• adco

    Ahoj, začal mi blbnúť prenos z hrudného pásu (Polar S725, hrudný pás Wearlink), najprv som myslel, že je to batériou (výmena pred 1 1/2 rokom), ale problémy neprestali ani po výmene, ukazuje to blbosti. Najprv sa to nechce chytiť, potom to ukazuje hodnoty <200, 230> (maximálku mám 175), potom po čase skočí na okolo <30, 40> alebo na nulu. Ostatné hodnoty merača sú v poriadku. Môžu byť poškodené snímacie elektródy v páse? Meníte ten látkový popruh, ak áno, ako často? Ja ho mám ešte originál (3,5 roka), zatiaľ som nemal s nimi problémy, po každom použití ich vyperiem v ruke a dám vysušiť. Ďakujem za rady a postrehy.

     
    0 0
    • Pebe  

      Já jsem měnil asi po orce, dělalo mi to to samé, prý to bylo moc častým praním. U nového pásu píšou v návodu cosi o stříbře v pletenině elektrod a že to stříbro postupně s potem mizí. Nový pás po půl roce požívání se už sám od sebe taky nechce chytat, musím ho před každou jízdou navlhčit vodou(ty elektrody). To nový se chytal v pohodě.

      0 0
    • jose  

      Ještě se podivej jestli nemáš "zkorodované"ty kontakty kterýma se pás připíná…dělalo mi to samé, vyčistil jsem je a je to ok…

      0 0
      • jecnak  

        Presne tak.

        0 0
      • adco  

        Chcem sa spýtať, čí a ako si čistil tie kontakty, ja som sa snažil ich len prebrúsiť, ale nepomohlo to. Samozrejme pred zapnutím navlhčujem časti pásu s elektródami, dokonca aj hrudník (som mierne zarastený), dokonca istú dobu som používal aj „sonogel“, ale zistil som že navlhčenie má rovnakú funkciu a nie je také lepkavé… Asi budem musieť ten pás vymeniť.

        0 0
        • spita  

          STejný problém u mě vyřešilo vyčištění kontaktů, kterými se pás připíná, kartáčkem a teplou vodou. U dovozce mi doporučili čistit ty kontakty po každém tréninku. Je to určitě méně pracné, než je poprvé vyčistit po 2 letech používání, jako jsem to udělal já.

          0 0
        • jose  

          jak píše spita…teplá voda, kartáček na zuby + tekutý cif co máme v kuchyni:-)

          0 0
    • ELx  

      jo dělalo mi to přesně to samý co tobě,výměna baterie nepomohla,musel jsem vyměnit celý pás. Časem jsem zjistil že je lepší pás moc často neprat – sůl má přece lepší vodivost :-)  a elektrody před použítím navlhčím slinami

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.