Velikost u Santa Cruz Megatower 2024+

5 nepřečtených
  • Wrist

Ahoj, rozhodují se u SC Megatower mezi velikostí M a L. Měřím 180 a mám kratší nohy delší trup, vyhovují mě spíše kola s kratším Reach, které jsou hravější a ovladatelnější na skocích. Může prosím někdo kdo jezdi tento bike v M nebo L sdílet svoje zkušenosti?

Předem děkuji

0 0
    • suslos  

Ahoj, mam 177cm, delší nohy a Lko uplne s přehledem. Na Mku bych jezdit fakt nechtěl.

0 0
    • SOBYS  

Taky myslím, že Lko bude akorát. Santy mají trochu kratší reach.

0 0
    • MirosPikos  

Lko bude fajn, Santa bývá spíš menší. Já sám bych musel mít XL, protože na kamarádovo L se moc dobře neposkládám. 186 cm a kratší nohy.

0 0
    • goofy  

Při 180 cm určitě L.

Sám mám 187 cm a delší nohy, a Bronsona (hodně podobná geo mi přijde) jsem vzal L. ALE! Mám ho jako univerzála na všechno a XL mi v posedu přišlo už hodně dlouhé na nějaké výlety, a na to blbnutí po lokálních trailech jsem chtěl kratší kolo. Na XL bych se taky poskládal, a jezdit primárně v bikeparcích, tak bych bral asi XL – měl bych těžké rozhodování.

A abych to zkomplikoval – Tallboye bych bral určitě XL, bo XC kolo, a nového Bronsona asi taky XL, protože kolmější sedlovkou docela výrazně zkrátili posed. Tam bych si musel na ten rozvor holt zvyknout. ;-)

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.