• achilles

    mám prosbu na beskyďáky. Chystám se na na MTB marathon Beskyd tour a chtěl bych to skloubit s rodinnou dovolenou na cca 4 dny. mohl by mi někdo pomoct s výběrem ubytování? budu mít s sebou manželku a 2 malé děti (5 a 3). Mám představu o nějakém hotelu s jídlem. děkuji

    0 0
    • Buf  

      Jaké máš nároky na ubytovaní a cenovou představu. Chceš to nahoře na Pustevnách nebo dole v Trojanovicích Ráztoka. lída má kontaktů spoustu.

      0 0
      • achilles  

        myslel jsem spíše dole. Spíše Trojanovice, jak píšeš.

        0 0
        • Buf  

          Za úvahu stojí i ubytování na Pustevnách protože, když je hezky je to na kopci, od Rožnova z Bečvy se dá dojet autem, na start do Frenštátu po Knížecí (asfaltka zákaz vjezdu)cca 12 km , projíždí tady trasa závodu doprovod může pěšky nebo na kole jít hřebenem na radhošť, chata Šumná majitel Daniel Plinta tel. +420 556 835 065 to je ekonomická varianta ubytování , luxusní a jedinečné je pak ubytování v Jurkovičových stavbách Maměnka a Libušín www.libusin-mamenka.cz/ Dole v Trojanovicích Hotel Raztoka místo prezentace a cíle závodu www.raztoka.cz turisticka ubytovna v budově staré lanovky SkialpinPustevny www.skialpin.cz/…bytovani.htm Penzion U Lip v Trojanovicích www.hotel-beskydy.cz/ Chalupa u Zvonka www.chalupauzvonka.cz Penzion Rozkvět taky v místě cíle www.penzionrozkvet.cz Jsou tady i větší chaty Koksař www.interkat.cz/…r/cesky.html Horský hotel Optimit tel. +420 556 835 173

          0 0
        • zdenek  

          Hotel Banka kousek od Ráztoky. Jednou tam byl dojezd BT a bydleni celkem šlo.

          0 0
          • achilles  

            no tak ta mamenka je super, ale zase takový přepych nemusím :-) kdybych tam přišel zablácenej z maarthonu, asi by ze mě radost neměli. dobře vypadá Hotel Banka. každopádně vám moc děkuji za tipy!

            0 0
    • prvniodkonce  

      Ahoj, nechci zakládat nové vlákno, tak se zeptám tady.

      Přijedeme někdy v sobotu večer na Radhošť na kolech a bude nás něco mezi 6 – 9 (podle toho, kdo cestu z Prahy přežije a kdo to vzdá a tak podobně). Nemáte někdo tip, kde do neděle relativně levně přespat co nejblíž Pustevnám? Není potřeba žádný luxus, klidně veliká cimra, to je jedno. Díky.

      0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.