Volné cyklo kraťasy - kde koupit?

24 nepřečtených
  • Adam1985

    Chtěl bych se zeptat, kde na netu koupit nejlíp volné kraťasy na kolo? Uplých mám dost, ale pohodlnější budou ty volné. Co jsem se díval, tak jsem našel jenom Endury na mojekolo.cz a nic jiného se mně nedaří najít. Předem dík, Adam.

    0 0
    • Necris  

      Silvini ;)

      0 0
    • Toutou  

      Volné pohodlnější nebudou. O elasťácích prakticky nevíš.

      Ve volných bez vložky to odnese sedací část, s vložkou to budeš mít jako elasťáky a jednu vrstvu navíc.

      0 0
      • Necris  

        Naprosto souhlasím. Taky jsem tu chybu napoprvé udělal. Odteď už jen elasťáky.

        0 0
      • JakubCh  

        Endura Humwee lite. včera jsme si je prohlížel a super. Lehounké, krásně vzdušné. Vnitřní kalhoty síťka = pohoda kvůli větrání. Za mě 100% tyhle. Je mi málokdy zima, spíše pořád vedro, takže lite jsou pro mě jasná volba na Vánoční dárek.

        0 0
    • lataldan  

      Nemáte spíše někdo na doporučení nějaký pohodlný kraťasy. Mám v plánu kupovat :)

      0 0
    • mandel  

      Taky se přidám s dotazem. Co říkáte třeba na tyhle? http://www.bikemania.cz/…ranger-black

      0 0
    • Meluzina  

      na netu jedině po vyzkoušení v obchodě…

      0 0
    • JakubCh  

      Těžko říct, taky bych napřed vyzkoušel..já to risknul, koupil si na jaře první cyklokraťasy, taky jsem chtěl jen volné, jiné ne. Vzal jsem tyhle:

      http://www.bbbparts.cz/index.php…

      i kvůli ceně (hlavně no :)) a zatím max. spokojenost. jso uto první cyklokraťasy, tak možná proto. Nic se netrhá, všechno drží, po vyprání (a bylo jich) taky ok, a líbí se mi…potud ok. Vložka mi připadá taky v pohodě, někdo tady na ni nadával, nevím…já nemám srovnání, ale nějaké problémy nemám. Celkově jsem s nimi spokojený. Akorát, teď mě nas…spolužák, který o stovku dráž koupil v nějaké akci Endury, tak jako mít takovou možnost, beru ty, jsou hodně chválené.

      0 0
    • Mandriva  

      Ve Vyšehradské na Praze 2. U křižovatky za ul. Na děkance. Těsně před odbočkou do ul. Na hrobci. Je tam bazar lyží a bruslí, ale i cyklo a opravna. Mám tam odtud super volné kalhoty na kolo s vodoodpudivým materiálem, kapsičkami, vyndavací vložkou – jezdím bez ní.

      Kouknu, jak se kalhoty jmenují Haven Aqua stop. Vypadají i velmi pěkně. Mají je i v dlouhé variantě. A žádný gumičky na nohou :-) Mám „S“ a nic mi nohy neškrtí.

      0 0
    • Gronholm  

      Bez vyzkoušení v obchodě bych si kraťasy nekoupil. Já můžu doporučit:

      A pak Endura Hummvee, o kterých jsi už (asi) psal. Taky vím, že dobrý dělá Scott.

      Ještě k diskuzi nahoře, proč volný kraťasy. 1) kapsy 2) člověk v nich nevypadá jak ********.

      0 0
    • jIrI___  

      „pohodlnější budou ty volné“

      Zásadní mýlka. Mám jak elasťáky, tak volné (Endury Hummvee) a volné v oblasti pohodlí nesahají uplým ani po kotníky. Jediné plus volných kraťasů je vzhled a pro někoho kapsy (ty jsem já ještě nevyužil).

      0 0
      • šimlos  

        Je fakt,že elasťáky jsou paradoxně pohodlnější,nic nevlaje,nezachytává se.Já ale radši volný kraťasy,měřím 192 cm a v elasťákách vypadám jak podivný baleťák a prostě se v nich necítím.Před dvěma lety jsem si úplně naslepo koupil Silviny a drží perfektně,kraťasy i vložka.Před tím jsem měl Pearl Izumi snad šest let,než se rozpadly,to byly taky držáky.

        0 0
    • KarY.1  

      jestli chces tak celkem dobre znacky je Sensor , pansky typ je jmenuje Nomad a Northwave , pansky typ se jmenuje: Escape Baggy . Nebo aj Craft dela tyhle kalhoty. Ja sam osobne mam ty Sensory, nekomu sedi , nekomu ne.

      0 0
    • Kubikula  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován zakladatelem diskuse.
      0 0
    • Rommy  

      Já bych vybral volný „mtb“ kraťasy od Kalase v černé barvě. Má je tchán a moc si je v létě pochvaloval… možná i proto že se z nich dá vyndat vložka, když v nich chtěl chodit po dojetí. Tady je víc druhů: http://eshop.kalas.cz/index.php…. Předtím měl taky kalašácký, ale upnutý a prej mu vydržely hodně dlouho,takže kvalitní by snad měly být taky. Máte na oplátku nějaký fajn typ na dámskou lyžařskou bundu?Díky moc.

      0 0
    • blisterexist  

      nějaké typy ne levné volné kraťáky?

      0 0
    • pidan  

      Pouzivam oboje.Elastaky hlavne ve velkych vedrech protoze je to opravdu jen jedna tenka vrstva,oproti dvoum i kdyz volnych kapsacu.Jinak myslim ze maji celkem slusny vyber i vice znacek v Libereckem Red Eight bike shopu,kde jsem je kupoval.Levne kapsace jsem mel chvilku od Favorita,ale to se neda vubec srovnavat oproti Endur Humvejek co mam.

      0 0
      • nox159  

        ja myslim ze dotycny uz vybral za tu dobu ale jestli ne je super ze ma dalsi tip ;-)

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.