• BezdaM

    Zdravím,

    chtěl bych se Vás zeptat jestli nemá někdo zkušenosti se silniční vidlicí Lapierre alu/carbon.

    Uvažuji o její koupi na stavbu.

    0 0
    • virtualcop  

      Vzhledem k tomu, že Lapierre jich v tomhle provedení bude dělat minimálně několik, plus tu bude určitě rozlišení na verze pro ráfkové a dále na kotoučové a třeba ještě širší gravel/CX verze na kotouče, tak dotaz úplně o ničem.

      Buď sem musíš dát přímej odkaz na konkrétní typ a nebo se smířit s konstatováním, že silniční vidlice s kombinací alu hlavy a karbononových nohou patří do levnějšího sektoru silniček, stejně tak podobné vidlice dělají prakticky všechny značky na trhu a obecně s vidlicemi nejsou obvykle problémy, které by stály za tento dotaz. Jsou trochu těžší a trochu méně tlumí/pruží, než ty kvalitní celokarbonové, ale hodně záleží i na provedení pro jaké kolo jsou. (třeba u těch celokarbonových, ale hodně masivních pro gravely, ten přínos pohodlí nebude tak markatní).

      Obecně Lapierre je slušná značka a nemá nějaké podstatné a zjevné problémy s výrobou a součástkami, takže bych řekl, že ta jejich vidle bude fungovat, tak jak má a stejně tak i obdobné vidlice od jiných značek. :)

      0 0
    • BezdaM  

      Jednalo by se o tento model

      https://www.eoshop.cz/…erna-3011431?…

      Jinak děkuji za reakci.

      0 0
      • virtualcop  

        Žádný problém nevidím – standardní alu/karbon vidlice s rovným krkem, bude fungovat, tak jak má.

        Tady navíc o litr levněji :)

        Pokud chceš takovouhle standardní silniční vidlici, vyplatí se trochu propátrat různé obchody a projet si s tímhle heslem vyhledávače – před pár lety jsem právě na Moolbike kupoval celokarbon Cannondale za nějakou hodně směšnou cenu asi 999,– či 1299,– (už si přesně nepamatuji).

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.