• bikerp1

    O víkendu se chystám do Voděradských bučin. Inspiraci jsem našel zde: http://www.horydoly.cz/vypsat.php… a i na foru je to celkem známé. Jelikož bych rád vzal i rodinku, tak bych se chtěl zeptat znalců zda-li tam teď po propršeném týdnu nebude moc blátivo.

    Díky.

    0 0
    • capo  

      Pokud se ptáš pouze na samotné voděradské bučiny, tak tam bláto určitě nebude. Tam není hliněný povrch, ale jemný šterk.

      Co se týká celého toho 40km okruhu, tak k tomu se vyjádřit nedokážu…

      0 0
    • Bish0p  

      Si rikam, sakra ty mista znam,ty lidi znam. Podivam se bliz a vidim ze na fotkach je kamos se kterym pravidelne jezdim.

      K tematu, no necetl jsem to ani nekoukal na trasu ale predpokladam, ze jeli tu kterou jezdime ovykle takze tam bude s blatem mistama dost problem. Videl bych to tak alespon 1/3 blativa.

      0 0
    • bikerp1  

      Tak jsem si včera projel tu trasu a moc se mi líbila. Bláto bylo v podstatě jen na jednom úseku a to v úsek červená a zelená TZ v okolí Mukařova. Lepší to asi bude vzít po modrý a žlutý TZ.

      0 0
    • scota  

      Vyhnul bych se zelené kolem Zvánovického potoka tam jsem loni jel blátem a potokem ;-) Žlutá je nezpevněné vede do kopce a z kopce kličkuje mezi stromy. Modrá to je zpevněné cesta převážně jemný štěrk a červená je asfaltka. Ty buky jsou opravdu nádherné.

      0 0
      • weekend warrior  

        ano, zvánovický potok po zelené s dětmi pro jistotu nebrat. Jinak je to tam super..

        0 0
      • bikerp1  

        Teď tam moc bahna nebylo a když tak jen malé plochy, které se buď daly v pohodě projet, případně objet lesem. Pro mě byla naopak tato část nejkrásnější.

        0 0
    • Delkim  

      POZOR !!!

      Po nedávném natáčení pohádky podél Zvánovického potoka tam po filmařích zůstalo pár hřebíků, držely textilie pro umělý sníh, bylo jich xx tisíc a asi ne všechny se podařilo zase zlikvidovat…

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.