• zbyslavjak

    Má první víkendová návštěvě Rychlebských stezek mi jen definitivně potvrdila to co jsem věděl od začátku, že ta vidlice co mám na mém kole (viz profil) prostě není vidlice.( I tak to tam pro mě ale bylo naprosto super) Byl by mi někdo schopen poradit nějaký upgrade pro rok 2019 v rozumném poměru cena/výkon, kde už poznám že to opravdu trochu pruží??

    A až když třeba příště pojedu znovu červenou hraniční beskydskou hřebenovku tak ať nemám ruce vytřepané jak v posledním stadiu alzhaimera ?:-) Vážím 67 kg.Jsem totální laik takže se v tom nijak zásadně neorieňtuji, Každá rada bude dobrá. Předem díky.

    0 0
    • scalar  

      Suntour Raidon, Rock Shox Recon RL.

      Ale jestli chceš jezdit rozumně v terénu, tak by asi bylo rozumnější vyměnit celé kolo, takhle do toho budeš jen cpát peníze, kvalitního tam není nic.

      0 0
    • Mildee  

      Raidon, nic dražšího bych na to kolo nedával, každopádně si tím hodně pomůžeš. A nezapomeň na pumpičku

      0 0
    • Smazaný účet  

      Rozhodně doporučuji RST FirstAir. Perfektně citlivá, tichá, a naprosto bezproblémová vidlice. A potvrzuji úlevu od brnění rukou…

      0 0
    • tigermoth  

      Připojím se. Jelikož se vracím do rodné náruče Nízkého Jeseníku, budu místo grejvla skládat na věcech co jsou doma (GX 1×11, deorka brzdy, slx kliky a další capiny) pohodové 29 HT. Rám bude nový, RBčko 290 v XL. Měřím 189 cm a vážím 97 kilo (ale klesá). Jezdit se na tom bude turistika v tempu, nerad se plahočím, výlety tak kolem 100 km, prostě jako za blažených let na střední, když na to teď mám čas.

      Otázka zní – co tam nacpat za vidlu? Požadavkem je 29", 100 mm zdvihu, tapered krk, 15 mm osa, vzduch, nastavení aspoň odskoku. Vidle nejlíp nová, nebráním se ale ani pěkné bazarovce. Rebapyčo je asi první věc co člověka napadne, nicméně 10 klacků je pro mě dost, navíc už to není dual. Díval jsem se třeba na Axona , co si o téhle variantě myslíte? byl jsem dlouho zvyklý jezdit Epicony, na FR mám Aurona a je to s olejem super vidle, proto se SR nijak nebojím. Dřív jsem míval docela přehled, poslední dva roky jsem mi trochu utek vlak. Dík za rady.

      EDIT: Jakožto vysokozdvihový šlověk nejsem zvyklý zamykat, takže capinky jako RL milerád oželím.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.