• Lister

    Nazdar lidi neviděli jste náhodou někde už volné krátké kalhoty od Axonu (nemyslím přimo jen Axon, ale i ostatní firmy co zastupuje – Gonso Biemme) pro letošní sezonu. V časáku jsem našel jejich katalog, ale tam je bohužel něco úplně jiného něž to co mají momentálně na stránkách, tak nevím čemu věřit.

    V tom katalogu to ale vypadlo hodně slibně. Hledám nějaké hodně lehké volné kratasy s délkou tak do 3/4 stehen, ve kterých se nebudu moc potit. Mám doma jedny od Pearl Izumi, jsou super, ale jen do teplot kolem 18–20 st, výš už je to problém a je v nich dost vedro, tak bych potřeboval nějakou alternavitu.

    Cena tak do 2 tis. Můžete psát klidně i jiné návrhy pokud vás něco napadne.

    0 0
    • Smazaný účet  

      Po předchozích zkušenostech už jsem k nabídkám Axonu skeptický (reálný stav skladů je vždy zklamání), takže se spíš poohlížím jinde, neb mě výměna asi taky čeká. Osobně se mi docela zamlouvá nabídka Kalaše: kalas.cz/cz/in­dex.php?show_pa­ge=text&sekce=2­.2.1.&product_id=80 Pokud má někdo zkušenost, sem s ní. Vadí mi jen kapsy po stranách – ty sou docela na prd. A tu vzadu těžko soudit – v mym případě bude značně procucaná potem, ale na tyčku dobrá. Momentálně mám x let staré Primal Wear, na nich jsou hodně prima vnitřní gatě – pružná síťovina, takže pěkně větraj. Ale holt už se rozpadaj.

      0 0
    • JMT  

      fox, jezdil sem hodne kratasu, ale fox je proste jina liga

      0 0
      • Lister  

        no přemýšlím o tom, ale pro mě dost nedostupný zboží :o(

        0 0
        • SoLaX  

          To sem si taky myslel, ale kamos ted si ted koupil jedny cerne, z takoveho jakoby pevnejsiho sustaku za 1400.. Vypadaji pekne, kapsu na boku i na zadku, s vlozkou..

          0 0
      • JMT  

        nevim jak to myslis, jesli jako ze sou drahy tak myslim ze sezenes v poho v cenovy urovni axonu a jesli jako ze je nikde nemaj, tak si je objednej primo od n distribution, velikosti sou jako u dzinu (32,34,36…) a to cislovani s dzinama sedi, vsechn dziny mam 34 a kratasy od foxu taky…

        0 0
        • Lister  

          o peníze nejde, spíš byla myšlena fysická dostupnost…a s objednávkama přímo od dovozce nemám dobré zkušenosti – minule dlouho slibovali, jako že už pošlou, aby nakonec napsali, že nic takového ani neměli :o(

          0 0
        • blue  

          já bych byl teda dost opatrnej… mám dvoje midrangery, stejnou velikost, ale kupovaný s odstupem jednoho roku… a rozhodně nejsou stejný

          0 0
      • Radek Broz  

        Mám volný Fox a Adidas a musím říct, že ty Adidasy jsou takový příjemnější.

        0 0
    • kacacka  

      a nemáte někdo tip na volný gatě pro holku? :)))

      0 0
      • Nikolka  

        Já jsem minulý rok viděla krásné Sensory, nevím jestli byly přímo dámské, ale zdálo se mi že jo… Taky právě uvažuju o volných kraťasech…

        0 0
      • Luka  

        taky se po nich poohlizim…ale tip zatim nemam. jen ten sezsor se prej paral ve svech…

        0 0
      • Jituschka  

        Taky po nich už nějakou dobu pátrám a: Sensory mi vůbec, ale vůbec neseděly, mála vnitřní část, velká vnější, vypadaly na mě fakt hrozně. Líbí se mi Louis Garneau Ventura, už jsem si je i zkoušela a asi si je koupim. Jenom mi přijde, že mají dost tenkou vložku, slabou. Ale nemám moc zkušenost s jinýma vlažkama, tak nevim.

        MYslím, že v Radotíně mají nějaké volné, ale ještě jsem tam nebyla.

        0 0
        • Lister  

          přítulce sensory taky nesedly......tak zatím taky hledáme…jsem ji přemlouval na sukýnku, protože mi přijde sexy, ale nechce :o(

          0 0
          • Jituschka  

            Mě přijde sukýnka strašně nepraktická, ale vlastní zkušenost nemám. Navíc mi to na kolo přijde divný. Jo, ještě k těm LG Ventura – jsou dost krátký, proto se budu asi ohlížet jinde. Ty axony na těch obrázkách nevypadají špatně, uvidíme, jaké budou v reálu.

            0 0
          • RADO77  

            Nějaká kočka tady na foru měla fotku se sukynkou a pochvalovala si ji, ale už si nepamatuju nick :-((

            0 0
      • Smazaný účet  

        slečna má Gonso (dováží Axon), sou pěkný, jak seděj, to nevím (nemá zkušenosti).

        0 0
      • JMT  

        fox

        0 0
      • goofy  

        Mati si ted koupila Northwave Rainbow… Vypadaji dobre, ale nevim jak na tom budou s vydrzi

        www.allterraincycles.co.uk/product.php?…

        0 0
    • fairy  

      nejlepsi je zajet do Praglu a skocit primo do skladu axonu na strahove :) tak to delam ja, mivaj tam i dost slevy, treba jsem si tam koupila dres bez rukavu za kilčo. jinak s jejich vecma maximalni spokojenost

      0 0
      • SoLaX  

        Ono to tam normalne funguje jako prodejna? Kamos tam nedavno byl a pry vsude zavreno, nikde zvonek nic, tak sem myslel, ze je to jen sklad..

        0 0
    • mm  

      ty volny kalasy jsem si tedka koupil. nikomu je nedoporucuju. vneji latka asi nevydrzi moc dlouho. poslstrovani dobre, ale system prichyceni vnitrnich kalhot k vnejsim vymyslel asi masochista – plastovy patentky po obvodu mi predevsim zboku pres panevni kosti vytvari neprijemne otlaky. nastesti snad pujde vozit vnitrni a na nich vnejsi kalhoty tak, ze cely upinaci mechanismus odstranim.

      srovnam-li s Nema sortkama, se kteryma mam skoro 6lete zkusenosti, tak za ty penize je to spatna koupe

      0 0
    • Lister  

      trochu odbočím od původního tématu:

      Teď byl ve Velu testík kde hodně chválili Pearl Izumi Launch Short. Podle jejich popisu obsahují i vnitřní sitované kratasy totožné s těma co mám v těch svojich jak jsem psal v původním příspěvku ( a ty jsou super) ale mají jiný materiál těch vnějších – prý hodně lehký a to bych právě potřeboval.

      Problém je že na oficiálních stránkách píšou že jde pouze o vnější kalhoty a že vnitřní vložku nemají – neví někdo jak to je doopravdy?????

      0 0
      • Gamin  

        Vzpomněl jsem si na tvůj dotaz do éteru, když jsem je včera v podvečer zaregistroval v krámě (pouze velikost XXL) a měl možnost je krátce (cca 1 min. – bylo před zavíračkou) osobně prohlídnout. Takže – skutečně obsahují i vnitřní kraťasy s vložkou, ale jen takovou základní – tenká, slabá, nepříliš anatomicky propracovaná, 2–3 panelová, z jednoho materiálu, žlutá barva. Zkrátka podle mého subjektivního názoru málo komfortní. Ale znovu podotýkám, měl jsem je v ruce jen chvilku. Na druhou stranu jako celek byly skutečně hodně lehké a volné.

        0 0
        • Lister  

          No já mám právě jedny s touhle vložkou doma a jezdím v nich už víc než rok a 100%spokojenost…je mnohem lepší než nejlepší vložka co dává do svých kratasů Kalas, které mám taky doma Ale vrchní kratasy jsou hodně těžký.......tak prot hledám něco lehkého.

          V každém případě díky za info.

          0 0
          • Gamin  

            NZ. Jo tak to je pak jiná. Není nad osobní zkušenost :-) Mě to k téhle znače – Pearl Izumi, takříkajíc moc nešlo. Že by tam dali nějakej šunt. Mám od nich pár různých kousků jiných věcí a jsem s nimi navýsost spokojenej. To o čem jsem mluvil byl jen můj první letmý dojem. Neměl jsem možnost to pořádně prohlídnout, chystal jsem se tam ve středu.

            0 0
            • Lister  

              tak nakonec jsem si je koupil a spokojenost, jsou fakt hodně lehký a konečně můžu i v teplotách atakujících třicítku jezdit ve volných a ne ve slizáčích :o)

              0 0
              • blue  

                tak to sis je koupil práve včas :-)

                0 0
                • Lister  

                  no já je koupil už dávno, ale jak jsem si vytáhl tenhle thread kvůli dotazu na jiné – už zimní – kalhoty od axonu, tak jsem jen tady zareagoval :o)

                  0 0
          • Gamin  

            Mimochodem – přítulčin bleděmodrý SUPík je mooc gut.

            0 0
    • Lister  

      Nemá náhodou někdo zkušenost s volnýma dlouhýma kalhotama Axon Panther: www.axonsport.cz/…tled-42.html

      Dneska jsem si zkoušel model Huricane: www.axonsport.cz/…tled-41.html který měl celorozepínací nohavice a tam byl problém, protože zip končil až v pase a tam to zakončení dřelo. Jiný model bohužel neměli. Ty Panther mají rozepínání jen konců a jinak by snad měly být stejné.

      Jde mi hlavně o to, jestli třeba někdo neměl na sobě oba tyhle kousky, zda jsou opravdu až na ten detail podobné a jestli jejich velikosti navzájem odpovídají. Protože jinak se mi ty kalhtoy hodně líbily a bylo to přesně to, co na zimu sháním a velikost L mi seděla naprosto přesně.

      Díky za každý postřeh.

      Jo a ještě jeden dotaz: je nějaký e-shop, který Axon prodával nebo jej lze zakoupit jen u prodejce nebo v kameňácích????

      0 0
Téma bylo zamknuto, nelze přidávat další reakce

Podobné diskuse