• Lukas287

    Ahoj,

    vybírám vnitřní vložku do kraťasů (Endura sigletrack 2 lite).

    Našel jsem tyto. Máte je někdo? Potřebuju nějaké pro silnější stehna. Tak abych věděl, na které se zaměřit.

    Silvini

    silvini 1

    Silvini 2

    Endura

    endura 1

    endura 2

    Decathlon

    decathlon 1

    decathlon 2

    Klimatex

    klimatex

    Díky.

    0 0
    • Johny_r  

      Mám ty dražší Endury a budu je vracet. Ten materiál je strašně elastickej, takže vložka vlaje úplně všude, jen nesedí tam, kde má. Kupoval jsem to „na jistotu“, protože mám od Endury geniální dlouhý FS260, kde vložka drží na zadku jak přibitá a vůbec o ní nevím, tak jsem vzal tyhle v domění, že to bude totéž a bylo to velký zklamání. Předesílám, že velikost mám správnou (v pase i kolem stehen). Když jsem je vepnul do kraťasů, tak to bylo úplně nepoužitelný, musel jsem je odepnout a vytáhnout pomalu pod prsa, aby trochu držely. Přijde mi úplně na hlavu dělat tohle z takhle strašně elastickýho materiálu, kterej se natáhne klidně na dvojnásobek původního rozměru. To přece nemůže nikde nic udržet na místě.

      Takže se přidám s dotazem – co vzít s nějakou vyšší třídou vložky, aby to drželo. Zvažuju, že místo lineru koupím normální elasťáky s nějakým síťovým laclem a budu je vozit jako spodní. Co myslíte?

      0 0
    • Gaper  

      Ty levný z Decathlonu jsou hrozný. Kupoval jsem tam tyhle kraťasy (ty jsou parádní) a k nim jsem chtěl i vnitřní. Kratasy sem vzal M a vnitřní mi byla až XL. Je to i divnej tvrdej matroš, divnej tvar, nejsou vůbec elastický… celý na hovno prostě.

      0 0
    • rb  

      Sykora

      0 0
    • crom  

      ty silvini 2(ted vozim)-jsou lepsi nez endura 2(vozil jsem)

      0 0
    • andydas  

      mám z těhle kraťasů nepoužitou vnitřní část – kdyby někdo chtěl.

      https://www.bike-eshop.cz/…lozkou-cerne

      0 0
    • McBlacky  

      Maloja PoplarM, mel jsem kde co, ale tohle je fakt super.

      0 0
    • stativ  

      Máte někdo zkušenosti s vložkou TM Armadillo v kraťasech od Sýkory? Objednal jsem kraťasy Intenso které mají být s vložkou Bormio, ale poslali mi kraťasy s vložkou Armadillo. Bormio tady chválilo víc lidí, tak nevím, jestli je vrátit a chtít Bormio nebo je Armadillo taky OK. Chci to na jízdy kolem 6h, občas i víc.

      0 0
      • Velomiwookie  

        asi nejaka novinka :)

        0 0
      • stativ  

        Tak od prodejce se mi dostalo následující odpovědi na rozdíl mezi Armadillo a Bormio:

        Nevidím rozdíl v poddajnosti ani měkkosti, vybírali jsme co nejvíce podobnou výstelku, abychom ji mohli nahradit, proto rozdíl nevím.....Bormio je jen trochu větší, má svoje příznivce i odpůrce, každý má oblíbenou jinou výstelku. Nejlépe je vyzkoušet ji přímo při jízdě, věřím, že budete spokojený. Zde je popis prodejce:

        Cyklovložky TM Armadillo CONCEPT jsou vyráběny se speciálně lisovaným systémem, navrženým a vytvořeným s různými úrovněmi a výškami. Tento systém je schopen zaručit a usnadnit pohyby torze, sklonu, prodloužení a komprese pro závodníka během závodění. Armadillo vložka kombinovaná s technologií TMirror, systémem HT90 lunet a absorpcní kapslí Poron byla důkladně testována profesionálními sportovci.

        Až bude menší pařák tak vyzkouším. Vložka je o něco menší než u jiných kraťasů co mám, tak jsem zvědavý jak bude sedět, protože mám dost široké sedací kosti.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.