Výměna ukazatelů XT SL-M770 za krytky

49 nepřečtených
  • str8czek

Má někdo zájem se mnou vyměnit? Ukazatele jsou jako nové. Resp. dají se někde sehnat samostatně?

0 0
    • l-e-t-o  

jestli hledáš jenom krytky, tak jsou u každého ukazatele :) nemusíš je s nikým měnit. záeží na tobě samotném jestli si tam dáš ukazatel, nebo ho sundáš a dáš tam krytku, která je součástí každého řazení XT ;)

0 0
      • str8czek  

Problém je právě v tom, že jsem koupil nějakou OEM verzi v sáčku bez krytek.

0 0
        • ouzo  

já osobně mám ty krytky přímo na ukazatelích ze strany řidítek, nemáš je tam taky?

0 0
          • str8czek  

Tak teď jsi mě dostal. Nemyslel jsi krytky na otvor, kterým táhneš lanko? Jestli se mýlím, rád se nechám opravit. Já bych chtěl odstranit ukazatele (č.3) a na vzniklé místo našroubit krytky.

0 0
    • Atilla  

Jde to i u SLX SL-M660 ? Díky

0 0
    • Shadow.1  

To jsme se dobře trefili… :-) akorát jsem je dneska taky sundaval… ne snad kvuli 24g, ale nelíbili se mi a nesledoval jsem je… takže co s nimi… to že tam jsou záslepky mě také mile překvapilo :-)

0 0
    • rasputin  

Zdravím, mám dotaz jestli stejná „operace“ jde provést na řazení LX SL-M570 a M580? V manuálu na M570 jsem našel, že jde po odšroubování indikátoru zakrytovat, ale nevím kde sehnat tu krytku. Máte s tím někdo nějakou zkušenost?

Tech. doc. k SL-M520

0 0
      • Singlespeed  

Přelep to samolepkou (mám to tak taky). Ušetříš ještě nějaký gram proti krytkám ;-)

0 0
        • rasputin  

Jo to by mohlo být řešení, ale nevím jestli dostatečné. Nedostává se tam bordel? Jak dlouho ti tam samolepka vydrží?

0 0
    • nikeid  

mám SLX 2012 2/3×10 a krytky nikde (ne, ani pod displayem)…

nevite kde se daji sehnat? (klidne i XT :D)

0 0
    • Jame$ T  

Pokud byste pořád někdo měl náhradní a nebo zbytečný tyhle ukazatele, rád je odkoupím a pokud bude z Liberecka, tak tím jen líp. Trochu jsem jimi bagroval štěrk a přijde mi, že na to nejsou stavěný…

0 0
    • stork  

Vyměním krytky SLX SL-M670 za ukazatele.Dík

0 0
    • Goby  

Poptavam krytky misto ukazatelu na sl-m670.

0 0
    • jokr  

Neměl by někdo na prodej ukazatele SLX SL-M670? Případně i vyměním za krytky, ale radši bych je koupil. Můj mail: jokrpb@gmail.com.

0 0
      • gargamel  

Měl bych mít xt, pokud bys měl zájem, podívám se po nich.

0 0
        • jokr  

Díky, ale ty bych tam asi nenamontoval, podle fotek mají jiný tvar.

0 0
    • VladaC  

Sháním ukazatel SLX SL-M7000 (2/3×11) levý – vyměním za krytku nebo koupím.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.