Velikost Rámu Rock Machine , výška 186cm

4 nepřečtené
  • uznevimcovymyslet

Ahoj, prosím o radu zkušenější. Vybral jsem si elektrokolo Rock Machine TORRENT INT E70–29 B.

https://rockmachinebikes.com/…silver-black

Poslední věc před pořízením je, jakou zvolit velikost rámu. Prosím o ty co tento ebike mají, popř. mají jiný Rock Machine, nejlépe Torrent. Jaká je vaše výška a velikost rámu.

Moje výška je 186 cm a 105kg. A váhám mezi L a XL. Seděl jsem na Torrentu E50–29 na Lku i XLku a vůbec z toho nejsem moudrý (Lko mi přišlo ovladatelnější, ale samozřejmě kratší a bojím se na delší tripy, aby nebylo malé. Na XLku se mi taky nejelo špatně, ale je malinko hůř ovladatelné, pocitově trochu pohodlnější).

Dle tabulek jsem přesně mezi L a XL. V příloze tech. parametry a geometrie.

Děkuji za rady

0 0
    • Tomcat  

Chápu, že to je pro Vás hodně peněz. Ale i bez elektro osazení to kolo má vybavení kde řešit ovladatelnost je pošetilé.

Pro takového chlapa ( 100+ kg) má dost nevhodnou vidlici a i zadní osu. Obzvláště pokud neplánujete brzo kupovat nové nebo vysypat několik tisíc do mimozáručního servisu.

To kolo za tu katalogovou cenu je tragický , možná 40 až max 50 .

0 0
      • uznevimcovymyslet  

Díky za rady. To kolo nebudu kupovat za katalogovou cenu. Plánuju s tím spíš delší výlety(běžný terén a cyklostezky), proto je pro mě spíš důležitý pohodlí než ovladatelnost. Zatím se přikláním k XLku, ale zajímal by mě názor někoho, kdo Rock Machine jezdí.

0 0
        • Tomcat  

To jsou obecné fyzikální vlastnosti bez ohledu na značku kola a trochu dotaz …Pane Lorez uvezu to?…

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.