výměna středového složené SHIMANO BB-MT500PA PressFit

12 nepřečtených
  • s173nc3r

Dobrý den,

mohl by mi někdo napsat a třeba i kde pořídit potřebné nástroje na výměnu středu SHIMANO BB-MT500PA PressFit, shell 41×92mm.

Mám kolo 4 roky a za tu dobu jsem to už nechal 3× měnit. A teď už v tom zase praská.

0 0
    • Slavik  

A na stránkách výrobce nic není?

Zde je seznam nářadí :-)

https://si.shimano.com/

Koupíš ho v eshopech a třeba i levněji na Ali.

0 0
    • Drussus  

To ujedeš ročně aspoň 5000 km?

0 0
    • Tomcat  

Pokládal bych si otázku jestli je střed souosý a ty stredy neodchází zbytečně z toho důvodu.

0 0
    • oddie  

Mám toto https://vi.aliexpress.com/…1141266.html

Na domácí použití luxus. Je třeba se akorát podívat po více obchodech kvůli ceně, stojí hodně různě.

0 0
    • scoty  

Hoši, a čím to mažete, když lisujete?

0 0
    •  jarek1  

já zkusím radit na prasáka:

na vyražení středu: rozšklebená trubka správnýho fí a rozšklebení, třeba kus kovové nohy od židle;

na slisování: závitová tyč správný délky a podložky správnýho fí a jasně matice

Samozřejmě obě ruce ok a lisuješ novou misku, když na druhé straně zůstala ta původní…

Při vyražení máš nahřáto čímkoliv, při lisování namazáno něčím mastným.

Nedělám si prddell, ale chci ušetřit životní prostředí a nekupovat lisy pro jednorázovku.

1 0
      • Floydie  

Presne, zavitova tyc a vyber ruznych velikosti podlozek a matic vyresi vsechny tyhle predrazeny lisovaci i vyrazeci pripravky. Udelal jsem s tim zatim vse, od naboju pres zadni stavby na fullech.

0 0
      • Koli13  

Já to nechtěl psát, ale dělám to stejně, u pressfitu ten lis opravdu není potřeba. A co mám zkušenost tak shimano jde ven dobře, se sramem je to o něco horší.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.