• robi.r

    zna nekdo tuhle vidlici???je kvalitni, nemuzu najit nikde o ni blizsi info,diky za odpoved..

    0 0
    • yeseteer  

      Omlouvám se, že tady vykopávám takhle staré vlákno. Hledal jsem v historii, hledal jsem na netu, ale nic moc se mi najít nepovedlo. Můžete mi někdo něco o téhle vidlici říct? Co se mi povedlo najít, tak údajně by se mělo jednat o Raidona, kterého americké značky (GT, Mongoose) přejmenovávají a montují na svá kola. Každopádně bych rád, kdyby se ozval někdo, kdo s tou vidlí má zkušenosti a může říct, jak moc velký shit to je. díky

      0 0
    • Mutant Marana  

      Total shit…Kup klasiku, RS, nebo Fox, ty jsou snad letama provereny ne? Proc pokukujes po srackach tohodle typu?

      0 0
      • yeseteer  

        Nepokukuju, koupil jsem ji společně s kolem … tak se snažím zjistit co jsem to vlastně koupil … Osobně mi docela vyhovuje. Mám ji se zdvihem 120mm a na mojí váhu (něco málo přes 70kg) se mi její funkčnost jeví jako dostatečná. Měl jsem možnost projet i lepší vidlice (lepší, nikoli špičkové) a nijaký výrazný rozdíl jsem necítil. Ale protože ji moc nešetřím (sem tam nějaké poskočení, prasácká jízda přes kameny nebo kořeny, schody), tak mám spíš obavu o její životnost.

        0 0
        • MlokCZ  

          Jak jsem psal výše k té tuhosti, podobné to bude k životnosti. Skareb také spoustě lidem nějaký čas vydržel při podobné váze jako máš ty. Sice se dost kroutil (a v tomto bude ta tvoje vidlice jasně lepší), ale vydržel.

          0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.