• Petrando

    Ahoj, potreboval bych poradit trasu na Jizni Morave pro ca 20–30 kancelarskych mysi v delce ca 40–50km. Start nekdy od 10 hod, prijezd do cile kolem 18:00. Trasa kolem vinnych sklipku s moznosti zastavek a kostovani a cil v nejakem penzionu s idealne vinnym sklepem (vcetne prespani). Muze nekdo neco doporucit? Diky

    0 0
    • daymaker  

      Dojeďte do jakékoliv dědiny, tam sedněte na kola, vyjeĎte, koštujte a až budete mít 30 km, otočte to a jeďte zpátky. Sklepů tam je všude plná zadnice. =)

      0 0
    • idi  

      Ahoj, my jsme letos na jare byli ve Vrbici a bylo to tam super, obec se nachází na krizovatce 4 vinnicnich cest a pit se tam dá skoro vsude. Bydleli jsme v penzionu Vrbice, ale ten je pro tak velkou skupinu asi malej, takže pak pripada v uvahu poenzion U presu. viz www.obecvrbice.cz

      0 0
    • marapara  

      Pálava, Kobylí, Mutěnice, Čejkovice, Mikulov, Milotice, Velké Bílovice … tady všude se dá pojezdit, pokoštovat i přespat. Spíš záleží na oblasti, kde chcete jezdit.

      0 0
    • zum  

      Nebo zkus Strážnickou stezku. Ubytovat se dá ve Strážnici. Jsou tam i nějaké vinotéky. A podél Baťáku do Petrova . Památková rezervace Plže = vinné skepy. A dál do Sudoměřic . Tam jsou taky sklepy. Je to v podhůří Bílých Karpat. Takže pokud chcete i kopce- máte je mít. Jo a v Plžích mám sklep. Takže pokud budete mít zájem ,tak se můžete stavit.Těch 50 km se tam dá v klidu namotat . Třeba přes vinohrady.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.