• Motal

    Ahoj,

    chtěl jsem se zeptat místních odborníků, jestli by mi mohl někdo říct, jestli je lepší zvolit novější model GT Avalanche nebo starší model 2013 4.0 (odkazy dole). Rozhoduji se mezi těmito dvěma modely, ale jelikož se v kolech nevyznám, zajímalo by mě, jestli má cenu za novější model připlácet (resp. o co je lepší než ten starší). Předem díky za odpovědi a rady.

    Odkaz:

    http://jizdni-kola.heureka.cz/…he-4_0–2013/

    Odkaz:

    http://www.cyklodetem.cz/…lack-vel-xs/

    0 0
    • blackboy007  

      těžko se ti radí podívej se na kola cube,pells,leader fox, maxbike,kellys,ste­vens atd tam asi dostaneš trošku lepší vidlici a osazení za mě to první nebrat to druhé je lepší ale nevím co brzdy promax nebo teckro

      0 0
    • blackboy007  

      GT AVALANCHE 27,5 SPORT ven toto a dej tam brzdy SHIMANO Deore BR-M615

      0 0
    • ondra7  

      Podívej se sem a kup něco s XCR vidlicí… http://www.cyklonemcik.cz

      0 0
      • Motal  

        A jaké přednosti má XCR vidlice? Jak stojí níže, bohužel toho o kolech moc nevím. :)

        0 0
    • Erknold  

      No když vidím, že koukáš i po jiných značkách než GT a už se dostáváš na nějakých 12,5k, možná by stálo za to zkusit, zda by nějaký stavitel, něco nevymyslel.

      Nevím odkud jsi a kolik vážíš a měříš, ale třeba by za nějakou cenu okolo 13k byly schopni vymyslet funkční kolo na nějakém ekonomickém rámu (Scud, Force, Core), XCR pružinovkou, Alivio pohonem, kolama typu Force Basic. Furt by to bylo lepší než tamty, ale uznávám, kolo je i o vzhledu a třeba se ti ty rámy nemusí líbit. A zároveň cena může být vyšší, dolar leze furt nahoru. Ale za mejl nic nedáš. Zkusit třeba uživatele maajkee a scalar.

      0 0
      • Motal  

        A ty kola co jsem postoval nejsou funkční? :) Ne, já to samozřejmě chápu, to je podobný jako s koupí PC – lepší postavit než kupovat v celku. Žel o PC toho vím daleko víc, než toho vím o kolech. :)

        0 0
      • Motal  

        Jináč díky za tip, ale nejsem zase takovej jezdec, abych to tímhle způsobem hrotil. :) Asi bych pravděpodobně nepoznal rozdíl. Spíš mi šlo o to, abych pokud možno dostal za ty peníze to nejlepší, co jde, co se týká už kompletního kola. Proto jsem se obrátil sem, lepší se poradit. Každopádně díky. :)

        0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce