• Kubasin

Letošní sezónu jsem přešel na vilici tipu olej/vzduch a nemám s ní žádné zkušenosti.

Zatím jsem na ní najel cca 1500km a jsem z ní trochu nervózní. Na kluzáku je patrný drobný únik oleje a při zamčení není tvrdost 100%.

Anketa: Je to u tohoto tipu vidlic běžné, nebo je jedná o závodu?

0x
    0%
    11x
    100%
    0 0
    • Quik  

Neznám vidlici , která by se při zamčení drobet nepohybovala

0 0
      • R4YNE8  

Drive jsem mel XCM HLO a ta se pri zamceni ani nehnula.

Chod byl samozrejme mizerny, ale lock opravdu fungoval dobre.

0 0
        • metr-x  

A to je podle mě docela velká chyba,že se ani nehla.Měla by tam být nějaká rezerva,kdyby náhodou dostala nějaký pořádný úder.

0 0
    • lidumil  

Úplně jako pevná nikdy nebude, ale dá se na ní nastavit úroveň „tvrdosti“ locku.

0 0
    • Dlabka  

Dole na pravé noze je regulace locku. Modré točítko. Pokud to dáš na max, vidlice je při uzamčení opravdu skoro pevná. Já nepoužívám ale ani lock............

0 0
      • lidumil  

Na asfaltu lock není úplně od věci.

0 0
        • kubad  

taky sem si to dřív myslel a obhajoval, ale stačí trochu přitáhnout Lowspeed kompresi a Lock není potřeba, jedině snad při jízdě ze sedla :-)

0 0
          • lidumil  

Ji mám krátce, vlastně jsem ve stadiu zkoušení..... Low speed komprese je pomalé noření vidlice do zdvihu?

0 0
            • kubad  

jj

0 0
              • lidumil  

Se to tak chová. Chce to projet několikrát stejný úsek s různým nastavením komprese, tlumení a taky tlaku ve vidli, ale nějak na to pořád nebyl čas.

0 0
    • romann1  

Mám sice vidli Rock Shox SID Race 100,uzamykání z řidítek,ale i v uzamčenén stavu má ještě možnost nepatrného pohybu. Nicméně nehoupe se ani když jdu ze sedla do pedálů.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.