• docp

    Zdravim,

    Potreboval bych pomoct s vyberem vidlice. Urcite bych chtel neco od Santoru… Cena by byla tak okolo tech 4–5tis.

    Nevim jestli RUX, nebo nejaky Epicon se 120mm, nebo neco jako Duro Fr20…?Uvazoval jsem aji o Duroloxu ale 180mm by mne asik pokousalo ram…nejlepe neco kolem tech 140mm… Ram mam pevny…

    Potrebuju neco co vydrzi nejdyl pri nejakych skocich…(jelikoz jsem ze stramberka tak tady je to bud do kopce nebo z kopce :-)

    Kazdopadne mam rad lesy a vzdy vyberu radeji rozbitou cestu…zas na druhou stranu jezdim aji semtam po asfate tak nvm…bojim se ze 150mm uz bude houpacka zbytecna :-( diky vsem za radu

    0 0
    • docp  

      Co rikate na tohle? http://www.bike4u.cz/index.php…

      Za ty penize se mi to zda velice slusne? Ma smysl ta 20mm osa? cely zivot ´skacu´na klasice,ale kdyy mam ve predu Novatec s moznstí 20mm osy tak nvm :(

      0 0
    • kyl  

      Používejte vyhledávání

      Je slušnost pokusit se vyřešit problém sám. JE-LI TO VHODNÉ,PŘISPĚJTE DO STARŠÍHO VLÁKNA. Jinak založte vlákno nové.(něco z desatera)

      Jen na této straně mám už 4 stejný vlákna,zavřu jedno oko,když sto zakládal,ještě spal­s.

      0 0
    • Vilém  

      V prvni rade by nebylo spatny vedet, na jaky ram to chces dat, kdyz tu teoretizujes o rozpeti zdvihu 120–180mm.

      0 0
      • docp  

        Ram pevny MTB asik 19–21, ale ten moc neresim protoze musim jit stejne novy… a vidlici kazdopadne chci uz pro new ram.

        0 0
        • Automat_1  

          Tak to se předevšim rozhodni napřed pro rám.

          0 0
          • docp  

            Ram bude urcite pevny, min 17-tka, spis 19-tka,u tech vetsich ramu neni taky problem s geometrii? :-) Jinak ram tak na 70prcnt RB monster :-) Koukal sem na bazarovky kolem 3tis :-)

            0 0
            • Smazaný účet  

              vubec nejde o velikost ramu ale o jeho geometrii… existuje ram 16" urceny pro 100 mm vidli ale muze existovat i jiny 16", pro 160 mm. vyrobce vzdy navrhuje ram pro urcite zdvihy vidlic a s tim souvisi urcity styl jizdy.. a zpravidla ten ram dodava i v ruznych velikostech.

              0 0
              • docp  

                To je urcite pravda :-) Zase si nechci dat nejaky sileny zdvich… max to kolo bude mit trosku vyssi oredek a vic namahany pri dopadech oblast krcku? vzdyt 100mm musi pobrat aji ukrajina?

                0 0
                • Quik  

                  Jestli chceš rám na XC ( cross country ) tak si myslim vystačíš s 80–100mm zdvihu …

                  0 0
    • scret  

      chlape desatero! a navic si myslim ze je tezky ti poradit, prtze sam nevis co chces… vidle 120 nebo 180 je sakra rozdil… a ram RB monster ktery chces, jak pises, tak v 19ce? tak to musis bejt hoodne vysokej… nebo to jinak nechapu…

      kazdopadne rid se doporucenim vyrobce ramu…

      od zdvihu 140 bych o pevny ose urcite uvazoval…

      0 0
      • docp  

        Desatero je sice hezke,ale tyden sem tam nic hledal a nic nenasel, navic pres 100stran fora, chtelo by to apson roztrizene podle okruhu :-( Ja vim co chci, v prve rade vidlici, min zdvih 120mm, bo 100mm mam na kole… Jinak sem spis cekal comenty mam Ruxe dva roky na cestach pohdoka, nebo treba s epiconem si moc nezaskaces…atd … :-)nebo treba vzduch neni na hopsani optimum…cokoli k veci, a desaterem sem se ridil a zadny obejktivni nazor sem nenasel, hlavne bych uvital nazor lidi ketri maji s temiti vdilemi neco najezdeno,nejlepe nejakeho bobra co mam X-vidlic vyzkousenych. A Ram enchci na XC, jedine co bude je pevny a minvel. 17.

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce