Vratna Dolina - Terchova - ubytování

12 nepřečtených
  • Smazaný účet

    Zdravím, v létě chceme jet do Vrátné (bez kol :-), nevíte o nějakém slušném ubytování? Pro 8–10 osob, ideálně samostatný objekt , blízko do centra, chtěli bychom jet Čt+Pá+So+Ne  6.-9. srpna. Nebo alespoň zkuste poradit nějakou slušnou inzertní stránku kde něco najít, protože stránek se dá najít plno, ale většinou je na nich jen pár domků a ještě k tomu se dost opakují.

    Dík

    0 0
    • vifon  

      penzion Zvoncek : http://www.nasehory.cz/…ova/zvoncek/

      Doma mam na domacu kontakt.

      Bol som tam predminuly rok na silvestra s partiou. Je to vcelku ok.

      0 0
    • Davidoff  

      Kazopadne doporucuju penzion Zvoncek nebo penzion Lacek.Perfektni,ochot­ni.do Terchove jezdime kazdy rok a vzdy poze tam.Blizko centra a opravdu si nemuzu vynachvalit.

      0 0
    • Majkl 11  

      Zdar. Já bych doporučoval tuto chatu v Těrchové: http://www.limba.com/…detailne.htm. Je tam ale na léto už vcelku obsazeno. Ale třeba jindy… Mám kontakt přímo na paní majitelku. Cena je tuším 13 euro na noc. Mrni když tak do knihy návštěv v tom odkazu na Limbu.

      0 0
    • omm  

      Před 3 rokama jsme byli parta 13 lidí ubytovaný v obci Štefanová.Oproti Těrchový to mělo výhodu , že ček byl v centru a rovnou od baráku si vyrážel na tůry.Byla tam společná koupelna a záchody.Teplá voda v pohodě kuchyňka taky docela udržovaná.Majitelé začínali přistavovat.Kontakt mám jen telefonní.

      0 0
    • Smazaný účet  

      hm chlapi tak dík za info (nicméně třeba pomůže někomu jinému) ale už je to pasé… nakonec vyhrálo :( chorvatsko a do Vrátné se pojede asi v míň lidech a to už nebude takový problém…

      0 0
    • Marskatin  

      Jedna poznámka trochu mimo: Maximálně doporučuji vyhnout se prvnímu víkendu v srpnu, kdy bývají Janošíkové dni. a víkend před a po. To je vše kolem beznadějně vyprodáno, všude plno lidí, Terchová autem neprůjezdná…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.