Výmena rámu za nový HT do 7 000

11 nepřečtených
  • Starda91

Doted jsem jezdil na pells thor pro viz profil. Bohuzel az ted jsem pricichnul spise ke klasickemu MTB nez k blbnuti v lese. chystam se prekopat kolo a jako zaklad chci nový rám do 7000 neco lehkeho, pekneho a hlavne tuheho. Tak at nemusim prilis investovat do novych komponent(ty nove prijdou s casem) prozatim jen ram. Diky za tipy

Anketa: Koupit nový rám? nebo ponechat starý?

ANO
    2x
    67%
    NE
    1x
    33%
    0 0
    • Starda91  

jinak prošel jsem si historii fora našel jsem par tipů, ale vzhledem k tomu ze kolum moc nerozumim, tak by bylo fajn, kdyby nekdo neco doporucil primo co by sedlo na moje komponenty

0 0
      • PjSky  

Ckej a co je na tom kole spatnyho? :)

chces jako lehci ram? Nebo novejsi?

za 7k mas tak Author / Merida, zadna slava. Vsechno tak 1.7kg

http://www.axitbikes.eu/index.php…

za 13 tis sem tam videl nejaky karbon, to by melo smysl, ale tam zas nezarucim ze ti sednou komponenty. Hadam ze levnejsi ramy maji hlinikove vlozky a lze je osadit obyc. komponenty.. tak nejak to resi Author Modus. Zkus si neco vybrat a zeptat se obracene: kdo ma zkusenost s danym ramem. ?

0 0
    • AleZ80  

Za tuhle cenu toho moc nebude. Buď ta Merida, co doporučuje Pejsky nebo RB.

0 0
    • Joseph de Sax  

tak rám u Colnaga ti taky vymění na kole za půl mega za 7tis..a vůbec se s tebou nebudou hádat..ale za rám samotný dáš tak 150tis.

0 0
    • Palec  

Co třeba SUP_XP930

0 0
    • trunka  

Přidám se – co rikate na Sintesi 812, jezdi nekdo tento ram a doporucite na 85kg ?

0 0
    • marapara  

Co tak RB CRR?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.