Vybráno kolo Felt q720, prosim o nejaké komentaře

14 nepřečtených
  • jaksemas

    http://www.kola-jakr.cz/…kolo-2009–1/?… Chtěl bych se Vás zeptat na váš názor tohoto kola značky Felt. Cena je pro me ucházející ale zajímaly by me názory/popřípadě zkušenosti s tímto kolem nebo s zkušenostmi ohledně kompomentů a to převážně brzd značky Shimano BR-M486. Předem děkuji.

    0 0
    • DaSnail  

      vidla naprd, predný kotúč väčší jak max povolený výrobcom, náboje rm65 naprd, plášte naprd… ostatné tak nejak ujde.

      0 0
      • Twister  

        Zas bych to šmahem neodsoudil. Na pohodový ježdění to stačí až až, při sportovním přístupu je to osazený řádově o jeden komponentovej stupeň hůř, než by bylo vhodné. Ta Q820 nebo Q920, co maj na tom shopu, by byly už bez připomínek.

        0 0
        • DaSnail  

          neodsudzujem, ale osobne by som bol radšej keby mi to niekto napísal do vlákna o výbere, jak pod fotku v našebiky ;o)

          0 0
      • Manzak  

        Jakou mas ty predstavu o komponentech v teto cenove relaci?

        0 0
        • DaSnail  

          tora alebo aspon xcr, lepšie náby.

          0 0
          • jaksemas  

            Na tomto kole bych jako třeba neskákal a podobne.. ale jezdil bych snim třeba na nejake vylety s kamosema kolem delky 50 km. Ma to sice 2 roky zaruku ale chtel bych aby se to hned prvni tyden nepokazilo. Myslíte si že na takovéto výkendové ježdění by to mohlo stačit? terén by byl asfalt nejaké ty lesní cestičky, polňačky.. No cenu bych si přál tak do těch 14 tisíc.. víc bych asi nesehnal..

            0 0
            • InFusio  

              Ja mam presne tenhle model, zatim najeto cca 400Km a vsechno funguje bez problemu. Po sezone akorat vymenim vidlici, ta co je na kole mi vubec nevyhovuje. Vazim nejakych 65kg a vidlici dostanu tak na 4–5cm zdvihu. V terenu to docela tlumi, ale na mensich nerovnostech se ani nehne.

              0 0
              • jaksemas  

                Na té přední vidlici nejde nastavit třeba tuhost? a ještě sem se chtěl zeptat když to máš teda doma jestli jde zamknout přední tlumič.. na dnešních kolách už to bývá celkem často..

                0 0
              • jaksemas  

                Na té přední vidlici nejde nastavit třeba tuhost? a ještě sem se chtěl zeptat když to máš teda doma jestli jde zamknout přední tlumič.. na dnešních kolách už to bývá celkem často..

                0 0
                • InFusio  

                  Zamknout se da, ma lock na vidlici. Tuhost…nevim co myslis. Jde nastavit odskok, ale to je asi tak vsechno.

                  0 0
    • jaksemas  

      a ještě co si myslíte o přední vidlici na tomto kole, je to to kolo značky Felt Q820 model 2009 : http://www.kola-jakr.cz/…kolo-2009–1/?… zde se píše že je pravděpodobně vzduchová.., takže teoreticky by se ty tlumiče mohli dofoukat/odpustit.. že? ještě čemu tam nerozumím že je u ní napsáno 100/80mm. Já tomu moc nerozumím, kolo jsem takovéto nikdy nevlastnil a takovéto by bylo moje první.. A jelikož se mě peníze získavájí poměrně težko tak bych chtěl udělat dobrý výběr aby budoucí kolo bylo co nejméně bez dalších investic.. Jinak co se týká těch brzd ( Avid Juicy 3 Hydraulic) co si o nich myslíte? Budou lepší než Shimano BR – M486 ?

      0 0
      • Azmir  

        Klidně to kolo kup. Za tu cenu je super a těžko budeš hledat něco lepšího. Co se brzd týce budou podobné jako 486ky možná o něco lepší ale to je spíše subjektivní. Co se týče 100/80 mm tak je to podle mě to že ti jí prodejce nastaví na jaký zdvih chceš jestli 80 nebo 100mm.

        0 0
      • mpdu  

        Takovýhle kolo se dá koupit dneska za 15 litrů? Za ty peníze s ním neprohloupíš.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.