• Honzajs

    U jednech brejlí jsem ukous postraničku(blbej zvyk vozit je v zubech), druhý jsem rozlomil. Při hledání nových jsem narazil na UVEX CROW VARIO, který reagují změnou zabarvení na intenzitu světla.Kdysi jsem měl takový sluňáky do auta, ale to bylo dávno. Na kole jsem je zatím nevozil, má s nimi někdo zkušenost? Za ty prachy nechci koupit zajíce na nose :-))

    0 0
    • -Alan-  

      Počítej s tím, že všechny tyhle systémy mají nějakou latenci. Takže změna nastane tak do 15s. Proto jsou bajkové verze v základu světlejší (pro les) a ztmavují se při oslunění a silniční obráceně. Fungovat to asi bude, ale nic bleskového to není. Pro mě je nepřijatelná situace, že bych se těma tmavýma vletěl do přítmí, takže já jsem řekl ne. Ale mě neber jako reprezentativní vzorek, stejně furt vozím tak světlé brýle, jak seženu.

      0 0
      •  

        Mám jenom model Crow a chci Tě upozornit na praskající nosník, kterej je v kombinaci plast na kterým je nalisovaná guma a po cca 3měs. používání (3× jsem měnil zorníky)mě na několika místech popraskal až nakonec prask úplně. Na druhou stranu mi dovozce poslal dva náhradní nosníky zdarma.

        0 0
        • Honzajs  

          tak to není moc povzbudivý, ještě by mě zajímalo, jestli opticky (dioptricky ) nezkreslují? Měl jsem jedny brejle a nějak to zkreslovalo a málem jsem se kvůli tomu rozmáz. stejný problém mám se zabarvením, houby (ani ty ne) přes něho vidím, ale jezdit přes léto s čirýma sklama se mi nechce

          0 0
    • vladah  

      taky mě zajímaly, respektive jenom skla, protože pasují také do mých UVEX CROW. Pouze skla jsou ale dost drahý (790,–). Jinak já nosím celoročně skla oranžová (zesvětlující) a jsou dost univerzální. Taky si myslím, že určité zpoždění v reakci na intenzitu světla u VARIO bude a je otázka jaký rozsah přizpůsobení mají. Nosník mně také prasknul, ale špatnou manipulací, je třeba dávat pozor při výměně skel nebo je vyměñovat co nejméně.

      0 0
    • Auditor  

      No, u klasickych diptrickych bryli reaguje „sklo“ na UV zareni, ne na svetlo..aspon mam ten pocit. Tzn. u dioptrickych bryli dojde k zabrveni i v mistnosti, staci aby bylo „blby svetlo“ .. zrovna taky ted resim problem s brylemi … Mam bryle uz od ctyr let, a potreboval bych nejake na kolo…akorat do toho nechci investovat tisice – jen cca 1000 mn ebude stat jedno dioptricky sklo do adapteru … :o(

      0 0
    • Dr.Drejg  

      Nevíte kde by sa daly sehnat náhradní skla do brýlí UVEX CROW? Psal sem i ofiko dovozci, ale bohužel žádná odezva.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.

Podobné diskuse