• Patys89

    Čau chlapi, ¨

    nejsem zrovna technicky znalej, co se komponent týká (jako něco si opravím, ale moc se nevyznám), tak se ptám.. Mám nějakýho starýho silničního favorita, kde jsou takový ty klasický čelisti (tenhle typ: http://im9.cz/…038be320.jpg ale mnohem mnohem starší), na kterýho jsem dal rovný řídítka – je to jen měšťák do obchodu, práce a pod. Mám tu nějaký laciný páky na véčka, a když jsem je tam dal, tak nevidím problém. Soused, co je o něco znalejší mi tvrdí, že tam musí být klasický.

    Jak to teda prosím Vás je? Můžu je nechat, nebo mám sehnat klasický páky?

    Asi je to blbej dotaz, takže se rovnou omlouvám, ale fakt bych se to rád dozvěděl.

    Díky za odpovědi.

    0 0
    • Jakobo  

      Paky na Vcka maji delsi chod a mensi paku. Na kantiky a tyhle silnicni brzdy je treba presne opacne. Je to ve vzdalenosti uchytu lanka od cepu paky. U V brdz je dal, u kantiku a silnicnich bliz.

      Jenze kdyz si vzpomenu na ty plechove favoritacke a do vsech stran se prohybajici paky, tak horsi to snad uz byt nemuze. Vyzkousej a uvidis. V nejhorsim paky na kantiky koupis za 60 korun.

      0 0
    • jihra  

      Jestli máš silné prsty a i s těmi pákami na V-brzdy to ubrzdíš, tak je to v pohodě. Jinak doporučuju také kovové páky na cantilever brzdy, ale ty už se dneska blbě shánějí.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.