VDO MC 2.0 WR nebo VDO MC 2.0 WL

3 nepřečtené
  • pee.tr

    Ahoj, máte, prosím, někdo zkušenosti? Po čem raději sáhnout? Doposud mám VDO X2 s drátem. Ale kromě rotrženého držáku kdysi hned po koupi (reklamace) jsem už druhou kabeláž vyhodil, když začla předloni v létě zlobit až přestala jít téměř úplně. Zdálo se mi napřed, že necvaká v čidle po přejetí magnetem, ale po demontáži zas cvakalo… No a poslední týdny se výpadky měření začínají znovu objevovat na další kabeláži a dnes mi znovu napraskl držák. Takže to je téměř každý rok a půl jedna kabeláž, přičemž nikde se nešoupe, nenatahuje, neláme, je volně obtočena kolem bowdenu, nechápu to. Mám ho na dvě kola a nyní jsem pořídil třetí (2× 26" MTB + silnice, takže by mi dva průměry kol vystačily). VDO se mi líbí displayem, méně už způsobem uchycení. Přesto přemýšlím o novém VDO. Jde mi o to, jestli mají oba v názvu tématu jmenované modely stejné funkce (z popisu na eshopech si nejsem úplně jist) a pak taky o zkušenost uživatelů s kvalitou přenosu signálu ať už kabelem (viz. i mé popsané problémy) nebo bezdrátem (už jsem viděl tachometry, co „jedou“ samy v kanceláři na stole rychlostí 85km/h). Kromě toho na novém MTB s Rebou a Stingy už je vzdálenost čidla kabelové verze od magnetu bez nějaké ubastlené podložky pod čidlo nepoužitelná. Na Epiconu s Fulcrumy to ještě na cca 0,5cm reaguje, ale na Rebu by už i z tohoto důvodu lépe vyhovovala bezdrátová verze s delším čidlem. S čidly na tři kola by bezdrát byla o dost větší investice, protože drátová verze mého X2 má kabeláž shodnou s MC 2.0, ale pokud by byla 100% funkčnost a slušná výdrž baterie, tak bych do bezdrátu šel. Můžete někdo poradit? Díky a sorry za mega článek. :-)

    0 0
    • se-se  

      bezdrátovou verzi mám pár dnů – byly problémy s přenosem – vyřešilo to jiné uchycení vysílače (viz historie). Funkce obou verzí jsou podle prospektů stejné

      0 0
    • iron.hide  

      to je neskutocne ze taky kvalitny nemecky produkt ma stale take na hovno drziaky. mne sa tiez urval drziak na vdo mc 1.0 uz tusim na druhy den pouzivania.

      najlepsi drziak ma imho blackburn delphi rada 4 az 6, navyse tam funguje aj bezdrat na 100 percent

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.