Váš názor na silničku Specialized Allez C2 2012

15 nepřečtených
  • Kysky

    Ahoj, chci si koupit toto kolo a tak bych se Vás chtěl zeptat, jaký na něj máte názor? Nebo máte někdo dokonce zkušenosti? :-) Díky za každý poznatek :-)

    0 0
    • Payia  

      No neni to zadna slava, proste velkoseriovej hlinikac vyrabenej v Cine – podobna vetes jako hlinikace Trek, Giant, Merida a spol. Na vylety do 50km v pohodovym tempu je to jedno, pokud chces jezdit vic a treba trochu sportovne, tak bych hledal neco jinyho.

      0 0
      • Milvus888  

        specialized je TAIWAN !!

        0 0
        • ememem1  

          no ste obaja zjavne odbornici k pohladaniu. este mate nejaku inu zaznamenania hodnu mudrost?

          0 0
        • Payia  

          To neni a navic je to jedno. Driv tyhle velkoserie vyrabeli v cine a lepsi jakost se na taiwanu hazela do laku a za vyrazne vyssi cenu posilala dal (bylo na nich made in taiwan / USA / Italy – proste cokoliv, tahle poznamka neznamena vubec nic). Nezda se to, ale u tehle low-end ramu stoji lak nekdy i vic nez surovej ram, proto si nikdo nedovolil nechavat lakovat u cinanu cely serie a pak vyhazovat kusy s krivyma patkama atp. Dneska uz cinani dost pokrocili, ta kvalita je rozumna, takze ty hlinikace uz se v cine delaji komplet vcetne laku.

          0 0
        • king-bike  

          stejne jako 99 procent dalsich znacek chytraku

          0 0
      • raceman  

        to je tohle? http://www.axitbikes.eu/index.php…

        to je i za tech 14,5 drahy jak svina ne? :)

        0 0
        • ememem1  

          no neviem, trocha som to zle preratal na E ale pokial teda hlada nieco okolo tych 500–600E tak potom ani ten canyon nepojde. v tom pripade mi ten spesl ako uplna zufalost neprijde. mozno este napr. ale moc velky rozdiel v pomere cena/vykon to nebude ak vobec nejaky. ak bude chciet nieco aspon na tiagre tak jedine asi vypredaje, tazko povedat konkretne.

          0 0
      • Luigi1  

        Kupoval jsem ho přítelkyni, za cca 14 tis. nové. Za ty prachy nic lepšího nového nekoupíš, pokud chceš alespoň nějakou značku. Je to ale úplný základ, za ty peníze nemůžeš chtít zázraky. Můžu porovnat s Pellsem, co měla před tím a zpracování je úplně někde jinde, zabroušené sváry, lak, atd. Ale je dost těžké. Není to ani tak rámem jako zbytkem, kola, sedlovka, představec, …, všechno je to poctivé „železo“. A je to vyráběný na Taiwanu, žádná Čína.

        0 0
      • ToBla  

        Giant prodá v Číně 800tisíc kol za rok, Merida 400tisíc. Je jasný, že to nebudou dovážet a vyroběj v místě. Co se týče Evropy, tak drtivá většina kol je z Taiwanu, na čínu je dampingový clo a kola z Číny (mimo kola pro hypáče a dětský kola) se vůbec nevyplatí dovážet. Jinak třeba Trek řady 8000 nebo Elite a Giant XTC patřej k tomu nejlepšímu co se dá koupit v alu provedení.

        0 0
    • ememem1  

      v tejto cenovej kategorii by bolo lepsie za pozriet po niecom inom napr. canyon a pod. ked spesl tak z hornych poschodi, tieto middle a low endy su u tychto znaciek su z hladiska pomeru cena/vykon neni moc vyhodne.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.