• speedy gonzales

    Tak jsem si dal zalezet a dal do kupy video z bajkovani ve Walesu. Nadherna zeme, ktera micha kouzlo starobylosti, dechberouci prirody a skvelych trailu…

    mrknete tady

     

    Mimochodem jedname s Kudrnou, ze bysme na tyto mista mohli udelat pristi rok zajezd. Tak kdyztak hodte do aknkety, jestli by vas to lakalo.

     

    Anketa: Uvazovali byste o ucasti zajezdu na velske traily?

    11x
    52%
    8x
    38%
    1x
    5%
    1x
    5%
    0x
    0%
    0 0
    • Radek Broz  

      Kámoši tam zrovna jsou – závidím!

      0 0
    • Lišák  

      Až našemu skoro ročnímu „bikerovi“ bude tolik, co tom malému bikerovi na videu, tak bychom rádi jeli. Takže pokud Kudrna zařadí zájezdy na singly do své standardí nabídky, budeme do budoucna rádi.

       
      0 0
      • Radek Broz  

        Co je lepšího na tom jet organizovaně s nějakou cestovkou?

        0 0
        • Lišák  

          Pro mě je to s cestovkou do Walesu lepší, protože neovládám angličtinu. Další věcí je průvodce, který zná dobré trasy v daném místě. Zvláště pokud jedeš s děckem, tak je fajn vědět, že trasa bude jetelná i pro něj. Letos jsme byli na Šumavě s vozíkem. Protože jsme nevěděli, jak která cesta vypadá, tak jsme občas museli vozík i přenášet atd. Když jede velkej bajker a najednou není cesta, tak dá kolo na rameno a nějak se dál dostane. Malej bajker je na tom hůře…

          0 0
          • Radek Broz  

            S děckem a bez jazyka asi jo – mě jen překvapila touha jet někam organizovaně a dokonce si za to zaplatit.

            0 0
            • Lišák  

              Njn :-/ Jinak Kudrna je fajn. Brácha s ním byl několikrát v Rumunsku, v Banátu, a dost si to chválil.

              0 0
              • Krocan  

                v Banátu?:-)

                tam jezdí občas(párkrát ročně) moje máma:-)

                prej se tam na zimu dělaj sněžný řetězy u místního kováře protože ty kupovaný to nepřežijou:-D

                jezdí tam za něma(ale ještě častějc) Ivo Dokoupil(jinak Fík) a teďka tam v tom Banátu myslim šijou ňáký panenky kerý potom tady v ČR máma prodává…samozřejmě zisk de do Banátu páč sou tam na tom finančně mizerně(zavřeli důl a chlapi přišli o práci)

                0 0
        • Tušnak  

          Tak třeba proto, že my jsme zrovna letos s Kudrnou byli v Rumunsku a bylo to super. Průvodci tě provedou ověřenýma cestama, které opravdu stojí za to a tobě pak odpadá starost s plánováním tras, jídlem, hledáním místa na kempování a tak.

          Stejně jako vy organizuje RB Camp a provedete lidi po Vašich trailech a ukážetejim spoustu vychytávek, které by jen těžko sami hledali, tak i proto je podle mě super jet do ciziny právě s Kudrnou, ještě k tomu, když to mají tak parádně organizované a vychytané.

          0 0
    • Aja  

      Ja bych urcite usporadani zajezdu uvital!

      0 0
    • treatt  

      Hm, to vypada na dost slusny trip…video mas moc krasny

      0 0
    • ceo  

      Supr video. Nádhera. 

      0 0
    • vojtechposmourny  

      Fakt hezký.

      0 0
    • Tušnak  

      video je výborné bikování to musí být naprosto super!

       
      0 0
      • Black knives  

        Bikování,holt jako od toho nejlepšího dizajnéra treilů na světě. A tím pro mě Dafyd Davis je. Ale co je super, to video je krásné,klobou­k dolů.

        0 0
        • miki  

          Tam to ale vypadá že dizajnérem je sama příroda.

          0 0
          • speedy gonzales  

            designerem ceho? trailu nebo jejich okoli?

            0 0
          • Black knives  

            To je smysl singltreku. Když na něm jsi,ani tě hned nenapadne,že je velmi pečlivě trasován,a vkomponován do krajiny. Jako když dělá zahradu zahradní architekt. Tohle je taky veliké umění. Věnuju se stavbě singltreku už hodně let,a není to jednoduché.

            0 0
    • mr.antik  

      Radši bez cestovky, moc pěkný terény. Kup si prosim stativ, pak by video nemělo chybu.

      0 0
      • speedy gonzales  

        nejsi prvni kdo mi to rika:-) maly stativ sem mel celou dobu v baglu. ale asi bych zesilel, kdybych ho mel furt vytahovat.

        ale asi s tim fakt neco udelam

        0 0
    • rock  

      Jo moc pěkný. Jak to tam funguje ? Vůbec si nedokážu na takových stezkách smíšený provoz a nedajbože v obou směrech (alespoň ne v takové hustotě, jak je běžné v kterémkoliv turistickém centru u nás). Takže jednosměrky a „only for bikers“ ?

      Ad zájezd: peníze až v první řadě, takže záleží na ceně. Ale určitě bych se nad tím přinejmenším zamyslel.

      0 0
      • speedy gonzales  

        jak pisu vyse, byli jsme ve dvou destinacich – (destinace v tomto pripade znamena sit stezek v jednom z nijak velkych udoli velsske vrchoviny v peknem zapadakove)

        na zadani lesniku a pozdeji potazmo take velsske vlady, jsou od pocatku planovane a realizovane tak, aby prilakaly co nejvic lidi. pritom rekreace musi byt maximalne ohleduplna k prirode a nesmi omezovat lesni hospodarstvi.

        obe lokality maji neco pres 100km trailu (mix singlu a lesnich cest). jsou zamerene predevsim na bajkery, ale najdete tu take stezky pro rodinne vychazky, detske okruhy, stezky pro invalidy a podobne. navstevnost je tu pres 150 000 lidi rocne, pritom je zajimave, ze sme za 3 a pul dne (z toho 2 vikendove) na trailech potkali celkem 4 (!!) lidi. u visitors centra, od ktereho se rozbihaji vsechny traily, jsou uvedene doporucene smery jizdy (protoze to nedava naopak smysl, vsichni to dodrzuji). v coed jsou to stezky jen pro bajkery, v penmachno na ne muzou i pesi – z cehoz pekne vyplyva, ze neexistuje zadne singltrekove dogma jednosmerny nebo obousmerny, sdileny nebo vyhradne bajkersky, takovy nebo makovy… proste se detailne promysli kde, proc, pro koho, …a usije se na miru co nejlepsi reseni.

        0 0
    • rorys  

      určitě bych taky jel, jen je třeba to vědět dopředu ať to domluvím doma s polovičkou :-)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.