Velikost treter Specialized Rime

8 nepřečtených
  • geronimo.1

    Chci si koupit svoje prvni tretry a po hodinach loveni po netu jsem si vybral Rime od Speslu. Kdyz jsem je na prodejne zkousel, tak jsem nejdriv vzal vel. 41, stejne jako mam vetsinu ostatnich bot a treba i v prosinci kupovany lyzaky. Ty byly ale zoufale maly, tak ze zkusim 42, ktera ale na prodejne nebyla. Obul jsem tedy 42.5 a to uz bylo lepsi. Zdalo se mi ale, ze tam mam prilis volnyho mista pred palcem. Boty jsem zkousel ve dve hodiny odpoledne v klimatizovane prodejne a s tenkymi ponozkami, s kterymi bezne jezdim, takze si myslim, ze kdyz bude horko, noha se muze jeste trochu natahnout. Trochu tedy tapu jakou velikost zvolit. Jak moc mista bych tedy mel mit pred palcem v tretre?

    Anketa: Jak moc mista bych tedy mel mit pred palcem v tretre?

    0 0
    • mastihuba  

      mám je měsíc a zlatý sidi. :) Na velikost opatrně. Bota se rozjede do šířky a i přes silnější utažení kolečka se jim vyzouvá pata. Za mne palec dolu.

      0 0
    • black.horse  

      Mám je cca 3/4roku a maximální spokojenost. Chtěl jsem je jako am/en botky s možností chůze a tlačení ale nechtěl jsem žádné kecky a požadoval jsem aspoň nějakou rozumnou tuhost na jakou jsem byl zvyklý z Spešl Comp. Tuhost je cca stejná, podrážka umožnuje chodit. BOA mi maximálně vyhovuje na dotažení, protože s přezkou na Compech to předtím nebylo ono a kolikrát jsem radši měl volnější botu. Na rozdíl od Compu se mi nevyzouvaj v prudších kopcích při tlačení. U palce mám na délku cca 7–9mm místa, ale vůbec mi to nevadí, mám aspoň 4–6mm u většiny bot, těsnější by mi spíše vadilo. Podle mě obecně to jak Ti sedne oblečení je hodně individuální věc a každýmu to vyhovuje jinak. Takže názory ostatních klidně vyslechni, ale rozhodni se dle svých preferencí a pocitů…

      0 0
      • mastihuba  

        Já měl s tím boa hned po vyndani z krabice problém a i když teď už funguje dobře, tak to zanechá smouhu na dojmu. Vem si můj pohled na burmy v jiným vlakne. :) já mám obecně specialized zapsanej že marketingem na topmodelech, který chodí skvěle protlaci mezi lidi obrovský množství zboží, který u jiných značek za stejnou cenu koupíš v lepší kvalitě.

        0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.