• vibris

    Ahoj, váhám nad koupí kola výběr níže:

    Trek Slash 2021

    Trek Fuel EX 7

    Několik důvodů proč váhám. Minulý rok (srpen) jsem začal znovu jezdit na HT, bikeparky, traily, Rokytnice, špičák, žádné DH tratě. V létě mám zaplaceno týden na Rokytnici. Letos jsem se rozhodl, že přejdu na full ale nejsem si jistý jaký. Jelikož jsem chlap 190 cm, váha 100 kg, tak mám pocit, že ten Fuel ex 7 by dost trpěl. Myslíte si, že by stačil. Chtěl jsem vzít Remedy 7 ale ten už nikde letos nekoupím. Rozhodně nechci kolo jenom na sjezd dolů ale nevadí mi šlapat i nahoru :) Co by jste mi doporučili ? Pán v obchodě říkal, že když vidí moji postavu tak kolo za 65 tis mi nedoporučuje protože bude každou chvíli v servisu.

    0 0
    • vibris  

      Edit informací:

      Trek Slash 8 2021

      Trek Fuel EX 7 2022

      0 0
    • novas752  

      Slash respektive jakékoliv moderní enduro je kolo zaměřebé na enduro = dojedeš autem na parkoviště, za svoje nebo lanovkou se dostaneš na kopec a smažíš to dolu a znovu a znovu.. na vyjížďky lehčim terénem to neni, to je lepší vzít nějaký allmountain který je prostě univerzalnější.

      Celoodpružený Trek za 65 je nejlevnější model = rám osazený šrotem jen aby se neprodával ram samotný. Koukal bych cenově aspoň o 15–20 vejš aby to kolo za něco stálo.

      2 0
    • esmo  

      Co se týče přímého porovnání kol, tak Slash 8 má daleko lepší výbavu. Nicméně na nějaký šlapání po trailech to není. K tomu poslouží líp Fuel EX, ale ten je zase bídně vybavenej a to i vyšší 8.

      1 0
    • vibris  

      Díky kluci za rady, nakonec půjdu do Trek slash 8, ty komponenty jsou luxusní a hold si v kopci víc šlápnu :)

      1 0
    • vibris  

      Kluci, tak uz jsem hrdým majitelem treku slash 8 2021 a musim uznat ze to je fakt supr kolo.

      2 0
      • Daewys  

        A jak to zvládá výjezdy po rovince případně nějaký výlet, jestli mas zkušenost?

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.