vyboural jsem se, potřebuji náhradní díl !!

9 nepřečtených
  • BikeClubKovacek

    Lidi mám dotaz.....napálil jsem to zezadu do auta a trošku jsem si potloukl moji lásku :(( Dnes ani neusnu.....všechno funguje vcelku dobře až malinko na řazení. Zjistil jsem, že byť je potlouklý převodník i kazeta, tak ve směs fungují dobře a problém bude, že se mi ohnul tento díl: https://sg.carousell.com/…s-213897401/

    Je to silnička Canyon......dá se to koupit i u nás nějak normálně nebo to bude problém sehnat ten díl ?? :(((

    0 0
    • klobrch  

      Najdi si na webu české zastoupení Canyonu a polož dotaz na náhradní patku rámu pro přehazovačku. Musíš přesně udat model Tvého silničního miláčka. Ale ještě předtím bych s kolem zašel do cykloservisu a možná by šla patka srovnat, pokud není zlomená. Určitě mají speciální přípravek na rovnání patek.

      0 0
    • ronda  

      Na Canyona (mtb) jsem pořizoval original patku před léty. Tehdy jsem objednával v Německu asi za 12€, k tomu tuším 9€ poštovné a asi týden čekání. Tehdy tady neměli zastoupení, třeba se to nějak zlepšilo. Fůru takových nebo podobných patek jsem viděl i na Ali. Třeba dělají nějakou přesnou repliku. Ono na tom nic není. Na horáce jsem si je po té zkušenosti nechal v dílně nabouchat do foroty.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.