• NeugeCZ

    Ahoj lidi,
    Plánuji si koupit nový bike a byl bych velice rád, kdyby mi tady mohl nějaký znalejší človíček poradit, jaký bike si mám vybrat.
    Co jezdím? Je to něco ve stylu lehčího downhillu nebo spíš freeridu (U nás máme několi kopců s výškou +400m, zalesnené, protkané cestami-prostě ideální) , jezdím dost rychle a sem tam si zkusím nějaký ten vetší-menší skok. Dále bych bike sem-tam vytáhl i na silnici (máme tu nekolik cyklostezek), takže i na klidnejší jízdu. Nechci nic pro amatery a vikendové jezde, jsem relativne zkušení i zručný (nějaky ti BUNNY-HOPy, Manual atd…). Cenová relace by se měla pohybovat relativně nízko, min. 20 000 Kč. Strop někde kolem 30 000 Kč, maximálně 35 000 Kč (ale to by musela byt koupě ooobr vyhodna xD )…už sem se po tom trošku díval a napíšu sem pár kandidátů, co mě padli do oka:
    -GHOST 2008 AMR 5500
    -GHOST 2009 ASX 4900
    -GT 2009 Force 3.0
    -GT 2009 Marathon Sport
    -ROCK MACHINE 2008 BLIZZARD 50

    Předem díky za všechny tipy a rady :)

    0 0
    • jIrI___  

      Z tvojeho výběru bude na freeride vhodné snad jen to GT Force.

      0 0
      • NeugeCZ  

        Díky, to Haro nevypadá špatně. A ještě bych chtěl poradit, jestli stojí zato, koupit třeba rok starou Konu Stinky Deluxe s porizovací cenou třeba 80 000kč, za nějakých 35 000Kč. Mě osobně se to zdá dost divné, že by někdo prodával relativně nový bike za 1/4 ceny. Ale zas nadruhou stranu, když se podívám do bazarů, tak neni težké najít Konu Stab 09 za nějakých 50 000Kč…myslíte že jsou ty biky v pořádku? Aby se mi třeba po dvou mesicich sama odsebe nevy*rala vidlce nebo tak něco :-). Jasne ze so te jen tak neda posoudit, ale třeba ze zkušenosti nebo tak. Nebo jestli se vyplatí koupit horší bike, ale nový. Díky za rady :)

        0 0
        • Smazaný účet  

          pokud na tom kole někdo objel českej pohár tak už bych asi měl strach :) nejlepší je to pořádně vyzkoušet a prohlídnout, případně sepsat s prodejcem smlouvu o skrytých vadách nebo tak něco.

          0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce