Výměna avid kotoučů u elixir 5 pro skřípění za Hope plovoucí

14 nepřečtených
  • KOMOÒ

    a ano !je ticho! i při brždění,i při mírném škrtání o destičky(mám hydry chvíli,nemám to asi dokonale nastavený)takže to co sem se tu dočetl o skřípění a různejch blbejch zvucích origoš avid kotoučů je pravda a výměna to může vyřešit.Pocitově mi příde že ty Hope kotouče i líp brzdí,ale jen subjektivní dojem,možná se na tom podepisuje ta radost z ticha :-)

    s brzdama celkově spokojenost,jo abych nezapoměl skřípěli i s původníma organikama i s pozdějšíma BBB sintrama.

    0 0
    • mawrhis  

      mě elixiry s origo kotoučema neskřípou :)

      0 0
    • mr.antik  

      mě Hope kotouče vydávaj akorát takový chrčení (drhnutí kovu) při agresivním zabrždění

      0 0
      • Kynio  

        u mě to samý, ale jen u zadní brzdy..mám elixiry cr s orig. deskama

        0 0
        • KOMOÒ  

          Jo to chrčení mi dělaj taky,ale přičítám to spíš deskám-než se zahřejou-jo dělá mi to jen ze začátku kopce dolu a pak zase pokud chvíli nebrzdim.

          Mám sintry,vy taky?

          0 0
    • cerňoch2  

      Tak, právě včera jsem taky namontoval kotouč Hope na přední brzdu. Mám HAYES STROKER. Vzadu chodí vše jak bylo naprosto bezchybně i bez jakýchkoliv zvuků. Ve předu si občas brzdy kvikly, ale nic strašnýho. Jen jeden pístek měl (no vlastně furt má) delší chod a nepatrně vyhýbal kotouč při brzdění do strany. Tak sem se rozhodl dát tam opěvovanej HOPE. Vlastně se mi v tom chtělo chvílu rejpat. Pár úskalí to ale má. Je potřeba desky zbavit těch vyčnívajících kovovejch patek. Nicméně i tak to furt někde jemě (spíš nepatrně až neznatelně) drhlo. Pomohlo jemné vychýlení třmene stranově. To jsem zajistil vypodložením tenoučkým plechem. Výsledek je zatím perfektní. Nemám to ještě pořádně zajeto, nicméně zatím nikde nic nedrhne a při brzdění ani nekvikne (doufám, že to tak zůstane). Brzdnej účinek je, dá se říct, stejnej jak s origo kotoučem, ale se mi zdá, že dávkování je o poznání komfotnější. Až se to pořádně zajede a usadí tak doufám, že nebudu mít co téhle kombinaci vytknout.

      0 0
    • Nakkiel  

      Mě s 185mm kotoučem skřípe zadní dost výrazně…

      0 0
    • MirosPikos  

      Elixir 5 (185/160) a nevím o tom že by něco skřípalo…nebo to prostě jen neřeším a jsem rád že brzdí tak jak potřebuju. Kdybych měl řešit každou ptákovinu, pak nic nenajezdim.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.