Vidle - Cerna 2012, 29, tapered, 15osa

12 nepřečtených
  • MichaelSimek

Nevi nekdo o nejaky kvalitnejsi vidli (stavim karbonovou 29 almu) s parametry viz nadpis. Proste u nas nic neni

Sid – bila

Reba – bila

Float – bila

Tower pro – bila

Nasel sem akorat Talas a Epicon, talas je trosku nad rozpocet a epicon nevim, sice to bf strasne chvali, ale pro me dost neznama.

0 0
    • MichaelSimek  

XMM taky bila

fakt nechapu co vsem hrabe delat/dovazet jenom bily vidle

0 0
    • BigKarel2  

Tak jí přestříkej na černo a dej nový polepy…zas tak draze to nevyjde, když to bude udělaný pořádně tak to nebude horší než origo a aspoň to bude originál…

0 0
    • BikeRider  

REBA se v černé variantě normálně prodává. Minulý týden jsem ji shodou okolností viděl v obchodě na skládaném biku, akže určitě jde normálně sehnat.

http://www.bezvakolo.cz/…erna-poplock

Epicon by měl mít pro rok 2012 nějakou vylepšenou verzi X1.

http://www.kupkolo.cz/…2012_z92026/

V černé se prodává i DT Swiss, Ale to už je asi taky mimo rozpočet :-)

0 0
      • MichaelSimek  

Epicon vim, spis nevim jestli ho na carbonovou almu chci :)

Reba jenom netapered, 9mm QR co ja vim, dodavatel rekl ze cerny 15/tapered vubec brat nebude

A to same XMM (DT Swiss) jenom bile u nas

Proste dodavatele v cechach se usmysleli ze bila se bude prodavat a cerna ne. Teda nektery jsou vsude takhle i na CRC atp

Jinak asi budu muset premyslet o prestrikani no, akorat bych si tipnul ze tim se trosku porusi zaruka

0 0
        • raf007  

Úplně ti rozumím, řešil jsem to samé, jen ne 15mm, nakonec jsem rezignoval a vzal bílou XMM, v černé se dělá jen 1 1/8 single shot.

0 0
        • scret  

na karbon.Almu bych dal bud DT swissa anebo Sida…

Bohuzel po ces.dovozci radeji nic nechtit…

Problem je sehnat napr. i Rebu 120mm na 15mm osu… kdo by cekal, ze by to nekdo mohl chtit ze?:))

0 0
          • MichaelSimek  

Jj, na tom nemeckym eshopu jsem sehnal skoro ideal co jsem chtel, cernej sid rlt, 15, tapered, cena 519e bez dopravy…sid tam bude ladit pekne

0 0
    • MichaelSimek  

Tak pro zajemce, sehnal jsem nakonec na best-bike-parts.de levnejs nez u nas a do 4 dnu doma.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.