• Smazaný účet

    Zdarec

    Současně jezdím nejzákladnější Maxxis v EXO TR bezduše ani to nemá popis směsi na bočnici (3C, Double, Maxxterra, MaxxGrip – je to nějaký basic no-name)

    Jezdím

    29 × 2.5 DHF

    27.5 × 2.4 DHR II + insert

    Už jezdím jistěji a rychleji, chci nižší tlaky a větší stabilitu. DHRII mi přijde, že je docela líné a využiju ho opravdu jen v blátě proto chci něco rychlejšího.

    Na příští sezónu uvažuju

    TB00172500 29 × 2.5 Assegai EXO+ 1,125g MaxxTerra

    TB00259900 27.5 × 2.4 Dis­sector EXO+ a k tomu lehčí insert (panzer nebo pepiho nudli) 877g + 90g MaxxTerra

    Takhle bych měl ušetřit gramy získat silnější casing. Rychlejší odvalování. Mimo bláto / motocros / sra*** celkově stejný nebo lepší grip hlavně na předku předvídatelnější.

    Má někdo s podobnou kombinací zkušenosti nebo raději něco jiného? Jezdím všechno možné mimo čistokrevné DH. Baví mě flow. Začínám skákat. Občas jedu špičák bikeparky. Občas zase kořenitou hrabanku. Pojede se i do Německa do BP.

    0 0
    • novas752  

      Jestli citelně potřebuješ stabilnější plášť tak ti Exo+ minimálně vzadu moc nepomůže. Od Exo se vlastnostma téměř neliší ⇒ potřebuješ DD nebo DH casing.

      1 0
    • Mr.Duck  

      Dopredu doporucuju MaxxGrip – ten rozdil v odporu tezko poznas, a grip je neskutecny.

      Vozil jsem vzadu tento Dissector co popisujes, tuto sezonu jsem jezdil prevazne Assegai Exo+ s CushCore a mimo ciste DH mi to prijde skoro idealni. Jine vlozky jsem nezkousel tak nemuzu soudit.

      1 0
      • Smazaný účet  

        díky za tipy jak tobě tak novasovi

        jak se ti osvědčil dissector?

        0 0
        • novas752  

          Fajn vzorek, rychlej. Ale měl jsem ho jen v EXO. Teďka přemýšlim co by na příští sezonu, škoda že nejsou Maxx Terra v DD. Tahqt MaxxGrip vzadu se mi moc nechce.

          0 0
        • Mr.Duck  

          Dissector je super guma, ale rozhodne je znat to zavodni DNA. Neznamena to, ze s ni musis furt valit plnej, ale to ze jedine, kde nefunguje moc dobre je hodne pomala technicka jizda. Takze hodne prudke veci s hodne brzdenim, tam se tomu zas az tolik nechce brzdit. To ale neznamena, ze by blbe brzdil pri normalni i rychlejsi jizde. Vozil jsem jak MaxxTerra na XC tak MaxxGrip na DH.

          Jinak v zatackach ma takovy pekne citelny projev, nazval bych to ze trochu plave ale velmi kontrolovane a predvidatelne, tak ze dovoli prolitnout zatacku s hodne velkou jistotou a pomaha ti zatocit bez vetsi ztraty rychlosti. Rekl bych ze je to rychlejsi a zabavnejsi guma nez DHR.

          2 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.