánek loni na maratonu ve Stromovce…a tu jsem prostě MUSEL mít :-)

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Určo není špatná, ale není to to, co sháním. Nic mně víc vyhovujícího nemají, koukala jsem i na stránky výrobce. S viditelností ve tmě nemám problémy, svítím jak UFO. Za světla na silnici zanikám – stromy, baráky, auta, to vše řidiče rozptyluje a činí mě míň zřetelnou. Signální žlutá, oranžová bouchne do očí. Proto používám rozlišovací vestu, ale chci víc. :-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              www.sport3.cz/…robnosti.php?… ve stejnym designu je i bunda a vesta, mám vše, ale ta bunda je na kolo moc teplá, zatím mi vždy stačil dres+vesta… i když…ženský jsou obvykle zmrzliny :-)

              0 0
              • kámen úrazu1  

                Pěkná. Designově. Jezdím i v zimě, v terénu, na silnici jen když na ní neleží sníh a ledovka… mám pokračovat nebo odhadneš sám, co tím chci říct? :-) Zmrzlík nejsem. V zimě mám jen triko s dlouhým rukávem z Lidlu, s úrovní zateplení jako Moira Mono, na něm mám další dlouhorukávý triko Doubleface, navrch už jen tenkou „letní“ větrovku. Když mrzne hodně, dávám pod větrovku ještě jednu vrstvu. Zima mně není, to by mně dřív umrzly chodidla a ruce než tělo. Jsou kolem mě lidi, kteří těžce nechápou a dělají si ze mě srandu (že jo, Kankrlo?). :-) Kdybych už jednu větrovku a vestu neměla, šla bych do výrazný větrovky od Pearl Izumi, na kterou jsem výše nechávala odkaz. Ale když ji mám tak proč nekoupit rovnou zateplenou bundu? Ale stejně se to vyvíjí pro větrovku, když tak výrazná teplá (a poměrně levná) bunda je nedostatkový zboží. Uvidím, s čím přijdou výrobci v letošních zimních kolekcích.

                0 0
        • Honza729  

          Ty fotky jsou nafoceny stejne. Nikdo jste totiz nepochopil, ze ta druha fotka se lisi od prvni nejen reflexni bundou, ale i predepsanym osvetlenim kola.

          Staci se lip divat… :-)

          0 0
    • jonys  

      Tilak,Craft

      0 0
    • vt  

      mam dobry zkusenosti s bundou od CykloShein www.cycloschein.cz/index.php?…

      0 0
      • kámen úrazu1  

        Kdyby někdo hledal stejnou bundu, možná se mu bude tahle informace hodit. Požadavkům odpovídá Spiuk ze zimní kolekce 07/08. Ještě není v katalogu tak jen popisem – je to pěkně ušitá bunda v signální žluté, vpředu neprofuk, na zádech kapsy. Nejdu do ní kvůli neprofuku – nedávno jsem si připomněla, co neprofuk v terénu v kopcích dokáže. :-) Takže beru stejně jasný zateplený dres od Spiuku a na silnici dámskou větrovku Pearl Izumi, na kterou jsem nechávala odkaz v zakládajícím příspěvku.

        0 0
        • pepek  

          A co tedy ten neprofuk dokáže? Abych věděl, čeho se bát :-)

          0 0
          • kámen úrazu1  

            Chce to nejet dlouho příliš velkou intenzitou, nebo z něho bude mokrý hadr. :-) Ale krátký, byť velký intenzity, nevadí. Stejný je to s každým neprofuk oblečením – bundou, vestou, čapáky, rukavicemi…

            0 0
            • pepek  

              Nevím, já se potím, jak prase, ale tenký neprofuk je v zimě nejlepčí. Když už je horko, tak to trochu rozepnu, ale to je výjimka. Vozím pod tím jen dvě nepotivý trička a když je kor zima (-5 a víc) tak eště mikinu a spokojenost

              0 0
              • kámen úrazu1  

                To jo. Tenký neprofuk vozím i já. Ale neumím si představit v terénu zateplenou bundu s neprofukem, i když třeba jen vpředu. Na silnici to musí být supr, ale do terénu bych to nechtěla.

                0 0
                • pepek  

                  Právě proto mám jen tenkou bundu a vezu si třeba mikinu v batohu. A když se ochladí, nebo jedu z hospody v noci, tak si to pod to obleču a su happy :-)

                  0 0
                  • pegas  

                    promin ze se vam pletu do rozhovoru:-)..ale pokud dobre chapu tak nemas v staniku zadnou teplejsi zimni bundu s neprofukem,ale jen vrstvis dresy a mikcu a navrh prijde jen nejaka neprofuk sustka??…prave ted resim teplejsi bundu na jizdu v zime pro mladou a tak me celkem vrta v hlave jak moc teplou bundu vzit…rad bych zachoval co nejvetsi teplotni univerzalnost..

                    0 0
                    • pepek  

                      Tak tak, ta univerzálnost i v pruběhu dne je důležitá. Ten neprofuk je prostě jenom ta tenká vrstva + nějaká tenká hadra uvnitř. Podle potřeby strčím dovnitř: 1–3 nepotivý trika, nebo eště tu tenkou mikinu, ale to jenom když už je fakt kosa, nebo se rozsedím na buku. Su zimomřivý, soudruzi vozí asi tak poloviční vrstvy, jako já – důchodce.

                      0 0
    • Smazaný účet  

      jo, co tohle? www.lelek.com/zbozi_det.php?… :-)

      0 0
    • Luke  

      trocha archeologie… co jsi teda nakonec koupila? Videl jsem te tu nekde na fotce s paradni zarive zlutou bundou :-) Muzes sem hodit odkaz?

      0 0
      • Luke  

        Ha! Az ted jsem si vsiml pripevku o kousek vys! Tak uz nic :-)

        0 0
        • kámen úrazu1  
          Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
          0 0
    • rasto  

      vlastním predchodce catalogue.adi­das.com/adidas­pc/gallery.jsp?lo­cale=en&country=XX&bran­d=Performance&gen­der=Mens&divi­sion=Apparel (=model adiStar Blizzard Jkt). nemuzu si bundu vynachvalit, nosim ji i v civilu. je vhodna do mrazu, klidne i do –10st. vrele doporucuji.

      0 0
  • kámen úrazu1

    Kdybych mohla moderovat svůj thread, tak už jseš smazanej, vyraženej. Už si dal ten odkaz do pěti threadů, to už by mohlo stačit, ne? Řečeno na plnou hubu:„Táhni s tím někam!“

    0 0
  • kámen úrazu1

    A ty s ním.

    0 0
    • miki  

      řekl bych že je to jeden a ten samej nebo jeho blbější brácha.Tupý děti si hrají.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.