Udělej dobrý skutek - přispěj na kolo pro Vandičku

11 nepřečtených
  • x46x

    Ahoj,

    snad to tu nebylo a doufám. že to někoho neurazí. Myslím ale, že to sem patří :)

    https://znesnaze21.cz/…pro-vandicku

    Díky

    0 0
    • Ladis91  

      Myslim ze tohle sem urcite patri. Snad se to povede :).

      0 0
    • plzakj  

      Up

      0 0
    • Pincek  

      Díky, přispěno, snad se povede vybrat…

      0 0
    • x46x  

      Díky, už chybí málo :)

      0 0
    • Lišák  

      Sbírky jsou fajn, ale někdy se o potřebné postará i město.


      31. března 2020 11:38

      Opatření proti šíření nákazy koronaviru zasáhla i do života lidí závislých na drogách. Kvůli uzavření hranic vyschly drogové přeshraniční toky a v Brně není k sehnání heroin. Za nedostatek drog mohou nejen uzavřené hranice, přes které se zejména heroin pašuje, ale také omezený režim lékáren.„Do lékáren chodí méně lidí, celkově je pohyb menší, proto si drogově závislí v lékárnách ani nenakoupí léky v takovém množství, aby se z nich dala droga připravit,“ popsal ředitel společnosti Podané ruce Jindřich Vobořil.„Nejde jen o závislost na tvrdých drogách, ale i konopí či alkoholu. Dělat, že tu takoví lidé nejsou, je nesmysl. Teď je důležité, aby se spustil výdej substitučních látek, ideálně organizovaně přes města či centrálně od státu,“ navrhl Vobořil.Souhlasí s ním i ředitel Asociace nestátních organizací a brněnský exnáměstek pro sociální oblast Matěj Hollan (Žít Brno).

      Brno na náhražky přispěje.

      Brno v pondělí nabídlo neziskovým organizacím a terénním pracovníkům pomoc. O dostupnosti potřebných substitučních látek pro drogově závislé jednali na mimořádném zasedání i tamní radní.„Pokud se na nás obrátí neziskové organizace, které jsou schopny a oprávněny substituci zajistit i bezpečně a řádně vydávat, jsme připraveni jim neprodleně finančně vypomoci,“ informoval náměstek brněnské primátorky pro sociální oblast Robert Kerndl (ODS).

      Primátorka Vaňková ( ODS ) a vedení města dospělo k závěru , že zavření hranic a omezení lékáren ublížilo feťákům a město a stát jim musí sehnat náhražky a finančně pomoci!

      0 0
      • jIrI___  

        Pevně doufám, že toto je výtvor nějakého trolla.

        0 0
      • BabbaJagga  

        Ale Vandička není fetka s Voborilem v zádech, navíc z pohledu státu není třeba jí pomáhat více, než stanovuje zákon. Potřebuje nutne kolo k životu? Ne, tak má smolika. Tak to bohužel chodí v naši vyspělé společnosti. Hlavně, ze jsou dotace pro různé sjezdovky na rovinách, golfové resorty… Respekt každému, kdo přispěl.

        0 0
      • danielh  

        At vsichni takovi drogove zavisli zdechnou na abstak, to jim uprimne preji! A platit jim jeste nahrazky aby ubozacci nahodou nemeli abstacek ani chvilicku, no to se snad nekdo posral ne???? Nakopat je do kouli a hnat do prace na 12ky kazdy den!!

        0 0
        • Kuba78  

          je to v podstate vypalne- kdyz bude smazka na metadonu ktery dostane zadarmo, tak nebude smazka bez fetu a bez penez delat nepredvidatelne veci, jako vykradat obchody a prepadat lidi kvuli prachum na fet.

          krome toho, kdyby smazek ubylo, tak by nemely agentury pro zaclenovani smazek duvod existence a moznost prisavani erarniho ceciku.

          0 0
    • snas89  

      podporeno:)

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.