Vidlice ROCK SHOX TORA 302 (U-Turn)

7 nepřečtených
  • Dragon86

Prosím o radu… Mám novou vidli ROCK SHOX TORA 302 (U-Turn) a od novoty když zamknu vidlici s řídítek POP LOCKEM vidlice stejně 3 – 4 cm chodí! Je to normalní? Asi ne že. Moc se nevyznám ve vidlicích tak prosím jestli by mi někdo nemohl poradit ohledně tohoto modelu. Celkově, jestli se dá nějak upravovat tvrdost nebo i zdvih. Prý je to možné až o 45mm ale není mi jasné kde. Taky když važím kolem 95kg jestli není třeba nechat natlakovat a případně na kolik. Všem díky za jakoukoliv reakci

0 0
    • DaSnail  

keď zamknutá vidla chodí 3–4cm tak to normálne neni

zdvih sa nastavuje kolečkom na ľavej strane. U-TURN – travel+  posmere šipky vyšší zdvih, proti smeru nižší

natlakovať sa nedá, neni tam vzduch, ale pružina. na zmenu tvrdosti treba kúpiť inú pružinu

0 0
      • Dragon86  

Ale právě že já na levé nozé mám jen krytku a popisek AIR čili vduch

0 0
        • DaSnail  

a podľa čoho teda vieš, že to je U-turn, keď tam U-turn nemáš?

imho sa Tora 302 robila ako vzduch, pružina a pružina s nastaviteľným zdvihom = U-turn

0 0
    • xetron  

nejdřiv si ujasni co maš teda ve vidlici jestli u turn nebo vzduch nebo jenom pružinu…tvrdši jde udělat bud dofoukanim u vzduchove vidle (asi u tebe když pišeš air) nebo tvrdši pružinou (u klasiky a u-turn) Vidli s pop lockem jsem neměl to ti neporadim

0 0
      • Dragon86  

moc díky mám vzduchovou vidli, omlouvám se za mistifikaci

0 0
      • camillio  

S poplockem – take leda tvrdsi pruzinu. A 3–4 cm pri zamknute je fakt moc, tak 0.5cm houpe.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.