Video z dalšího českého trailu

50 nepřečtených
  • Windblow

    http://www.youtube.com/watch?…

    Po shlédnutí vyplňte anketu.

      

    Anketa: Jezdíte na kole s helmou?

    ANO
    52x
    96%
    NE
    0x
    0%
    0x
    0%
    0x
    0%
    2x
    4%
    0 0
    • Vilém  

      A ty me budes skolit o mem pristupu:)

      0 0
      • Windblow  

        Copak? Kde vidíš chybu?

         
        0 0
        • Vilém  

          Ukazkova laska k prirode, k tomu aby po nas nebyla potopa ap. Zamet si pred vlastnim prahem a pak nekoho poucuj.

          0 0
          • Sandrushe  

            nejak moc nechapu tve poznamky, muzes prosim osvetlit, o co konkretne ti jde?

            0 0
            • Vilém  

              Zakladatel threadu vi o cem mluvim a ja se k tomu nehodlam dale rozepisovat.

              0 0
              • Windblow  

                FR trať schválená správcem lesa, myslivecký chodník. Nechápu, proč se stále do někoho navážíš a neznáš souvislosti.

                0 0
                • Vilém  

                  Protoze se mi takovyto pristup k prirode nelibi, tot vse.

                  0 0
                  • Windblow  

                    Rád bych tě pochopil, ale k tomu potřebuji tvůj názor na teréní cyklistiku. Co je podle tebe dobře a co špatně? Jezdíš v lese po cestách, pěšinách a turistických značkách? Co schválené FR a DH tratě? Asfaltování hřebenovek?

                    0 0
                  • Sandrushe  

                    ano, o tom co se ti nelibi, uz tady z nekolika debat asi vsichni vime. vis vileme, taky se mi nelibi, ze povidas spoustu nehezkych veci o tom co kdo dela spatne, ale dokud s tim neco neudelam ja nebo nekdo jiny, budes to asi delat dal.

                    temahle recma nic nezmenis, jsi jako mimino, ktery chce ukrutne spat ale jediny co umi udelat je velmi hlasite brecet ze chce spat. ageisticky reci nesnasim, ale u tebe mi to proste neda, snad z toho jednou jako to dite vyrostes a bude lip a treba nam vsem pak ukazes, jak se to ma spravne delat :)

                    odmitam se s tebou opet hadat, predpokladam, ze ty nic menit nechces, potom nevidim jediny duvod, proc se navazis do lidi, kteri jsou aktivni. pripada mi, ze jen zamerne vyvolavas takoveto hadky a „debaty“, aby jsi ukazal lidem, jaci jsou v cembe hulvati a ignoranti, ale vez, ze minimalne ja ti k tomu jiz nedam jediny duvod, a doufam, ze ostatni take ne. nevim, kde se bere tva nevrazivost, a zda se mi, ze temito debatami se jen stupnuje, i kdyz nevim proc :(

                    0 0
                    • Vilém  

                      Protoze nemam rad fanatismus s jakym tu stale propagujete a hajite cembu, min ci vic otevrene naznacujete, ze kdo nesdili vase nadseni a nazory tak je divnej atd. Vsak moji reakci sis mohla precist ve fotogalerii, takze to nehodlam dale rozvadet. Proste lituju, ze i pres svuj odpor k jakymkoli kolektivnim aktivitam a spolcovani jsem do jejich rad take vstoupil. Priste uz takovou chybu neudelam.

                      0 0
                      • Windblow  

                        Organizovanost moc nemusím, raději jezdím, než tlachám a ti, co mě znají ví, že fanatický čembista rozhodně nejsem. Občas uspořádám nějakou bike akci a do čemby nikoho netlačím. Myslím, že je za vedením a několika členy vidět kus práce. Nechápu, proč jsi do čemby vstupoval, když motto znáš…MÍT KDE JEZDIT

                        0 0
                        • Vilém  

                          Nejsem si jisty zda to heslo vubec existovalo v dobe kdy jsem vstupoval, ale to by sis mohl overit o nejakych zastupcu Cemby. Opravdu koncim s diskusi, nemam co dal k tomu dodavat, ani me to nebavi.

                          0 0
                          • mr.antik  

                            už se perou, už se perou…

                            Každý máme své názory, já taky a nikomu je zas tak moc nenutim…

                            0 0
                      • Sandrushe  

                        no dobre, ale to ze cemba nevyhovuje tvym predstavam, preci neni vina cemby, ona nemuze plnit prani vsech clenu, kteri je navic ani nevyslovi, ba co vic, aby se pricinili o to, aby byla takova, jakou ji chteji mit. sam tedy rikas, ze je to tvoje chyba, kterou jsi udelal, proc ale cemba ma pykat za tve chyby tim, ze ji ted budes v takovychto debatach ocernovat a vyvolavat hadky? pokud jsi udelal chybu, musis za ni nest odpovednost ty sam, kdyz udela chybu cemba, ver, ze si to taky bude muset sliznout sama a sama to napravit a nebude kvuli tomu plyvat ohen na vsechny strany. me opravdu mrzi, ze nejsi ochoten videt nic jineho nez fanatismus (i kdyz to nechapu, ale tak to holt je), ale myslim, ze by uz mohlo byt na case, aby jsi se s tim sam vyporadal a cembu do toho dal netahal. ok, cemba pro tebe neni vhodna, nesdilis dal jeji nazory a smer, kterym se ubira, ale nemyslim si, ze ti jakkoli tahle organizace krizuje cestu a kazi tve plany, aby jsi ji musel zatahovat do svych osobnich sporu. proste cemba jde svou cestou, ty jdes svou a neni duvod, proc na sebe navzajem musime kydat hnuj. doufam, ze souhlasis, a muzeme to timto uzavrit…

                        0 0
                        • Vilém  

                          Tak prave ted mi prisel mail potvrzujici me vystoupeni z teto organizace. Uz se k vam nebudu vyjadrovat.

                          0 0
                          • marapara  

                            To je dobře, že jsi vystoupil. Já v čembě nejsem, tak to napíšu nestranně.

                            Četl jsem tvoje narážky. Ty nedokážeš nic konkrétního, jen kydat hnůj. Pokud ti něco nevyhovuje, tak to přece nemušís dělat, nemusíš v té oraganizaci být. Máme svobodu, můžeš si dělat co chceš, pokud tím nebudeš omezovat někoho druhého. A taky si čistě jen svůj názor můžeš nechat pro sebe a ne pořád na někoho ukazovat prstem. Takového člověka jako ty, fakt nechápu. Sandrushe to napsala fakt dobře.

                            0 0
                        • Windblow  

                          výborně řečeno (napsáno)

                          0 0
                  • Radek Broz  

                    Mě by zajímalo, na čem jezdíš ty a v čem je to podle tebe k přírodě „lepší“.

                    0 0
            • Windblow  

              Zde vznikla jeho nevraživost.

              http://bike-forum.cz/…l-12947.html

              Nechápu. Lidi se bouří, že lesáci na hřebenu udělají takovou paseku a Vilém se začal navážet do Blackovy práce a propagandy čemby.

              0 0
              • Fak  

                hustej typek ten Vilda :D

                0 0
              • Black knives  

                Nevraživost jistě nevznikne na základě několika vět. Každému, co jeho jest.

                0 0
                • JSt  

                  ja ti to uz nekde psal, ze obcas mene znamena vice. ty porad jen valis singltrek, singltrek a ja kopu a beskydy a motorkari fuj a lesaci fuj a… porad dokola. mne (a podle nekterych reakci tu na foru nejen mne) to pripada uz usmevne. dovedu pochopit, ze nekoho to i popudi… aby nevznikla mylka, tak clenem cembala jsem. v zasade mam na mtb u nas stejny nazor jako ty, zbytek cemby. co se mi nelibi, tak tvuj zpusob propagace jako podomni obhodnik. je to hrozne vlezly, a budu se opakovat, nedivim se, ze nekoho tim znechutis. zkus se nad tim zamyslet ;-). dik

                  0 0
                  • Black knives  

                    Předveď, ukaž, jak se to dělá líp. Propagace je vyzdvižení „produktu“ nad jiné. Reklamou,ve které se to té věci mluví. Ta musí zaujmout. Nejlepší reklamy bývají jedněni vyzdviženy,druhými nenáviděny. To je daň za kontroverznost. Nedal jsem nikde slib, že se stanu vzorem,jako Mirek Dušín..Dělám co dělám,jak nejlépe to umím. Ukaž,dělej singlu reklamu lépe.

                    0 0
                    • Jenda  

                      ty to ne uplne chapes – i z dobry reklamy pokud ji je moc se chce casem grcat – tedy opravdu mene je nekdy vice – myslim ze slohovych cviceni na tema kopu singl a to je nejlepsi jsi tu uz napsal tolik ze dalsi 2 roky na dane tema nemusis psat nic:-)

                      0 0
                      • Black knives  

                        Myslím, že chápu onu kritiku velmi dobře. Přesto, nemusím s ní souhlasit. Pověz, kdo se tady intenzivně věnuje propagaci MTB stezky? Nikdo. TK už tu měsíce nic nenapsal, a Slavík tak akorát píše o tom, jak pravda a láska vítězí nad lží, a nenávistí. Já nevěřím na to, že je možné něco nové prosadit bez kraválu, a křiklounů. Vždy budou tací, co jim stačí, že ještě na jejich bikoviště nedošlo. Pokud ti vadí moje příspěvky o singlu-nečti je.

                        0 0
                        • Jenda  

                          ano ja je ve valny vetsine nectu, myslim ze TK tu nic nepise protoze tady to je ztrata casu- povedomi o cembe je na BF dostatecny – kdo chce uz vi jak si tu informace najit, to samy plati o Speedym . Proto mi tvoje urputna propagace na BF prijde jak mit vylepenj bilboard na praci prasek ve fabrice ktera ho vyrabi. Proste kricis hezky ale ne na uplne nejvhodnejsim miste a ono i ten krik kdyz je ho moc tak skodi protoze vsichni pak uz vnimaji to ze kricis ale ne co.

                          0 0
                        • Jenda  

                          jeste doplnim ze obcas by ses taky mel ridit svoji posledni vetou – ne vsechno je nutny cist ne na vsechno je nutny reagovat – cim vic se s hovnem mazes tim vic smrdi

                          0 0
                          • Black knives  

                            Má to logiku, co píšeš. Nenže, nestačí to. Je logicky nejjednodušší plynout s davem, nevyčuhuvat. A mezi bikery psát o MTB stezce je vážně prohřešek. Jistě, můžu být zticha. Já singl nepotřebuju-mám ho okolo dost. Nebudu ani tiše stát s příručkou singltreku u cykloshopu, jak to dělají jehovisti. Nemusím psát vůbec nic, už jsem i tak dost otrávený z těch negativních ohlasů. Takže si budu dál upravovat staré stezky pro bikování, ale nedozvíte se o nich. Je mi fakt líp s mačetou, než s plky u monitoru.Jsem tu jen pro to,že zrovna mám nemocenskou. Ještě poznámka. Budu to dělat,a i když tu čemba bude,či nikoli. Dělám to už 18let,a budu dál,pokud to zdraví dovolí. čemba je tu rok.

                            0 0
                            • Jenda  

                              nejde o to splynout s davem, jde o to ze kdyz jsej presvedcenej ze je nekdo demagog kterej placa nesmysly muzes se vuci tomu ohradit ale nema smysl se ho snazit presvedcit – jeho nepresvedcis ale svoji reakci ukazes ostatnim ze pravda muze byt i jinde nez demagog tvrdi. kdyz se s nim zasnes dohadovat a budes ho chtit mermomoci presvedcit driv nebo pozdeji sklouznes na jeho uroven – pokud to pak nekdo nezucastneny cte prijdes mu jako demagog nebo fanatik i ty.

                              0 0
      • jerrry  

        teda me asi neco uniklo, nejaka souvislost nebo co, ale todle je pro paradni cesta. Tam bych se rad projel a asi bych to i sjel. Coz me na tom laka :-)

        Moc teda nechapu co je spatne, obzvlaste pokud nejake nutne upravy byly delany se souhlasem majitele.

        0 0
    • XC-biker1  

      Kde to je? Vypadá to hodně pěkně :)

       
      0 0
    • xetron  
      1. je to super
      2. je to úžasné
      3. kde to je?
       
      0 0
      • jan 2  

        Vilém je příliš zapálený šílenec ale neberte mu jeho myšlenky ( i když je neodbytný a příliš horečnatý). Nechápu proč tolik povyku kvůli tomuhle videjku. Zase jen další jízda předem upravenou a připravenou tratí. Nic ohromujícího, nic znepokojujicího – prostě nuda. Jsem zvědav kdy tito lidé ukážou ty překročené hranice běžného bikování, kde standartní xc biker na ht končí. Kdybych neznal věk autora považoval bych to za Bravo story náctiletejch trotlů – takhle se jen trošku divím, ale neodsuzuju, každej ať si dělá co chce.

        0 0
        • jan 2  

           jo a po zdrcující pusince na závěr chybí jen venezuelské titulky nekonečné telenovely :))))))))

          0 0
        • fousek  

          Asi to neni o tom najit teren kterej by XCckar nesjel, je to o tom ze si dobre zajezdi a vetsinou se moc neresi jestli to jel nekdo na DH fullu nebo na XC chrtim HT. Jeste poznamka, kamera dost zkresluje a mozna by ses divil jak je ta trat narocna (nazivo sem to nevidel, ale nektery useky mi neprisly uplne easy)

          0 0
      • Windblow  

        Bradlo u Uničova, pohodový sklon, lehký trail, jen 2 skoky cca ze 2 a jeden z 3 a 1/2 výškových metrů.

        0 0
    • forbidden  

      Kde to je? Tohle je pro me idealni trat, to sjedu v pohode na mym HTcku.

      0 0
    • Tušnak  

      Paráda!!! skělý biking a parádní videjko!

      Jo a já teda mám přilbu na hlavě, ikdyž snáším kolo po schodech z bytu:D

      0 0
    • daymaker  

      Takové hopsy hopsy… Hodnotit to nebudu, neb to přes video nejde. Až po sjetí si každý musí udělat názor. Četl jsem rozsáhlé „hádávé“ diskuze ohledně singlů a čemby. Mě osobně to připadne trochu legrační. =) Takový don Quichotský boj s mlýny. Když chce někdo stavět tratě (legálně!) a má k tomu možnosti, proč ne? Když na ty tratě někdo nechce jezdit, ať nejezdí. Když někomu psaní připadá jako propaganda, ať to nečte. Letáky na nás Čemba ještě nezhazuje. =) Co se týče asfaltu v lese, jako bikera mě to taky neskutečně žere, ale zase chápu, že lesákům, kteří tam makají, je to u zadnice. Potřebují někde jezdit. :-( Doufám, že ještě dlouho bude tolik nedotčených lesíků, jako dosud. Bajku zdar…

       
      0 0
    • cat  

      vypada to hodne dobre, az se rucka uzdravi, mozna bych se i prijel podivat..jak je daleko od brna bradlo?

      0 0
    •  

      666er for ever!

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.