Vanocni vecirek Praha 12.12.2007 part 2

146 nepřečtených
  • lempl

Cas besidky se neuprosne blizi a v threadu „Vanocni vecirek Praha 12.12.2007“ (part 1 ;o) sem nenasel kdy, kde se besidkari, kdo, s kym a jak a za kolik :D:D:D:D:D:D

uz se moooc tesim predloni to bylo super a myslim ze se muzete tesit na nove clenky b-f (neci napovidat, ale pride lempl(ice) :P )

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • jecnak  

Michale, zamkni to tu pls, uz je tam plno. Kazdopadne si myslim, ze jsem te zval. Stacilo se zeptat.

0 0
    • lempl  
      1. bych zacal tim ze sem se ukliknul pri hlasovani:X
      2. odpovidam sobe tim myslim obecne vsem
        • nevedel semjak to je, pozvani vim ale nevedel sem ty pocty lidi.. chtel sem vzit 2 kamosky budouci bajkerky, ale nevim jestli zacnou s kolem, pac pro ne mozna nebude dost mista (narazim na fakt ze zidle se vzdycky nekde decentne uzmula o to vetsi byla sranda-v predeslych rocnicich)

tak nevimjestli tam pridu, jestli s nima…:( btw nevim jestli je to tak nepochopitelny ale znam jen lempla a pak Lempla co prodaval „muj“ ram ale to je jina histerie…

0 0
      • lempl  

jeste sijednou sam zareaguju, myslim ze timhle vlaknem se uroven zaaas tak moc nedegraduje ikdyz naka stanova mestecka.. . vyvolavaji ruzne myslenky … treba bikechalange… pride mi ze to zapada do kategorie srazy tak to tuje pravem…

0 0
      • cabbage  

„narazim na fakt ze zidle se vzdycky nekde decentne uzmula o to vetsi byla sranda-v predeslych rocnicich“ – tim sem taky argumentoval – ale prej Nééé a sprostě Néé! ^_^

0 0
        • jecnak  

Vis na co se tesim? Az neco nekdy zorganizujes ty.

Az pujde kolem Arestu zeptej se jak moc plna je na stredu hospoda.

0 0
        • McBlacky  

hele už jsem byl na hodně srazech BF, vždycky přišlo minimálně o 30% lidí víc než pozvanejch a pokaždý se to vyřešilo… já bych tohle neviděl jako problém.

0 0
          • jecnak  

Ba ne, kdo neukaze pozvanku dostane cernej puntik!

0 0
          • Medunka  

ne pred vanocema kdyz pred tebou otevrou diar a mas tam na kazdy den akci o 20 – 40 lidech To tu zidli muzes hledat jak chces

0 0
    • lempl  

ok ted by to bylo zrale na to zamknuti jestli nekdy tak ted pac se tu uz nic kloudnyho neresi… jen rejpe ale neudelam to… spis by me zajimalo jestli na do toho arestu nekdo pride:( me je jedno kam, ale ci aby tam bylo nejvic lidi se kterejma se dobre pobavim…

0 0
      • jecnak  

Neprijde, cele je to bouda, opravdovy vecirek je ve stanovem mestecku v Kinskyho zahrade.

0 0
    • MITY  

ÁÁÁ, do řitě, proč zrovna já musim bydlet tak dááááleko od Prahy a proč zrovna já si nemůžu o takovýhle akci přečist hned…áách jooo, to zas na Vánoce jen zbuzeruju Luckeho a napíšu přání na b-f :'(

0 0
    • petebike  

no taky me to tedy zarazilo jestli to plati ci ne, zamknout dred – je posledni dobou nejaky zlozvyk :-( – nechapu…je to forum… no nic, ale dneska sem se tedy dozvedel ze to plati, rad dorazim – sice pozdeji /jsem v praci/ ale dorazim…Arest posledni dobou je muj druhy domov :-)

0 0
    • jecnak  

Nechcete se na to vsichni uz vykaslat? Kdo chce prijde, kdo ne ne, budme radi, ze mame vecirek, ze si ho dokazeme zorganizovat a ze nas je tolik, ze jsou Vanoce.

Valce maj na me ocividne uklidnujici ucinek.

0 0
      • lempl  

s kym si ve valce? :D pridu v 6 cca a odejdu cca po 8 :( zaabva volaaa :P

0 0
      • cabbage  

jj, mam to v plánu, jen dostanu 2 odpovědi na své 2 otázky a už dám pokoj.

0 0
        • Beeda  

jedna odpodved je ano a druha ne, a uz nekibicuj nebo se na tebe chrismrsak vykasle:-)

0 0
        • Medunka  

Odpovedi jsi tady dostal, takze si pro ne ani chodit nemusis :) Pozvanku jsi nedostal

0 0
          • cabbage  

jen jednu – tu druhou si akorát okecala, jak je u tebe zvykem..

vim

0 0
            • Medunka  

Kdyz ctu tve prispevky, tak se mi v hlave vybavuje Teta Katerina. Ty si opravdu duvod buzerovat a piplat se ve vsem vzdy najdes, co. To by si nebyl ty.

Pokud nedokazes jasne polozit otazky, necekej jasne odpovedi. Nauc se formulovat, vyjadrovat

0 0
              • cabbage  

rekapituace pro tetku Jitku : „A byla moznost bud 20 mist nebo hledat jine misto nebo termin“ A napsal to někdo někam?

jinak přece nemůžeš čekat, že někdo neco vymyslí..

Jestli nedovedeš pochopit výše citovanou otázku, tak jseš na tom opravdu špatně.. co je na ní nejasného? otázka č.1 co je na ní špatně formulovaného? otázka č.2 a nakonec otázka č.3: odpovíš na otázku z citace?

seš prostě neschopná(orga­nizovat, komunikovat)…

p.s. očekávám 4 jasné odpovědi, ne psychoprofil alá m1..

0 0
                • Medunka  

Mam jediny slovo: Ubozaku

0 0
                • Luka  

co te stve vic? to ze si nebyl (?) pozvany nebo to ze ti vsichni zacinaji pripadat jako M1??? Uz trochu stihomam ne?? :)

0 0
                  • cabbage  

Co mě štve: těšim se od lisotpadu na sraz a pak se 2 dny předem dozvim že na něj nesmim a ještě se to dozvim z od někoho jinýho než to založil..

0 0
                    • Luka  

ja se na nej taky tesim, taky jsem s nim pocitala na 100%, a tenhle thread me dost zmatl… ale overeni informace, potvrzeni potvrzeneho a proste tam zejtra budu…

0 0
                      • treatt  

No, ja s tim taky tak nejak pocital a ted koukam, ze teda asi nic…nu coz, tak asi priste teda, snad…

0 0
                        • lempl  

besidka je v tom arestu od 18h at pride kdo chce nak se to promicha… v nejhorsim bude chvili nekdo na stojaka ale nemam strach… ja tam treba budu jen na skok..

0 0
                        • petebike  

hele nedavno sme byli v arestu cely messe…kdyz ti reknu ze je u nas skoro 250 kuryru a tak 20 holek z dispecingu tak ti je jasny ze se tam proste vejdes (tedy nebyli tam samo vsichni kuryri)

0 0
                    • Medunka  

Divis se, ze po tvem chovani, ktere predvadis na BF, te nikdo nechce na vecirku?

0 0
                • jecnak  

Ty jo, netusil jsem, ze se dokazes chovat jako takovej blbecek.

0 0
    • Peslezedirou  

Masakr, už vím proč nejezdím na b-f vyjížďky :o)

0 0
    • karliner  

No, já chtěl přijít, ale nedostal jsem pozvánku, tak mě sakra někdo pozvěte ICQ 76–452–842

0 0
    • ydaho  

už vim, proč asi 2 měsíce nechodim na b-f :-)

0 0
    • jonti  

Citam tento thread a nechapem, ci ste sa vsetci zblaznili alebo zle vyspali, pripadne este nieco horsie :) Ale k veci, stavim sa na hodinku a pol od siestej, hadam tam este miesto bude.

0 0
    • Jituschka  

Tak jak to nakonec dopadlo? Neprali jste se o židle?

0 0
    • karliner  

Po přečtení tohoto threadu jsem se rozhodl, že do Arestu přijdu a buď mne někdo vyhodí anebo nevyhodí, tedy ledaže bych nepřišel…

0 0
    • gyngy  

Nu, damy a pani, bolo mi nesmiernym potesenim! tu je FTP : 147.32.65.135 login : bf heslo: bfforever

a tu web galeria : alumni.best.tu­ke.sk/gyngy/Ga­llery/2007/2007­.12.12%20-%20Praha%20-%20BF%20zraz/­index.html

Pekny den!

PS : Luka: darcek nesmierne potesil!

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.